canım bende erkek arkdaşım 2. üniversteyi kazanınca cok üzüldüm sanki biticekmiş gibi hissettim herşeyi uzaklık ve unıverste ortamı sonucta diye ama ınan allah yardım ediyo yeterkı sen tatlı dilli ve sabırlı ol ılgısız davranırsa tepkını goster ve duzelmesını bekle ustune gıtme bızım ılskılerımızın temelı saglam tatlım kolay kolay ayrılamazlar sevgısındende emınsen gerısını bosver duzelır zamanla buaralar cok tartısıyosanız senn ondan korkmussundur duzelcek merak etme sen tatlı dıllı ol ama kendınıde ezdırme sakın sen nerden ucuza alcaktın canım nevresım takımını
BEN ORDA OTURMUYORUM TATLIM aslnda burdada bı pazarda marka urunler satıyolar ama paketsiz ya ölede olmazkı :s neyse bı dsunuyum tatlım onuda bende ogunu hatrlamak bıle ıstemıyorum benım yasadıgım yerı yazsa kazanıyodu ama bırıncı tercıhıne yazmamıs cok sınırlendım ama yapcak bısı yok beklıcem 2 bucuk seneO üniversiteyi kazandığı günü hatırlamak bile istemiyorum. Sonuçları beklerken hem vakit geçsin diye, hemde sürpriz olsun diye pasta yapıyordum ona. Sonra telefon çaldı, elimde pasta kremalarıyla açtım telefonu, konuştuk -Isparta kimya mühendisliği dedi. Kalakaldım öyle tercihlerinde hiç öyle bi yerin olduğunu bilmiyordum, ayrıca hayallerine de çok uzaktı. Kapattık telefonu ve ben her tarafım krema yapış yapış, salonun ortasında oturdum deli gibi ağladım. Neye ağladığımı o an bilmiyordum bile ama bu uzaklığın bizi yıpratıcağını anlamıştım galiba. Evet dediğin gibi son zamanlarda sürekli tartışıyoruz ve bende iyi davranmaya çalışıyorum. Ama olmuyor işte, neyse
bu bi haftalık sürede belki daha çok özleriz birbirimi. Asıl konumuza dönerseekk:) Ben nevresimleri Bakırköy pazarının yakınında bi yerde buldum. Hem ucuz hemde tam erkeklere göre, yani Taç'a bile baktım nevresimlerin illa bi yerinde bi çiçek, bi pembelik var. Eğer almayı düşünürsen tarif edebilirim tam yerini...
BEN ORDA OTURMUYORUM TATLIM aslnda burdada bı pazarda marka urunler satıyolar ama paketsiz ya ölede olmazkı :s neyse bı dsunuyum tatlım onuda bende ogunu hatrlamak bıle ıstemıyorum benım yasadıgım yerı yazsa kazanıyodu ama bırıncı tercıhıne yazmamıs cok sınırlendım ama yapcak bısı yok beklıcem 2 bucuk seneınsallah duzelır nasıpse ınan duzelıyo bızımde cok tartsmalarımız oldu ama hıc ara vermedık sende verdırme nasıpse devam eder korkma bıtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?