- 28 Aralık 2015
- 1.953
- 947
- 123
- 30
Sırf 11 aydır çıkıyorsunuz diye beğenmediğiniz biriyle tabiki siz bilirsiniz burda fikir sorduğunuz İçin yazıyorum evlenmeyin 11 ay uzun bir süre değil ki
İnsanlar senelerini veriyor olmayınca olmuyor bazı şeyler zorlamayla olmuyor çünkü sonucu daha kötü olabiliyor
Bana kalırsa sevgiliniz nişanlınız her neyse bakımsız değil cimri çünkü bazı insanlar parfüme boş yere para verildiğini düşünür ama benim için önemlidir ben 500 liralık parfüm alırım tshirte para vermem 10 liralık alırım ama eşim de parfüm olsun da ne olursa olsun der ama illaki parfüm kullanır baştan da böyleydi hep böyle değiştirmeye çalışmam
İnsanlar değişmiyor ve sizde zaten evlendikten sonra para konusunda sıkıntı yaşarsınız gibi geliyor kendine parfüm almayan kıyafet almayan sizi de zorlar gibi benim kayınvalidem de aynı ordan biliyorum kadın asla ve asla yeni bişe almaz hep eskilerini giyer Almaya Çıkar almadan geri döner kıyamaz parasına böyle şeyler gereksiz gelir nedenini sorduğumda çok yokluk görmüş ilk evlendiğinde ondan olduğunu söyler iyice düşünün taşının evlenmesi kolay oluyor da boşanması sancılı geçiyor Allah kolaylık versin
Sevgimle ilgili olduğunu düşünmüyorum pek. aşık değilim o kesin ama benim düşünce yapıma göre evlenmek için aşk çokta şart bi şey değil. Farklı düşünenler var tabiki. Ama seviyorum.
Birde bu 1 yıl boyunca beni her gün rahatsız eden bi şey değil. Amin teşekkür ederim