• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hediye paketi ...?

pink152

aşkısının bitaNesi :)
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
424
38
98
İstanbul
kızlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama yardımınız gerek bana erkek arkdaşıma bi hediye paketi hazrlayıp göndermek istiyorum 4. senemize girdik üniverstede okuyo özel bi gün deil onu mutlu etmek istedim ne zamandr yapmıyorum sizce bu pakete neler koysam onu çok mutlu ederim ben 2 parfüm bir kazak birde sihirli kupa almayı düşündüm biraz maneviyatı olan bikaç şey eklemek istiyorum neler olabilir yada bi erkeğin hosuna gıdebılcek oyun cd alıcaktım cok var onun:S

Maneviyatı olan şeyler diyorsan notlar, mektuplar, kendin hazırlayacağın kartlar olabilir.
Ya da bir foto albümü. Dijital anahtarlık alıp resmini yükleyebilirsin (maddi hediyeye girmez
bence,sonuçta resmini hep yanında taşıyacak, manevi:) )
Takı takmaktan hoşlanıyorsa kendin bileklik yapabilirsin, emin ol asla çıkarmaz:34:
Son olarak kendin kazırlayacağın kurabiyeler olabilir:23:

benim sevgilim de 5 aylık bi seyire gitmişti.ben onsuz geçirdiğim her bi gün için günlük tutmuştum... geldiğinde ona vermiştim çok mutlu olmuştu :61: sen de böyle bişey yapabilirsin dicem ama biraz geç kaldın sanırım :26: eğer karakalem yapabiliyosan ikinizin resmini de çizebilirsin bunu da yapmıştım :61: aklıma bişeyler gelirse yazarım canım tekrar....

dijital anahtarlığı hiç duymamıştım bi baknıyım ona canım saol oda bana dijital çerçeve almıştı resimlerimizi yüklemişti mektup yazıcam zaten ama biraz daha bişiler eklemek istiyorum :)

dijital anahtarlığı hiç duymamıştım bi baknıyım ona canım saol oda bana dijital çerçeve almıştı resimlerimizi yüklemişti mektup yazıcam zaten ama biraz daha bişiler eklemek istiyorum :)

Bir kaç örnek resim koyayım canım:16:

$541516-p.jpg
$CANYON-KALP-SEKLINDE-DIJITAL-ANAHTARLIK__32669192_0.jpg
$1288093855.jpg
$mnb.JPG
$untitled.JPG
$pokıjhjk.JPG

İstersen resim baskılı anahtarlık da yaptırabilirsin tatlımmdijital olmayan

Son düzenleme:
ay cok saol tatlım zahmet etmişsin benim için kalplının altındaki şıkmış fiyatları nasıl acaba sen yaptırmışmıydın canım

Sevgilime almadım canım ama arkadaşımın kız arkadaşına almıştık kalplisinden.
29 tl ye geldi kargoyla beraber, netten aldık. Kalitesine göre 25-40 tl arasıydı
baktıklarımız tatlım:16:

Dijital dışında kristale lazerle resim işlenen anahtarlıklar falan vardı, 15-20 tl
civarıydı onlar da.

Aynı durumdayızz:)
Benimde sevgilim üniversitede ve bizim ilişkimizde uzun yıllardır devam ediyorr:nazar:
Ben kendime uzuunn bi liste hazırladım, hatta para da biriktirmeye başladım. Umarım yılbaşında yollayabilirim koliyi.
-Nevresim takımı ve bornoz(bu ikisi sürekli kullanacağı şeyler olduğu için çok hoşuma gitti)
-Parfüm
-Coca Cola'nın 125. yıl şişeleri
-Çok sevdiği ithal bi jelibon var onlardan 2-3 paket
-Starbuck'tan termos bardak(dışını ikimizin fotoğraflarıyla kaplatmayı düşünüyorum)
-Kalan paraya da bi sürü, bi sürüüü çikolataa:))

Hem sana fikir olur belki, hemde aynı durumda olduğumuz için sence nasıl fikir diye sormak istedimm:31:

canım cok güzel düşünmüşsün bornoz ve nevresim fikri çok hoş bi arkdSIMDA nevresim takımı almıştı yanlız ben yılbasında yollıcM VE CALISMIYORUM OKADAR BİRİKTİREMEM HEMEN ONU SEVGİLİLER GÜNÜNDE yollarım sanırım sımdı kazak ıkı parfum el kremı vs kozmetık sihirli kupa almayı düsünüyorum cıkolata bende eklıcem mektup aslnda nevresım takımı yolllasam sımdı ıyı ama baya masraf cıkar ozaman az zaman kaldı :S

Sende haklısın canım, bende ucuz bi yer bulmasam hayatta yollayamazdım onları zaten bu öğrenci halimle. Ama neyse benim pakette zaten ertelendi, hatta biraz da ilişkimiz ertlenedi. Uzak mesafeler işte:50:..

canım bende erkek arkdaşım 2. üniversteyi kazanınca cok üzüldüm sanki biticekmiş gibi hissettim herşeyi uzaklık ve unıverste ortamı sonucta diye ama ınan allah yardım ediyo yeterkı sen tatlı dilli ve sabırlı ol ılgısız davranırsa tepkını goster ve duzelmesını bekle ustune gıtme bızım ılskılerımızın temelı saglam tatlım kolay kolay ayrılamazlar sevgısındende emınsen gerısını bosver duzelır zamanla buaralar cok tartısıyosanız senn ondan korkmussundur duzelcek merak etme sen tatlı dıllı ol ama kendınıde ezdırme sakın sen nerden ucuza alcaktın canım nevresım takımını

canım bende erkek arkdaşım 2. üniversteyi kazanınca cok üzüldüm sanki biticekmiş gibi hissettim herşeyi uzaklık ve unıverste ortamı sonucta diye ama ınan allah yardım ediyo yeterkı sen tatlı dilli ve sabırlı ol ılgısız davranırsa tepkını goster ve duzelmesını bekle ustune gıtme bızım ılskılerımızın temelı saglam tatlım kolay kolay ayrılamazlar sevgısındende emınsen gerısını bosver duzelır zamanla buaralar cok tartısıyosanız senn ondan korkmussundur duzelcek merak etme sen tatlı dıllı ol ama kendınıde ezdırme sakın sen nerden ucuza alcaktın canım nevresım takımını

O üniversiteyi kazandığı günü hatırlamak bile istemiyorum. Sonuçları beklerken hem vakit geçsin diye, hemde sürpriz olsun diye pasta yapıyordum ona. Sonra telefon çaldı, elimde pasta kremalarıyla açtım telefonu, konuştuk -Isparta kimya mühendisliği dedi. Kalakaldım öyle tercihlerinde hiç öyle bi yerin olduğunu bilmiyordum, ayrıca hayallerine de çok uzaktı. Kapattık telefonu ve ben her tarafım krema yapış yapış, salonun ortasında oturdum deli gibi ağladım. Neye ağladığımı o an bilmiyordum bile ama bu uzaklığın bizi yıpratıcağını anlamıştım galiba. Evet dediğin gibi son zamanlarda sürekli tartışıyoruz ve bende iyi davranmaya çalışıyorum. Ama olmuyor işte, neyse
bu bi haftalık sürede belki daha çok özleriz birbirimi. Asıl konumuza dönerseekk:) Ben nevresimleri Bakırköy pazarının yakınında bi yerde buldum. Hem ucuz hemde tam erkeklere göre, yani Taç'a bile baktım nevresimlerin illa bi yerinde bi çiçek, bi pembelik var. Eğer almayı düşünürsen tarif edebilirim tam yerini...

O üniversiteyi kazandığı günü hatırlamak bile istemiyorum. Sonuçları beklerken hem vakit geçsin diye, hemde sürpriz olsun diye pasta yapıyordum ona. Sonra telefon çaldı, elimde pasta kremalarıyla açtım telefonu, konuştuk -Isparta kimya mühendisliği dedi. Kalakaldım öyle tercihlerinde hiç öyle bi yerin olduğunu bilmiyordum, ayrıca hayallerine de çok uzaktı. Kapattık telefonu ve ben her tarafım krema yapış yapış, salonun ortasında oturdum deli gibi ağladım. Neye ağladığımı o an bilmiyordum bile ama bu uzaklığın bizi yıpratıcağını anlamıştım galiba. Evet dediğin gibi son zamanlarda sürekli tartışıyoruz ve bende iyi davranmaya çalışıyorum. Ama olmuyor işte, neyse
bu bi haftalık sürede belki daha çok özleriz birbirimi. Asıl konumuza dönerseekk:) Ben nevresimleri Bakırköy pazarının yakınında bi yerde buldum. Hem ucuz hemde tam erkeklere göre, yani Taç'a bile baktım nevresimlerin illa bi yerinde bi çiçek, bi pembelik var. Eğer almayı düşünürsen tarif edebilirim tam yerini...
BEN ORDA OTURMUYORUM TATLIM aslnda burdada bı pazarda marka urunler satıyolar ama paketsiz ya ölede olmazkı :s neyse bı dsunuyum tatlım onuda bende ogunu hatrlamak bıle ıstemıyorum benım yasadıgım yerı yazsa kazanıyodu ama bırıncı tercıhıne yazmamıs cok sınırlendım ama yapcak bısı yok beklıcem 2 bucuk sene :( ınsallah duzelır nasıpse ınan duzelıyo bızımde cok tartsmalarımız oldu ama hıc ara vermedık sende verdırme nasıpse devam eder korkma bıtanem

BEN ORDA OTURMUYORUM TATLIM aslnda burdada bı pazarda marka urunler satıyolar ama paketsiz ya ölede olmazkı :s neyse bı dsunuyum tatlım onuda bende ogunu hatrlamak bıle ıstemıyorum benım yasadıgım yerı yazsa kazanıyodu ama bırıncı tercıhıne yazmamıs cok sınırlendım ama yapcak bısı yok beklıcem 2 bucuk sene :( ınsallah duzelır nasıpse ınan duzelıyo bızımde cok tartsmalarımız oldu ama hıc ara vermedık sende verdırme nasıpse devam eder korkma bıtanem

Ya aslında paketi o kadar da önemli değil, hem ben çoğu şeyin paketini çıkarıyorum çok yer kaplıyor diye kolide. Sonuçta nevresim onun eline ulaşsın yeter, hem düşünmen yeter bana göre canım. Sözlerin içinde gerçekten çok çokk teşekkürler, rahatladım biraz daha olsa. O da sanırım hatasının farkında vardı, umarım herşey yoluna girerr...

Back