Hediye onerisi

Hayatmacerasi

Bazı şeyler buraya yazılmaz..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
760
2.627
63
Hayirli aksamlar herkese. Konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama bi konuda fikrinizi almak istedim bi yakinim benden bi konuda fikir istedi. Hanimina evlilik yildonumu icin hediye almak istiyor benim aklima pek bisey gelmedi sizden fikir almak istedim soyle bi manevi guzel bi hediye yanina da saat gibi bi hediye. Ama o manevi hediye olarak kararsiz kaldi. Gul cok basit mi olur bilmiyorum. Esi bu durumlari onemsiyor yil donumlerini falan. Akliniza gelen guzel hediye varsa yazabilir misiniz? Yanlis yere actiysam konuyu kusura bakmayin yeni uyeyim daha pek aktif olmadigimdan bilmiyorumda.

Anladığım kadar kocasına alacak değil mi eğer öyleyse tuttuğu futbol takımının formasını atkısını alabilir veya mini bir hediyesini alabilir erkekler sever böyle şeyleri

Peki kolyenin yaninda hani su bardak yada kucuk kalpli yastiklara fotograf baskili oluyor onlardan alinsa basit mi olur

Kesinlikle haklisiniz bencede oyle :) ama karsi tarafi pek iyi tanimiyorum ondan dolayi ne tarz sever bilmiyorum benim fikrim soruluncada ondan tereddutte kaldim. Fikirleriniz icin cok saolun

Madem cok seviyorsunuz fikirlere acigiz :) hediye konusunda hic iyi degilim ben

Erkekler futbolu sever değil mi o zaman bir atkı veya forma olacak üstünde adı yazılı mesela bayan içinde birlikteliği vurgulayacak küçük pırlantalı hediyeler alınabilir sonra aile için fotoğraf baskılı tshirtler olabilir gibi gibi
Romantik bir akşam yemeğinden sonra sabahleyin balonlarla süslenmiş kokulu kağıtlara güzel sözler yazılmış güller serpilmiş bir sabah kahvaltısı olabilir mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…