hediye önerisi

mihmandariye

sabır&dua&şükür
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
1.647
1.165
333
Arkadaşlar başımdan kötü şeyler geçti ve o dönem komşularım bana destek oldular. şimdi onlara hediye almak istiyorum. aklıma bir şey gelmiyor. hem kullanışlı olsun, hem de sevinsinler istiyorum. 10 kadın yaklaşık kişi başı 50tl harcayabilirim. şimdiden teşekkürler

Yazlık bluz olabilir bence.
50 tlye ev eşyası fincan takımı falan olabilir ama ben olsam giysi alırdım.

Kişi başı 50 tl harcamadan da güzel şeyler alabilirsiniz.Eğer İstanbuldaysanız sosyete pazarlarını önereceğim.Ben sizin yeriniz de olsam herkesin karakterine, zevkine uygun hediyeler alırdım. X kişi takı seiyor takı alırım. Y kişi çantayı seviyor çanta alırım.XY eşarp seviyor eşarp alırım ve inanın sosyete pazarındaki ürünler de çok güzel.

Bence kiyafet ayakkabi alma, sahsen ben hic sevmem . Genelde begenmem, böyle olincada üzülürüm . Kücük ev hediyeleri alabilirsin

Çok kibarsınız ne güzel :)
Bence de evlerinde kullanabilecekleri bişeyler olabilir, güzel bir tablo, hatta resim çerçevesi gibi.
Hatta keşke hepinizin bi arada fotografı olsa da onu da bastırıp çerçeveletip hediye edebilseniz.

Bence hediye yerine kucuk bir parti duzenleyin,hepsini cagirin,hep birlikte eglenin,yiyin,icin.

Back
X