• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları hediye olarak hangi nevresim takımı

yarenka

KIZ'ım geliyor:)
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
3.957
2
116
İstanbul
merhaba kızlar, kuzenimin kızı için nevresim takımı almak istiyorum ama karar veremedim. sizce hangisi daha güzel? düz olan benim daha çok hoşuma gitti ama bebek olduğu için cıvıl cıvıl olsa daha mı iyi olur? fikirlerinizi bekliyorum
$cottonbox.jpg $cottonbox3.jpg

Cıvıl cıvıl olması daha iyi fakat ben 1. olanı beğendim

nevresim takımı iyi güzelde yeni doğana yorgan kullanılmıyor, bebek 1 yaşına gelince kullanılıyor ancak. ayrıca yatağın boyuna göre yorgan boyuda değişebilir. annem bi takım aldı, uyku seti yani. yorganı küçük. dışardan aldığım nevresim takımının yorgan kılıfı büyük geldi mesela. ona göre iyi düşün. kumaşcıya gidip çarşaf ve küçük yastık kılıfları yaptırabilirsin. birde yorgan kullanmıyacak nasılsa diye ben çarşaf ve yastık kılıfları yaptırdım. çok cici rengarenk kumaşlar var. bi bak istersen.

ölçüler uyuyorsa 2. sini tercih et derim :)

Konu sahibi arkadasim eger bebek nevresimi bakiyorsan tac in ana sitesine bakmani tavsiye ederim, bazi ürünlerinde ve organik ürünlerinde indirim var cok güzel bebek nevresimleri var. Bilgilendirmek istedim.

nevresim takımı iyi güzelde yeni doğana yorgan kullanılmıyor, bebek 1 yaşına gelince kullanılıyor ancak. ayrıca yatağın boyuna göre yorgan boyuda değişebilir. annem bi takım aldı, uyku seti yani. yorganı küçük. dışardan aldığım nevresim takımının yorgan kılıfı büyük geldi mesela. ona göre iyi düşün. kumaşcıya gidip çarşaf ve küçük yastık kılıfları yaptırabilirsin. birde yorgan kullanmıyacak nasılsa diye ben çarşaf ve yastık kılıfları yaptırdım. çok cici rengarenk kumaşlar var. bi bak istersen.

ölçüler uyuyorsa 2. sini tercih et derim :)

yatak ölçüsünü falan bilmiyorum canım gidip yatağın etrafında da elimde metreyle dolaşamam:) artık o da 1 yaşına gelince kullanır, tavsiyen için de çok teşekkür ederim.

hepiniz sağolun kızlar ama 1. modeli aldım artık, stoklarda sorun olmasın diye aradım telefondaki kız en çok 1. model satılıyor falan filan kandırdı beni ben de aldım:)

bende mart ayında doğan bir bebişe ikinci takımdan aldım cotton box cok kaliteli yumusacık herkese de öneririm kendime de mutlaka alıcam bunlardan Allah nasip ederse:16:

2. daha ciciymiş bence de, ama 1.de aklın kalmıştı zaten, 1.yi almışsın. güle güle kullansınlar.

Back