Mantıklı aslında ama gömlek fazla kullanırmı aslında saat ve kol düğmeside güzel olur saolunAman ne seviyo bu :) Kol dügmesi olabilir
Şık bi kalem al ustube lazerle ismini yaziyorlar ya ondan al digcemdd kroysa ona cok cazip gelmezMerhaba bayanlar benim için özel biri için hediye almak istiyorum ne alabilirim biraz kro tesbih birçok var almak istemiyorum tesbih saat almak istiyorum takmaz çünkü saat takmıyor ama saat alcak gibiyim yinede sormak istedim forma sevmez parfüm de sevmez ne alabilirim sizce???
Gömlek de güzel olur ne yazıkki beden bilmiyorum saolunŞık bi kalem al ustube lazerle ismini yaziyorlar ya ondan al digcemdd kroysa ona cok cazip gelmez
Bence gomlek al
Sevmedikleri saat parfüm forma sevdiği de tesbih ama birçok tesbihi var tesbih alsam bi anlamı olmucak öyleHiç noktalama kullanmadığınız için ben onları seviyor mu sevmiyor mu anlamadım bişi?
Mantıklı aslında ama gömlek fazla kullanırmı aslında saat ve kol düğmeside güzel olur saolun
Sevmedikleri saat parfüm forma sevdiği de tesbih ama birçok tesbihi var tesbih alsam bi anlamı olmucak öyle
Hmm ya ben birazda kullansın istiyorum o onu kullanmazki koyar köşeye bi yere bakmaz bile saolun amakolçaklı saat alabilirsin takmasına luzum yok saklasın yeter...
Kıyamam ya neden yasakkiÖzel günlerde kullanir benimde siradaki hediyem kol dügmesi isimli olanlardan. Ama suan hediye alma yasagim var
Bu bursada falan çok güzel tesbihler var ama baya pahalı 200 falan diyolar saolunisimli falan olanlarda var onlar cok güzel oluyor. Senden gelecegi icin farkli olur aslinda. Benimkide sever tesbih ben genelde tesbih hediye ederim herhalde yillar icinde koleksiyon hediye edicem
Yok benim midem bulanır beyaz çorap erkekte siyah takım altına ıyy bu biraz modern kro yaKıroysa beyaz çorap al..kenarına da adının baş harfini işle elceğizinle
Kıyamam ya neden yasakki
İsimli baş harfleri güzel ama onların içine yazılıyor mu
Altın zincir al böğrüne:)Yok benim midem bulanır beyaz çorap erkekte siyah takım altına ıyy bu biraz modern kro ya
Bu bursada falan çok güzel tesbihler var ama baya pahalı 200 falan diyolar saolun
Oo sizin baya iyiymiş sizin anılarınızla oluşabilecek bi günlük güzel olur takım tutuyorsa forma bide şu saat varya çiftli olanlar güzel olurAhh hediye deme içim yanıyo
Şubatta sevgililer günü, martta eşimin doğum günü, nisanda evlilik yıldönümü...
Asıl ben ne alayım bacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?