- 20 Aralık 2015
- 1.337
- 380
- 53
- 28
Yok ya o kadar da değil ya saolunAltın zincir al böğrüne:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya o kadar da değil ya saolunAltın zincir al böğrüne:)
Hm evet onada kredi kartı gerekiyor ya malesefNette uygunlarida var ama cuzdan falanda olabilir aslinda onada isim yaziyorlar
Hm evet onada kredi kartı gerekiyor ya malesef
Tahminen boy kilo civarini erkek bi saticiya soylerseniz o bedeni bilebilirGömlek de güzel olur ne yazıkki beden bilmiyorum saolun
Ne güzel ya bende hediye almaya bayılırım alan yok banada ne şansyasak koydu beyfendi ben cok severim hediye vermeyiREsmen ellerim titriyo
Yok icine yazilani görmedim ama bas harfili hos oluyorlar :)
Paypalla ne demek nasıl oluyorben paypalla ödüyorum
Evet saolunTahminen boy kilo civarini erkek bi saticiya soylerseniz o bedeni bilebilir
Ama yinede riske atmayin o zaman
Oo sizin baya iyiymiş sizin anılarınızla oluşabilecek bi günlük güzel olur takım tutuyorsa forma bide şu saat varya çiftli olanlar güzel olur
Netten hesap aciyorsun banka hesabindan cekiliyor para.Paypalla ne demek nasıl oluyor
Ayy ne güzel maşallah inşallah bir daha olur bebişKııızzz 4 sene de neler almadım ki.
Kafama kırmızı kurdale taksam da kendimi mi paketlesem acep?
Bebeğimiz düşmeseydi en güzel hediye oydu aslında![]()
Benim banka hesabım da yok kapıda ödeme imkanı da yok artık burdan bir yerden bakıcam inşallahNetten hesap aciyorsun banka hesabindan cekiliyor para.
Benim banka hesabım da yok kapıda ödeme imkanı da yok artık burdan bir yerden bakıcam inşallah
Ayy ne güzel maşallah inşallah bir daha olur bebiş
18 yaşındayım da bankayla işim olmadı bu güne kadar Hayır istanbul da değilimyasin o zaman daha genc herhalde ögrencimisin? Istanbuldamisin?
Saolun bi düşiniyim yaAmin canım.
Sana hediye önerim eğer kolleksiyonu filan varsa ona dair bişey alman.
Erkeklerin bam telidir