- 23 Ağustos 2012
- 51.023
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.509
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok teşekkürler güzel fikir oldu :)Ben öğretmenim ve hediye yasak.Sakın hediye falan almayın sınıfa bi çiçek yollayabilirsin canlı olandan.O da çocuğunuz hediye alan diğer öğrencilerden kendini eksik hissetmesin diye.
Evet iyiki yazmışım buraya hediyeler vazgeçtim, yenilebilir cicek mantıklı geldi :)Herkese hediye almayin bence.
Karanfiller oluyodu tekli onlardan verebilirsiniz eger butun öğretmenlerine alacaksanız
Sadece sinif öğretmenine alacaksanız da bi buket cicek alinabilir
Birlikte hareket etmek güzelBiz sadece sinif ogretmenine hediye alacagiz. Okul sahipleri ve diger ogretmenlere de toplu halde cikolata cicek gonderilecek.
Sinif anneniz yok mu? O organize eder normalde. Kimse demez yoksa hadi alalim diyeBirlikte hareket etmek güzel
Pandemi yuzunden veliler ile tanışmadık. Herhangi whatsapp grubuda yok o yuzden herhangi bir organizasyon yapilamiyorSinif anneniz yok mu? O organize eder normalde. Kimse demez yoksa hadi alalim diye
Ama pandemide cesit cesit ogretmene izin verilmis. Buyuk yanlis. Bizim de gecen sene brans ogretmenlerimiz vardi bu sene hepsi iptal edildi. Ne kadar az insanla muhatap olursak o kadar iyi. Bence siz okulla gorusup bir whatsap grubu olusturun. Hediye icin degil,baska konusulmasi gereken konular olabilir neticede cocuklarinizla ilgiliPandemi yuzunden veliler ile tanışmadık. Herhangi whatsapp grubuda yok o yuzden herhangi bir organizasyon yapilamiyor
Menfaat sağlama amacıyla hediye alması yasak diyor ama. Kusura bakmayın ben de öğrencilerden hediye alirken rahatsız oluyorum. Ama hediyeyi hayır hediye almam yasak diye geri çevirmek de doğru değil. Bize söylenen maddi değeri yüksek hediyeleri kabul etmeyindir.Devlet memurunun hediye alması, menfaat sağlaması yasaktır. Devlet memurunun yurt içinde doğrudan doğruya veya aracı eliyle hediye istemesi veya alması görevleri sırasında olmasa dahi menfaat sağlama amacı ile hediye kabul etmesi yasaklanmış bulunmaktadır (657 s.K.Md.29).
Dogru düzgün hocayi da tanimiyorsunuzdur o zaman. Ne gerek var kiEvt topluca iyi olurdu ama pandemi dolayısıyla velileri tanımıyorum![]()
Bence hepsine bir gul yada karanfil alabilirsiniz boylece kimsenin gönlü kirilmamis olurMerhabalar belki büyük bir dert olmayabilir ama yinede benim için önemli yardimci olursanız sevinirim. Kizim ozel bir okulun anasınifina gidiyor, sınıf öğretmeni haricinde 7-8 farkli öğretmeni var, bazilarini iyi tanıyorum bazilarini sadece toplantıda gördüm ve biliyorsunuz öğretmenler günü yaklaşıyor. Sizce sadece sınıf öğretmenine mi hediye almalıyım yoksa hepsine mi?
Hangi tarihli?Devlet memurunun hediye alması, menfaat sağlaması yasaktır. Devlet memurunun yurt içinde doğrudan doğruya veya aracı eliyle hediye istemesi veya alması görevleri sırasında olmasa dahi menfaat sağlama amacı ile hediye kabul etmesi yasaklanmış bulunmaktadır (657 s.K.Md.29).