zaten atmislar kazigi, hem ozel ders aldir hem hediye isteYa kusura bakma ama inşallah eşin onlardan bir kazık yerde görüröylede olur bence bi yerde biter bu dostluk
Gerçekten böyle düşündüğüm için kendimi suçlu hissediyorum ama şu durumda benim dileğim de buYa kusura bakma ama inşallah eşin onlardan bir kazık yerde görüröylede olur bence bi yerde biter bu dostluk
Hahaha oraya da girersek iyice dertli olurumAileden aileye değişir iste
Bizim esimin ailesi hicbirsey almadi
Kendi kizkardesim ablam aldi birkaç birsey
Her aile öyle almıyor
İyi oldu kafam dağıldıKonu sahibi konunu acayip sabote ettim
Özür dilerim :)
Kız 7.sınıfa gidiyor.Ay seneye de 8.Şimdi dank etti.Benim saf seneye de gider bedavadan derse.Aradaki sayfaları okuyamadım.
34.haftaya gelmişsiniz, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Merak ettim, doğumunuz yakın, bu çok samimi olduğunuz aile size sordu mu, bebeğin bir ihtiyacını da biz alalım, ne eksik gibi?
Sizin yaptıklarınıza bakarak onların size en kötü ihtimalle puset, oto koltuğu gibi cidden dişe dokunur bir şeyler almaları gerekiyor. Böyle karşılıksız ver ver nereye kadar?
Ayrıca 300-400 liralık saat takacak çocuk kaç yaşında? Çocuk dediğiniz için diyorum, o kadar pahalı bir saatin kıymetini bilecek yaşta mı? Bana çok gereksiz bir hediye gibi geldi.
O zaman baby shower yapıyoruz ama sanaldan. Sizden de bebek arabası bekliyoruz deyin :)Kız 7.sınıfa gidiyor.Ay seneye de 8.Şimdi dank etti.Benim saf seneye de gider bedavadan derse.
Tabiki sormadılar
Bedavaya verilen 5-6 dersin parası sizin büyük parça bir eşyanızı satın alır. Çok yanlış bir ilişkinin içindesiniz. Aynı durumda olsam çok rahatsız olurdum. Çok yakın öğretmen arkadaşlarım var, kızıma anlamadığı derslerde yardımcı olabileceklerini söylüyorlar sürekli. Kesinlikle kabul etmiyorum. Para almayacaklarını biliyorum ama bir ders saatinin hem zaman olarak hem para olarak karşılığı oldukça büyük.Kız 7.sınıfa gidiyor.Ay seneye de 8.Şimdi dank etti.Benim saf seneye de gider bedavadan derse.
Tabiki sormadılar
Kendi sanki kraliyet ailesinde doğduHahaha oraya da girersek iyice dertli olurumbizimkinin ailesi hem bir şey almıyor ki almazsa almasın ama benim niyetim başta park yatak almaktı sadece sonra oda takımı alacaktım.Park yatağı aldım.Sevgili kv ne o öyle emanet çocuk mu o gidin adam akıllı takım alın dedi.Bizşm saf da koşa koşa gitti aldı.Hani bunu derken insan bir düşünür var mı acaba bunlarda alabilecek durum diye?!
Ciddi birşey olur ya ah benım karım haklı derzaten atmislar kazigi, hem ozel ders aldir hem hediye iste
O zaman baby shower yapıyoruz ama sanaldan. Sizden de bebek arabası bekliyoruz deyin :)
Gerçekten böyle düşündüğüm için kendimi suçlu hissediyorum ama şu durumda benim dileğim de bu
Ay valla ya.Kendi sanki kraliyet ailesinde doğdu
Ohooo 6 yıllık evlilikte kaç defa dedi bunuCiddi birşey olur ya ah benım karım haklı deröyle olur genelde
kaç yaşında su kız ya bu kadar pahalı hediyeye ne gerek var?Ailecek çok samimi görüştüğümüz bir aile var.Çok severim onları,sürekli birlikte vakit geçiririz.Bir kız bir oğulları var.Eşim kızlarına ücretsiz özel dersine gidiyor.Çocukların her doğum gününde ciddi pahalı şeyler alırız.Bunlar hiç gözüme batmadı ama bugüne kadar.
Normalde öğretmenim ama bu sene hamilelikten dolayı çalışmıyorum.Riskli tüp bebekle elde edilmiş bir hamilelik.Maddi anlamda zorlanıyoruz.Artık hazırdan yiyoruz.Bebek için çok beklediğimizden de çok özendik çok masraf ettik.Bunlardan dolayı özel günlerde annelere falan da hediye almadık.Çünkü hep yüksek fiyatlı hediyeler almıştık.Bu sene yapamayacağız dedik.
Biraz önce eşim aradı.Bu görüştüğümüz ailenin yarın kızının doğum günüymüş.Bana diyor ki saat istedi.Saat bak.Dedim sen gidip normal bir şey de almazsın.E dedi 300 400 e bak bir şey..Ben de patladım.Bugün e bebeğe gitmiştik.Küvetlere bakmıştık.Katlanmayanlara eşim dedi nereye koyacağız bunu dedi katlanırlara baktı.onlar da yaklaşık 300 lira.Dedim kalsın şimdilik.Doğduğunda alırız.Ona da evde leğen var onda yıkarız buna ne gerek var dedi!Ki bu adam beni dinlemeden dünyanın parasını verip oda takımı aldı.Şimdi esas şeye ne gerek var dedi.Bir şey demedim.Ama şimdi 300 400 ü küçümseyip başkasına hediye al deyince bozuldum.Ya dedim şu an gerek var mı?Tartıştık.Ben de ne yapıyorsan yap bana da söyleme.Ciddi üzülüyorum.Ben annelere bir şey almadım.Bebeğe bir şey alırız diye şimdi bana 300 400 liralık şeyi küçümsüyor.Ki normalde ben ondan önce derim şunu alalım bu daha iyi diye.
Ben mi abartıyorum?Duygusal mı davranıyorum?400 liralık hediye çok değil mi?Gidip ucuza bir şey de almaz.Nasıl düşüneyim ne diyim?Kendime doğru dürüst bir şey almadım.Çalışmamak da çok zormuş...
Şaka gibiHahaha oraya da girersek iyice dertli olurumbizimkinin ailesi hem bir şey almıyor ki almazsa almasın ama benim niyetim başta park yatak almaktı sadece sonra oda takımı alacaktım.Park yatağı aldım.Sevgili kv ne o öyle emanet çocuk mu o gidin adam akıllı takım alın dedi.Bizşm saf da koşa koşa gitti aldı.Hani bunu derken insan bir düşünür var mı acaba bunlarda alabilecek durum diye?!
Hala aynı devam yaniOhooo 6 yıllık evlilikte kaç defa dedi bunu
Vallahi dürüst olacağım.Eşim saati 200 e gidiyor derslere.Baya tutulan bir öğretmen.Zaten iyi kazancımızın sebebi buydu.Bulunduğumuz şehir de bu açıdan çok iyi.Ders ücretini de biliyorlar.Ona ayırdığı vakti başkasına ayırabilirsin.Yani ama insan görür.Bari karşılığında şunu yapalım der ama yok İşte yok.Ben söyleyince de Paragöz ve kötü niyetli oluyorum.Bedavaya verilen 5-6 dersin parası sizin büyük parça bir eşyanızı satın alır. Çok yanlış bir ilişkinin içindesiniz. Aynı durumda olsam çok rahatsız olurdum. Çok yakın öğretmen arkadaşlarım var, kızıma anlamadığı derslerde yardımcı olabileceklerini söylüyorlar sürekli. Kesinlikle kabul etmiyorum. Para almayacaklarını biliyorum ama bir ders saatinin hem zaman olarak hem para olarak karşılığı oldukça büyük.
Sizin arkadaşlarınız vermeden almaya çok alışmış. Öyle olmasa bebek konusunu aldıklarının karşılığını ödemek için bir fırsat olarak kullanırlardı. Siz bir kesin bakalım bu maddi akışı, görün eskisi kadar iyi dost mu olacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?