hediye kitap ve not..

huzur33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
248
Puanlar
173
erkek arkadaşıma yüreğim seni çok sevdi romanını hediye etmek istiyorum kitaplığımda olan ve çok severek okuduğum bir romandı. sizce uygun bir kitap mı? :26::26: ve kitabın başlangıç kısmına not bırakmayı düşünüyorum acaba nasıl olur :26::26:

Sen severek okudun.. Erkek arkadaşının da severek okuyacağından emin misin ? Yoksa kaldırıp kenaramı koyacak.
çok az sayıda erkek içinde aşk sevgi vs şeyleri okumaktan hoşlanır. Tabi bide kitap okumayı seviyor mu oda var.

yok canım son anda çıktım ben bazı nedenlerden dolayı

peki canım..
ayrıca kitaba gelincede tavsiye etmem.. okuduğum bi kitaptı. ama fazla romantik fazla duygusal..
erkek kardeşime zorla UÇURTMA AVCISINI okutturdum. çok beğenmişti. hatta baya etkisinde kalmıştı. tavsiye ederim

peki canım..
ayrıca kitaba gelincede tavsiye etmem.. okuduğum bi kitaptı. ama fazla romantik fazla duygusal..
erkek kardeşime zorla UÇURTMA AVCISINI okutturdum. çok beğenmişti. hatta baya etkisinde kalmıştı. tavsiye ederim

hımmm biliyorum o kitabı bir bakim teşekkürler

erkek arkadaşıma yüreğim seni çok sevdi romanını hediye etmek istiyorum kitaplığımda olan ve çok severek okuduğum bir romandı. sizce uygun bir kitap mı? :26::26: ve kitabın başlangıç kısmına not bırakmayı düşünüyorum acaba nasıl olur :26::26:

bende okudum o kitabı muhteşem aşk kitabı ama o biraz da ayrılmış iki sevgilinin hikayesini anlatıyo başka bi kitap tercih de edebilirsin
:26::26:

Back