Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erkek arkadaşıma yüreğim seni çok sevdi romanını hediye etmek istiyorum kitaplığımda olan ve çok severek okuduğum bir romandı. sizce uygun bir kitap mı? :26::26: ve kitabın başlangıç kısmına not bırakmayı düşünüyorum acaba nasıl olur :26::26:
Sen severek okudun.. Erkek arkadaşının da severek okuyacağından emin misin ? Yoksa kaldırıp kenaramı koyacak. çok az sayıda erkek içinde aşk sevgi vs şeyleri okumaktan hoşlanır. Tabi bide kitap okumayı seviyor mu oda var.
peki canım.. ayrıca kitaba gelincede tavsiye etmem.. okuduğum bi kitaptı. ama fazla romantik fazla duygusal.. erkek kardeşime zorla UÇURTMA AVCISINI okutturdum. çok beğenmişti. hatta baya etkisinde kalmıştı. tavsiye ederim
peki canım.. ayrıca kitaba gelincede tavsiye etmem.. okuduğum bi kitaptı. ama fazla romantik fazla duygusal.. erkek kardeşime zorla UÇURTMA AVCISINI okutturdum. çok beğenmişti. hatta baya etkisinde kalmıştı. tavsiye ederim
erkek arkadaşıma yüreğim seni çok sevdi romanını hediye etmek istiyorum kitaplığımda olan ve çok severek okuduğum bir romandı. sizce uygun bir kitap mı? :26::26: ve kitabın başlangıç kısmına not bırakmayı düşünüyorum acaba nasıl olur :26::26: