- Konu Sahibi pamukannesi
-
Kitabın adı Kusursuz Oyun....
kitap hediye olduğu için söz söyleme hakkım neden olmasın ki... bu tutumunuza da şaşırdım açıkcası...
dediğim gibi kitap roman.. konusu da erotik değil, sadece içinde cinsellik temaları daha fazla. o nedenle bir söz söyleme hakkınız olduğunu düşünmüyorum, ellerinde ki en az tutulmuş kitabı yollamışlardır muhtemelen.
Kitabi atmayin sizden geri isteyebilirler geri degistrelim diye bu sefer kitabi atarsaniz degistirmek icin kitabi sorabilirler evet kizmakta haklsin ben olsam ben de kizarim.
canım bilinçli gönderdiklerini sanmıyorum, iş yerine gitmesi hoş olmamış tabiki,
bu devirde millet öküz altında buzağı arıyor, kocanı sapık ilan ederlerdi
neyse sen durumu kitabevine anlatmışsın,içinde kalmamış iyi olmuş,
belki telafi etmek için yeni bir kitap gönderirler,
bu olayda yıllar sonra gülümseyeceğiniz bir anı olarak kalır
kitap kağıt atıkları toplama kutusunda cnm :)
ben hediyesinde falan değilim aslında... sadece yaptıkları hatayı söyledim ve farkına vardılar..
romanın adını sordular, sonra düştüğünüz durumdan dolayı özür dileriz die bi cvp geldi...
dediğim gibi kitap roman.. konusu da erotik değil, sadece içinde cinsellik temaları daha fazla. o nedenle bir söz söyleme hakkınız olduğunu düşünmüyorum, ellerinde ki en az tutulmuş kitabı yollamışlardır muhtemelen.
ben olsam bu kadar tepki vermezdim açıkçası. promosyonlar genelde az satanlardan seçiliyor.
eşinizin arkadaşlarından biri görmüş olsa, durumu açıklardı eşiniz. neden inanmasınlar ki?
eşinizin kendi bilinçli seçimi değil sonuçta. sizin de bilginiz var.
Grinin Elli Tonu ve devamı olan kitaplar da bu içerikte, her yaştaki insanlar okuyabiliyor bu tür kitapları, yolda okuyanlara bile rastladım.
sonuçta kitabevlerinde satılıyor bu kitaplar, raflarda yer alabiliyor. sexshop gibi bir yerde satılan bir ürün olsa tamamen tepkinizde haklısınız ama bence gerek yoktu.
fikrimizi sorduğunuz için yazdım, sizin görüşünüze de saygım var sonuçta...
yorumun için saol cnm...
bu da senin görüşün tabi ki...
eşim durumu açıklardı da, inanırlar mıydı bakalım.. inanmayı geçtim eşim alay konusu olurdu buna adım gibi eminim...
sokakta da okuyan olabilir ama biz okumuyoruz..
hiç kimseye de hediye olarak bu tür bir kitap hediye etmedik...
yayınevi özür diledi, hatayı farketmediklerini söyledi, eşimin düştüğü durum için üzgün olduklarını belirttiler...
istediğimiz bir romanı da bize göndereceklerini söylediler...
ortada bir anormalik var ki, insanlar özür diledi...
yorumun için saol cnm...
bu da senin görüşün tabi ki...
eşim durumu açıklardı da, inanırlar mıydı bakalım.. inanmayı geçtim eşim alay konusu olurdu buna adım gibi eminim...
sokakta da okuyan olabilir ama biz okumuyoruz..
hiç kimseye de hediye olarak bu tür bir kitap hediye etmedik...
yayınevi özür diledi, hatayı farketmediklerini söyledi, eşimin düştüğü durum için üzgün olduklarını belirttiler...
istediğimiz bir romanı da bize göndereceklerini söylediler...
ortada bir anormalik var ki, insanlar özür diledi...
“Aşk” ı okumuşsundur.. Ona istinaden Elif Şafak’ın Mahrem kitabını aldım hiçbir şey anlamadım. Okuyup da anlayan varsa rica ediyorum bir anlatsın bana.. sonra “Baba ve Piç” aldım beklediğim performansı bulamadım. Yine de okuyabilirsin. Sana katacağı pek bir şey olmadan rahatlatıcı yorucu olmayan bir kitap.
Ammaaa Maeve Binchy’in aldığım her kitabı keyif verdi bana. Bu da yine yorucu olmayan rahat kitaplardan ama güzel kesinlikle.. Yalnız Kadınlar Sokağı’nı okuyabilirsin ilişkiler açısından ele alınmış güzel bir kitap. Sonrasında kadına aşık olursun ben seviyorum bunun tüm kitaplarını.
Normalde gerilim pek okumuyorum ama Dan Brown’u tek geçerim bu konuda. Melekler ve Şeytanları okuduğumda bekardım Allahtan yoksa iş miş yapmaz buna odaklanırmışım. Sabah işe gitmeden kalkıp okuyordum yani o kadar müptelası olmuştum..
siz rahatsız olduğunuz için, verdikleri rahatsızlık onların adına kötü bir reklam olurdu. özür dilemeleri yerinde ve gerekli bu yüzden.
ama dedim ya canım, bize gelseydi, biz güler geçerdik. umursamazdık. taliplisi çıkarsa o an ona hediye ederdi eşim yüksek ihtimalle...
senin eşin de tahminimce o an yeterince kızarıp bozaracağından, kolay kolay kimse alay etmez, onun tercihi olsa, o tepkiyi vermeyeceğini düşünürdü belki de...
ben de sokakta veya evde, o tür kitaplar ilgimi çekmediği için okumam. ama okuyanı da yadırgamıyorum. yeter ki insanlar birşeyler okusun... öyle bakarım olaya.
eşinin cinsiyeti ve yaşına göre yanlış bir seçim yapıp göndermişler herhalde. belki başka bir erkeğe gelse, çok ilgisini çekecek bir hediye olurdu.
yayınevini yazmamışsın ama, ciddi bir kurum ise, herkese karşı daha dikkatli tercih yaparlar bundan sonra.
sizin açınızdan olayın tatlıya bağlanmasına sevindim.
iyi okumalar canım.
Aşk ı okumuşsundur.. Ona istinaden Elif Şafakın Mahrem kitabını aldım hiçbir şey anlamadım. Okuyup da anlayan varsa rica ediyorum bir anlatsın bana.. sonra Baba ve Piç aldım beklediğim performansı bulamadım. Yine de okuyabilirsin. Sana katacağı pek bir şey olmadan rahatlatıcı yorucu olmayan bir kitap.
Ammaaa Maeve Binchyin aldığım her kitabı keyif verdi bana. Bu da yine yorucu olmayan rahat kitaplardan ama güzel kesinlikle.. Yalnız Kadınlar Sokağını okuyabilirsin ilişkiler açısından ele alınmış güzel bir kitap. Sonrasında kadına aşık olursun ben seviyorum bunun tüm kitaplarını.
Normalde gerilim pek okumuyorum ama Dan Brownu tek geçerim bu konuda. Melekler ve Şeytanları okuduğumda bekardım Allahtan yoksa iş miş yapmaz buna odaklanırmışım. Sabah işe gitmeden kalkıp okuyordum yani o kadar müptelası olmuştum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?