- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.124
- 31
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Uu beybi beybi ben daha küçüğüm psikolojim bozulmaz dimi Hanım ablaHahaahaha okuyunca daha net göreceksin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uu beybi beybi ben daha küçüğüm psikolojim bozulmaz dimi Hanım ablaHahaahaha okuyunca daha net göreceksin.
Uu beybi beybi ben daha küçüğüm psikolojim bozulmaz dimi Hanım abla
Şaka şaka yaş Kemal'e erdi Hanım abla 25e yol aldıkYaş kaç yaş onu bilrlim önce
Hanım sen ben çözemeyiz öyle şeyleri bize tekaüt kitabı lazım, unu eledim elek duvarda, saçımdaki beyazın elli tonu gibi edebi eserler lazım, diğerlerini gençlere bırakalımYaş kaç yaş onu bilrlim önce
Hanım sen ben çözemeyiz öyle şeyleri bize tekaüt kitabı lazım, unu eledim elek duvarda, saçımdaki beyazın elli tonu gibi edebi eserler lazım, diğerlerini gençlere bırakalım
Öyle deme müdürüm,4 kitabı okumuş 1 film seyretmiş yaşlı bir tekaüt olaraktan bu gençlere destek olmamız lazım dimi
Hanım sen ben çözemeyiz öyle şeyleri bize tekaüt kitabı lazım, unu eledim elek duvarda, saçımdaki beyazın elli tonu gibi edebi eserler lazım, diğerlerini gençlere bırakalım
Öyle deme müdürüm,4 kitabı okumuş 1 film seyretmiş yaşlı bir tekaüt olaraktan bu gençlere destek olmamız lazım dimi
Ahaha ay iyi güldüm sayenizde hanımlar daha citirsiniz sizler
Yok ablam ne yaşlısı Osman Müftüoğlu 60 yaş orta yaş artık diyor, 60a dek hepimiz yasitizDemi yani yaşlıyız ama hala çıtırız
Yok ablam ne yaşlısı Osman Müftüoğlu 60 yaş orta yaş artık diyor, 60a dek hepimiz yasitiz
Evet ablamÖyleyiz zaten,artık orta yaş sınırı yükseldi nasılsa,şu an 53 7 sene sonra gene orta yaşlı olacam
Evet ablam
Bencedeiranda grinin elli tonu var mı acaba
Okudun mu vay seni gidi seniiiiiÖyle deme müdürüm,4 kitabı okumuş 1 film seyretmiş yaşlı bir tekaüt olaraktan bu gençlere destek olmamız lazım dimi
Abla ben de keşke şöyle 50lili yaşlarıma isinlansam diyorum, düzenim her şeyim oturmuş olsa diye . Yaşları degiselim ablamGüzel bir yaş gerçide bazende daha genç olsak diyoruz:))
Okudun mu vay seni gidi seniiiii
Seyrederken yakın gözlüğün gözünde miydi
Abla ben de keşke şöyle 50lili yaşlarıma isinlansam diyorum, düzenim her şeyim oturmuş olsa diye . Yaşları degiselim ablam
Seks= herkesin yaptigi, ama kimsenin konusmadigi yegane sey:)))
Okudum sorma sular seller gibi hemde hahahahaa
Yok direk kendi gözümle seyrettim,her karesini hemde
Bu yaştada hastalıklar çıkıyor,gel sen vazgeçbu sevdadan
Wuwwwww
Hahaha:) hanim dur sana bir hikaye anlatayim. Ben, abim ve benimle yasit kuzenim tv izliyoruz bir gun. Ilkokuldayiz ama kac yasindayiz tam animsamiyorum. Yesilcam filmi izledigimiz, malum o filmlerde cinsellik olmaz, erkek kadin yanyana yatar, ama ertesi gun hamile bir kadin belirir sahnede. En fazla opusme vardir. Aha iste bu opusme sahnelerinden birinde annem iceri girdi, bir hisimla televizyonu kapatti neye ugradigimizi sasirdik:) hayir olayin farkindayiz, cocuk nasil meydana gelir biliyoruz ama annem bizim olayin farkinda oldugumuzu bilmiyor:)) o gun bizi; kendince korkunc bir olaya tanik olmaktan koruyan annecigim, yillarca geyik konumuz oldu:)))
Anneye saygılar buradan,o yıllarda hep böyleydi ama ne zaman mucuk sahnesi olsa bişilerle görüntü karartılırdı..
Yada bakmayın ayıp denip eziklenirdik,anneler böyleydi işte.