İran'dan Kürk Mantolu Madonna çevirisine sansür: Dudaklar yaklaşabilir ama öpemez!

Hanım sen ben çözemeyiz öyle şeyleri bize tekaüt kitabı lazım, unu eledim elek duvarda, saçımdaki beyazın elli tonu gibi edebi eserler lazım, diğerlerini gençlere bırakalım :KK70:

Öyle deme müdürüm,4 kitabı okumuş 1 film seyretmiş yaşlı bir tekaüt olaraktan bu gençlere destek olmamız lazım dimi :KK53::KK70:

Öyle deme müdürüm,4 kitabı okumuş 1 film seyretmiş yaşlı bir tekaüt olaraktan bu gençlere destek olmamız lazım dimi :KK53::KK70:
Hanım sen ben çözemeyiz öyle şeyleri bize tekaüt kitabı lazım, unu eledim elek duvarda, saçımdaki beyazın elli tonu gibi edebi eserler lazım, diğerlerini gençlere bırakalım :KK70:

Ahaha ay iyi güldüm sayenizde hanımlar daha citirsiniz sizler :KK36:

Nedense şaşırmadım , orjinal bir şey bulamazsın , bastırılmış ,yasaklanmış alt kültür

Okudun mu vay seni gidi seniiiii :KK8:
Seyrederken yakın gözlüğün gözünde miydi :KK70:

Okudum sorma sular seller gibi hemde hahahahaa :olamaz::KK8:
Yok direk kendi gözümle seyrettim,her karesini hemde :confused::KK70:

Abla ben de keşke şöyle 50lili yaşlarıma isinlansam diyorum, düzenim her şeyim oturmuş olsa diye . Yaşları degiselim ablam:KK53:

Bu yaştada hastalıklar çıkıyor,gel sen vazgeçbu sevdadan :KK70:

Seks= herkesin yaptigi, ama kimsenin konusmadigi yegane sey:))):KK70:

Wuwwwww :KK75::KK70:

Okudum sorma sular seller gibi hemde hahahahaa :olamaz::KK8:
Yok direk kendi gözümle seyrettim,her karesini hemde :confused::KK70:

Bu yaştada hastalıklar çıkıyor,gel sen vazgeçbu sevdadan :KK70:

Wuwwwww :KK75::KK70:

Hahaha:) hanim dur sana bir hikaye anlatayim. Ben, abim ve benimle yasit kuzenim tv izliyoruz bir gun. Ilkokuldayiz ama kac yasindayiz tam animsamiyorum. Yesilcam filmi izledigimiz, malum o filmlerde cinsellik olmaz, erkek kadin yanyana yatar, ama ertesi gun hamile bir kadin belirir sahnede.:confused: En fazla opusme vardir. Aha iste bu opusme sahnelerinden birinde annem iceri girdi, bir hisimla televizyonu kapatti:KK70::KK70: neye ugradigimizi sasirdik:) hayir olayin farkindayiz, cocuk nasil meydana gelir biliyoruz ama annem bizim olayin farkinda oldugumuzu bilmiyor:)) o gun bizi; kendince korkunc bir olaya tanik olmaktan koruyan annecigim, yillarca geyik konumuz oldu:)))

Hahaha:) hanim dur sana bir hikaye anlatayim. Ben, abim ve benimle yasit kuzenim tv izliyoruz bir gun. Ilkokuldayiz ama kac yasindayiz tam animsamiyorum. Yesilcam filmi izledigimiz, malum o filmlerde cinsellik olmaz, erkek kadin yanyana yatar, ama ertesi gun hamile bir kadin belirir sahnede.:confused: En fazla opusme vardir. Aha iste bu opusme sahnelerinden birinde annem iceri girdi, bir hisimla televizyonu kapatti:KK70::KK70: neye ugradigimizi sasirdik:) hayir olayin farkindayiz, cocuk nasil meydana gelir biliyoruz ama annem bizim olayin farkinda oldugumuzu bilmiyor:)) o gun bizi; kendince korkunc bir olaya tanik olmaktan koruyan annecigim, yillarca geyik konumuz oldu:)))

Anneye saygılar buradan,o yıllarda hep böyleydi ama ne zaman mucuk sahnesi olsa bişilerle görüntü karartılırdı..:KK53:
Yada bakmayın ayıp denip eziklenirdik,anneler böyleydi işte.:KK53:

Anneye saygılar buradan,o yıllarda hep böyleydi ama ne zaman mucuk sahnesi olsa bişilerle görüntü karartılırdı..:KK53:
Yada bakmayın ayıp denip eziklenirdik,anneler böyleydi işte.:KK53:

Evet sorma ya bir de regl konusmasi var:)) fisir fisir sanki gizli bir orgutten konusuyorlarmis gibi aralarinda konusuyorlardi o devrin kadinlari:)):KK53:

X