günaydın bayanlar...
hemen konuya gireceğim.. sevgililer günü kampanyası vardı bi kitapevinin face sayfasında... bilindik bi kitapevi..
o kampanyadan ben ve eşim kitap kazandık.. aşk romanı gelecekti ikimize de...
bana dün eve geldi, güzel romantik bi kitap..
eşime de çalıştığı belediyeye gelmiş... ama gelen kitap erotik roman
eşim kapağından ve önsözünden anlamış ne tarz bir kitap olduğunu..
çalışma arkadaşlarının yanında gelmiş kitap, hanım arkadaşları bi bakalım falan demişler eşim ne yapacağını şaşırmış, saklamış, sonra falan demiş, geçiştirmiş..
eve geldi sinirli tabi.. bnede çok sinirlendim.. ilk sayfasından son sayfasına kadar erotik bir roman...
daha önce böyle bi kitap da denk gelmedik, okumadık da...
kitabın kapağında sıcak bir aşk hikayesi yazıyo.. bence bunlar sıcağın o anlamda olduğunu anlamadılar, aşk hikayesi yazısını görünce haa bu aşk kitabı dediler gönderdiler...
kitapevine msj attim.. bu ne demek oluyor dedşm.. eşim iş yeri ark.larına rezil olacaktı nerdeyse, bir şeyi çok merak ediyorum, bu kitabın içeriğini bilerek mi gönderdiniz,sizin gibi bir firmadan asla beklemezdim...
sizden bir açıklama bekliyorum, cvp yazmazsanız müşteri hizmetlerini arayacağım dedim..
onların yazdığı cvp aynen şöyle: merhabalar, düşmüş olduğunuz durumdan dolayı özür dileriz...yarın bizzat bu konuyla alakalı burdan sizinle iletişime geçeceğiz... anlayışınız için tşkler.. ii akşamlar...
bekliorum bakalım, nasıl savunacaklar..
kitabı okusan okunmaz, birine versen hiç olmaz, evde durması da hiç hoş değil, ne işi var bizm evde..
binamızın yanında kağıt toplama kutusu var, oraya koyduk kitabı..
eşim msj attığımı bilmio, tenezül etme dedi, ama ben duramadım, ne münasebet değil mi? iyi yapmış mıyım sizce..
sinirlenmekte haksız mıyım kızlar...:2::2::2: