• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye için yardım...

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
25
sevgilimin doğum günü yaklaşıyor ve ben ne alacağıma karar veremiyorum. Saç traş makinesi yok almak istiyor ama henüz alamadı. Saçlarını genelde 3 numaea kullanıyor. Sizce traş makinesi alsam kaliteli bir şey, komik mi olur? Yoksa alınır mı? Başka fikirlere de açığım. Aklıma hiçbir şey gelmiyor.

ben doğum gününde ihtiyacı olan bir şey almaktan yanayım. tıraş makinesi olur kaliteli bir şey niye olmasın. başka bir ihtiyacı varsa o da olur.

Kol düğmesi olur
Saat olur
Spor ayakkabı olur
Gömlek olur
Tras makinesi de olur

70 liraya biz esime tras makinesi seti aldik 5 farkli basligi var,gayet memnun uygun bisey alabilirsin aslinda.

Bence olur
Erkekler bizim gibi romantik çerçöp sevmiyor
Kullanışlı bir hediye makbule geçer (çok pahalı bir şey değilse tabi)

Kaban
Bot
Kazak Jean
El yapımı Tavla seti
Saat

Bunlara ne dersin ?

Eğer zevkini pek bilmiyorsan ya da kazak, saat, parfüm gibi hediyeleri daha önce aldıysan tıraş makinesi olabilir.

Marka olarak moser ve wahl markalarına bakabilirsin. Ama sahtesi de olduğu için alırken dikkat etmelisin.

Gayet güzel fikir her saçını kestiğinde aklınıza siz geleceksiniz:)
Şaka bir yana ne güzel işte ihtiyacı olan bir şey oldumu daha mutlu oluyor insan.
Empati yapın bence isteyip alamadıgınız bir şeyi o alsa nasıl mutlu olursunuz.
Abes de degil bence.

sevgilimin doğum günü yaklaşıyor ve ben ne alacağıma karar veremiyorum. Saç traş makinesi yok almak istiyor ama henüz alamadı. Saçlarını genelde 3 numaea kullanıyor. Sizce traş makinesi alsam kaliteli bir şey, komik mi olur? Yoksa alınır mı? Başka fikirlere de açığım. Aklıma hiçbir şey gelmiyor.
Tras makinesi iyi secim olur. Bende esime almistim philipsin sac ve sakal trasi icin bi cihazi vardi cok sevindi. Ise yarar hediye almak iyidir..

Back
X