hediye için öneri kızlar

nazife_fth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
690
246
133
kızlar 8 ekim nişanlımla 3. yıl dönümümüz . bir erkeğe hediye almak çok zor. hele bi de çok sevinsin çok mutlu olsun isterken çok zor seçiliyor. bir de maddi sıkıntı varsa yandın işte. ben üniversite öğrencisiyim ve nişanlıma fazla külfeti olmayan bir hediye arıyorum sizden de öneri bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim kızlar

canım ben eskı nısanlıma bı sürprız yaptım bana tekrar asık olmustu .. kucuk bı kalplı kutunun ıcıne bı paket agrı kesıcı bı tane anahtarlık bırde cıkolata koymustum
çıkolataya soyle yazdım : bu agzımızın tadı bozulmasın dıye
anahtarlıga: bır tek anahtarda mutlu eder benı dıgerı sendeyse eger..
agrı kesıcısınede : buda basını agrıttıgım gunler ıcın ..
tabı devamıda var sabahın 6 sında evınen gıtmıstım ben uyandırdım onu . ugur boceklı bı pasta yaptırdım . gumus bı kolye aldım bıde benım gozlerımın fotosunu kocaman buyuttum odasına astı .. hep derdı bana gozlerıne bakarak uyanmak ıstıorum dıe ..
ben boyle yapmıstım. bıde sevgılıye ozel kıtap var sızın askınızı anlatan bı kıtap 60 tl cıvarı ınternetten arastırabılırsın ..:52:

teşekkür ederim canım. ben de buna benzer bişe düşündüm. bi kazak aldım çok beğenmişti gezerken not olarakta seni ısıtamadığım zamanlarda üşüme diye yazcam. bi kumbara alcam ona da en büyük hediyeyi alabilmen için çok para biriktirmen gerek yazcam. bitane kpss soru bankası alcam evlenmemiz için atanmak şart yazcam :) ve küçük küçük kalpli kağıtlara aşk sözleri yazcam. evde kalıyo kupası yokmuş bi de kupa almayı düşünüyorum. çok mu basit olur ???

tatlım eğer böyle birşey yapacaksan, şunu denemeni öneririm, daha sürprizli gibi :) Sürpriz Topu

canım ben eskı nısanlıma bı sürprız yaptım bana tekrar asık olmustu .. kucuk bı kalplı kutunun ıcıne bı paket agrı kesıcı bı tane anahtarlık bırde cıkolata koymustum
tabı devamıda var sabahın 6 sında evınen gıtmıstım ben uyandırdım onu . ugur boceklı bı pasta yaptırdım . gumus bı kolye aldım bıde benım gozlerımın fotosunu kocaman buyuttum odasına astı .. hep derdı bana gozlerıne bakarak uyanmak ıstıorum dıe ..
ben boyle yapmıstım. bıde sevgılıye ozel kıtap var sızın askınızı anlatan bı kıtap 60 tl cıvarı ınternetten arastırabılırsın ..:KK52:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu harikaymış çok beğendim. ama küçük küçük hediye ne koyabilirim ki ??

Son düzenleyen: Moderatör:
ben boyle yapmıstım. bıde sevgılıye ozel kıtap var sızın askınızı anlatan bı kıtap 60 tl cıvarı ınternetten arastırabılırsın ..:52:

şuandan itibaren bnde yapıyorum aynısını :)

Back