- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi disiua1905
Sende ne güzel fikirler var öyle sen nerdeydin bu zamana kadar hayırlısıyla inşallah canım hepiciğinin üstesinden geliriz
bu aralar aklım bunlara takıldı
bizden bişey kurtulmaz canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende ne güzel fikirler var öyle sen nerdeydin bu zamana kadar hayırlısıyla inşallah canım hepiciğinin üstesinden geliriz
bu aralar aklım bunlara takıldı
bizden bişey kurtulmaz canım
yol kat ettikçe foto paylaşırsın artık
Eki Görüntüle 1053016 bunlar nasıl
Kız bu çok tuzluya mal olmasın bu meleklerin tanesi 2 lira olsa minimum sırf 300 lira meleklerim tutacak
eminönünde bulabilirsem iyi olur çok tatlı kutuların tanesi 1 liraydı şarkhana güveniyorum
Evet ya çok güzel şeyler var bende gidicem bi ara karıştırıcam orayı yine kartlarda çok güzel ben söz için de almıştım bi kaç tane oğlan bizim kız bizim, kız var dediler geldik, haberim yokmuş gibi çek pampa, benimle evlenir misin felan..
Şimdi nişan için var onlara bakacağım Çok pahalı değil o kartlar sende gittiğinde bakarsın ama istersen gereksiz masraf olmasın diye sana verebilirim de.
çok saol canım gidip bi bakıyımda
100 adet 35 tl buldum melekleri ama tam istediğim gibi değil
aaa gercekten mi internette mi ? tahtakaledemi
internette ama tahtakaledede böyle bulurum sanırım
bende bunları yapıyorum sitemi inceleyebilirsiniz toplu alım yaparsan bişeylerde yaparız :)Merhaba Arkadaşlar,
Haziranda nişanım var, mekanda olacak. Yaklaşık 100 - 150 misafirimiz olacak ve ben hediye dağıtmak istiyorum. Sözde lavanta şişeleri dağıttım.
Nişanda da birer tane fidan dağıtmak istedim ancak herkesin dikmeyeceğini düşünerek ziyan olmasını istemedim. Aklıma iki yüzük kurdele ile bağlı ve arkasında mıknatıs olan buz dolabı süsü geldi ama basit buldular fikrimi..
Fikirleri olan var mıdır ?
,
Eki Görüntüle 1069302 Eki Görüntüle 1069301 Eki Görüntüle 1069300 Eki Görüntüle 1069299 Eki Görüntüle 1069298 Eki Görüntüle 1069297
bende bunları yapıyorum sitemi inceleyebilirsiniz toplu alım yaparsan bişeylerde yaparız :)
Merhaba Arkadaşlar,
Haziranda nişanım var, mekanda olacak. Yaklaşık 100 - 150 misafirimiz olacak ve ben hediye dağıtmak istiyorum. Sözde lavanta şişeleri dağıttım.
Nişanda da birer tane fidan dağıtmak istedim ancak herkesin dikmeyeceğini düşünerek ziyan olmasını istemedim. Aklıma iki yüzük kurdele ile bağlı ve arkasında mıknatıs olan buz dolabı süsü geldi ama basit buldular fikrimi..
Fikirleri olan var mıdır ?
,
[/QUOT
benımde hazıranda isteme ve nısan olucak canım ben nısan bohcası ıstemıyorum. mustakbel nısanlımda herseyın kararını bana bırakmıs durumda ama gelecek mısafırlere hatıra olması ıcın ne yapabılırım dıe benımde arastırdıgım bı konuydu ve sonunda karar verdım. sabun - lavanta kesesı- kolanya sısesı seklınde 3lu set. ısım etıketlerı olucak ustunde bunları koymak ıcın bıde kagıt poset yaptırıyorum. posettede nısan hatırası seklınde bı yazı olucak ornek olarak elımde bısey yok ama nette 3lu set olarak yazarsan bu sekılde fıkır alabılırsın. bana tane adeti 15 tl ye geldı. aslında bıraz pahalı belkı emınonunden malzemelerı kendın alıp yaparsan dahada ekonomık olabılır tabı buna ayırcak vaktın olmasıda onemlı umarım hersey gonlunc olur canım