Hediye derdi

Gerçekten bravo ne güzel tespitler yapmışsınız. Ben de öyle birisi sunu al diyince acaba sever mi sevmez mi diye düşünmeden hemen alip hediye edecektim zaten. Gözümden kacan bi hediye kategorisi varsa hatırlayıp ona gore sevecegi bir hediye almayı düşünüyorum.

Siz hic sormazsınız degil mi etrafınıza hicbir seyi. Ne güzel hemen elestirmeye kalkmışsınız. Dümdüz dünya.
Sormuyorum evet. Sorunca benim düşüncelerimin fikirlerimin hislerimin ve alacağım hediyenin bir değeri kalmıyor. Ve asla sever mi sevmez mi giyer mi giymez mi kullanır mı kullanmaz mı diye düşüncelere girmiyorum. Gönlümden kopuyor, birşeyler yapmak istiyorum karşımdaki insanın düşüncelerini neden düşüneyim yani?
Hayır eleştiri değil biraz realist yaklaşımda bulunarak size demek istediğim şey içinizden, gönlünüzden ne geçiyorsa onu alın. En azından düşündüğünüz bir hediyeyi alarak o hediyede bir hissiniz ve duygunuz barınabilir diye düşünüyorum.

Gerçekten sever misiniz :KK70: gömlek almaktan ben bıktım eminim o da bıkmıstr :/

evett şahsen ben severim :KK53:

mesela sevgilim geçen gün görmüş çok saçma bir şey iki tane kolye yarım kalp şeklinde birinin üstünde sin^2x yazıyor diğerinde cos^2x yazıyor sin^2x+cos^2x=1 olduğu için :KK53: tabi ki takmadık ikimiz de arabamızın vitesine geçirdik baktıkça gülüyorum şapşal diye. böyle basic bir şey olabilir mesela bilgisayar mühendisi filansa daha farklı şeyler de düşünebiliriz. gülümsetecek küçük ek bir şey hoş olur bence.

mesela sevgilim geçen gün görmüş çok saçma bir şey iki tane kolye yarım kalp şeklinde birinin üstünde sin^2x yazıyor diğerinde cos^2x yazıyor sin^2x+cos^2x=1 olduğu için :KK53: tabi ki takmadık ikimiz de arabamızın vitesine geçirdik baktıkça gülüyorum şapşal diye. böyle basic bir şey olabilir mesela bilgisayar mühendisi filansa daha farklı şeyler de düşünebiliriz. gülümsetecek küçük ek bir şey hoş olur bence.

O değil de ben bu sin -cos mos resmen unutmusum öyle mi oluyordu sonuç . Rezilik:skandal:

Kahve makinası alın mesai yaptığı günlerde yoğun ve ayık kalması gereken gecelerde içtikçe sizi hatırlar. Türk kahvedi ya da filtre kahve makinesi artık neyi seviyorsa. Mühendisler artık bilgisayarda çizim işini çözüyor mu yoksa hala elle çiziyorlar mı bilemiyorum ama profesyonel çizim kalem seti alabilirsiniz. Yine tanında taşıyabileceği kartvizitlik olabilir fiyatı en ucuz budur muhtemelen. masasına koymak için sevdiği bir eserin maketi ya da adını unuttum bodur ağaç diyim siz anlayın. Erkekler öyle şeyleri masalarına koyuyor. Dijital çerçeve sevgiliyseniz kendi fotoğraflarınızı da yükleyebilirsiniz

Sahada dolaşıyorsa iyi bir spor ayakkabı ya da şirket içindeyse toplantılara özel takabileceği tarz kravatlar özellikle örgü kravatları çok beğeniyorum ben. çok yürüyecekse geziyorsa sürekli masaj aleti. İş yerine tebrik meyve sepeti ya da şık bir kutunun içinde kaliteli bir çikolata güzel osmanlı desenli olanları ben çok beğeniyorum şahsen

Beraber yiyin tabii,tatli tatli yiyin tatli tatli konusun :KK66:

Kupa cok klise bence. Sevgilisine oyuncak ayi alanlarla ayni gruptakiler kupa aliyor ahahahah

evet o yüzden onu sıradan bir günde hediye olarak alıcam. Belki de kendime alırken ona da bi.rtane alırım :D

Şık gömlek
Kartvizitlik

Teşekkür ederim cherry ama adam artık hediye dediğimde gömlek geleceğini öngörecek kadar bıktı :D
Kartvizitlik için ağzını yoklycam, kullanırken görmedim de belki sevmez :)

Mühendis değilim ama o kolyelerden bana gelse ben de çok severdim :D O zaman esprili bişeyler bakaym ben ana hediyenin yanına, siz mühendisleri memnun etmek ne kolaymış :D

F Felix_Felicis evet bonnyfood lar (doğru mu yazdım :)))

yok bizim ofistekiler gerçekten beğendiler, tabi hediyeyi alan arkadaşa da ayırdık :olamaz:

Bunu göndermeye çok ısındım ama full erkek ortamı var. Acaba dalga geçerler mi diye de bilemedim :/

Kahve makinası alın mesai yaptığı günlerde yoğun ve ayık kalması gereken gecelerde içtikçe sizi hatırlar. Türk kahvedi ya da filtre kahve makinesi artık neyi seviyorsa. Mühendisler artık bilgisayarda çizim işini çözüyor mu yoksa hala elle çiziyorlar mı bilemiyorum ama profesyonel çizim kalem seti alabilirsiniz. Yine tanında taşıyabileceği kartvizitlik olabilir fiyatı en ucuz budur muhtemelen. masasına koymak için sevdiği bir eserin maketi ya da adını unuttum bodur ağaç diyim siz anlayın. Erkekler öyle şeyleri masalarına koyuyor. Dijital çerçeve sevgiliyseniz kendi fotoğraflarınızı da yükleyebilirsiniz

Kahve makinesi için ağzını aradım da, çok manasız bir şey dedi. Kendisi tam bir çay insanı olduğu için... Kartvizitlik fikrine de çok ısındım ona da mutlaka bakıcam.

Sahada dolaşıyorsa iyi bir spor ayakkabı ya da şirket içindeyse toplantılara özel takabileceği tarz kravatlar özellikle örgü kravatları çok beğeniyorum ben. çok yürüyecekse geziyorsa sürekli masaj aleti. İş yerine tebrik meyve sepeti ya da şık bir kutunun içinde kaliteli bir çikolata güzel osmanlı desenli olanları ben çok beğeniyorum şahsen

Back
X