• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hediye bulamıyorum..

cydnz_1

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
4.754
29.938
438
evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor.
hediye almayı sevdiğim için aklıma estiğinde de hediye alırım.
bu yüzden artık alabilecek / yapabilecek orjinal bişey bulamıyorum :(
eşimde sağolsun aklına gelmeyecek bir sürprizim var dediği için şu an panik olmuş durumdayım.:KK17:
önerisi olan var mı ki acaba

eşim fanatik galatasaraylı tüm formaları var, gs store da olan biçok şey var malesef :olamaz:

Uzaktan kumandalı oyuncakları seviyorsa, drone alabilirsiniz. En son aldığım hediyelerden biriydi. Hafta sonu gelse de şöyle açık alan bir yere gidip, uçursak diye gün sayıyor eşim. Acayip pahalıları da, gayet uygunları da var.

hediye alman şart mı? zaten zamanında yeterince almışsın:) ben senin yerinde olsam bu yıl da değişik bişey yapardım, mesela çok iç gıcıklayıcı bir gecelik alırdım, mum ışığı ve şarap eşliğinde fantazili mantazili bir ambiyans yaratırdım yatakodasında:KK30: insan bekar olunca aklından binbir şey geçiyo işte böyle:KK70:

ben kil hamurundan kalp yapmıştım onu vermiştim hediye, çok mutlu olmuştu :KK70:
hediyede iyi fikir veremicem sanırım:p

Uzaktan kumandalı oyuncakları seviyorsa, drone alabilirsiniz. En son aldığım hediyelerden biriydi. Hafta sonu gelse de şöyle açık alan bir yere gidip, uçursak diye gün sayıyor eşim. Acayip pahalıları da, gayet uygunları da var.

bunu da tuttum. aklımda :)
teşekkür ederim

benim henuz iki tane evlilik yildonumu kutlamisligim var o nedenle fazla bir fikir sunamicam;) bugun ikinci yildonumumuz. Gunes gozlugune ihtiyaci vardi onu aldim,
Eskiden babama evlilik yildonumu hediyesi alirdim asiri zevk sahibiydi bir keresinde pirlantali kol dugmesi almistim adi soyadi bas harfleri yaziliydi
Sigara icerdi sigara tabakasi almistim beyaz altindan
Sonraaaaa tavla oynamayi severdi el yapimi tavla aldiydim
Kitap severdi dergi aboneligi severdi onlardan hediye almistim

geçen doğumda 9 günlük kurban bayramı izni olmuştu ama benim doğum izni içindeydi, kahrolmuştum.

bu sene benim için ikisini de 9ar gün yapmışlar he, iyi bakalım En Büyük KK

konu sahibi de artık birinden birini değerlendirsin :KK200:
Artik sen de bir tatil patlatirsin canim insallah

teşekkür ederim hepinize :KK200:

tenis raketi aldım (kendime de aldım :KK48:) bir de kurs alabileceği bir yer bakıyorum şimdi.
bir de GS temalı pasta yapacağım (evlilik yıldönümü ama kalp felan sevmez şimdi :))

Back
X