Hediye bulamamamak

belle femme

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
732
490
103
Sevgilime hediye alacagim. Zevkini vs dusun diyerek yorum yapacak arkadaslara simdiden diyeyim belirli bir zevk anlayisi yok lutfen yardm edin cok az kaldi ve her seyi dusumeye çalışıyorum. Daha once verip (bir erkege) cok begenilen hediyeleriniz var mi yada onerileriniz. Herkese tesekkur ederim simdiden.

Klasik, dar kesim, marka bir gomlek alabilirsiniz. Siyah iyi gider :)
Ben oyle almistim begendi ailenin butun erkeklerine de dogum gununde vs aldim begendiler.
Kafalar ayni sonucta.

Ahh bu benim 3-4 aydır korkulu rüyamdı.Ki sevgilimin doğumgünü aralıkta.Arkadaşlarım ve internette en çok adı geçen saatti ancak ben zevkimizin uyuşmayacağını düşündüm.Benim erkek arkadaşım futbolu çok sever halı sahaya bayılır her hafta maç yaparlar ben de giymesi için şort alacağım.Size internette gördüğüm genel şeyleri yazayım:
Saat,cüzdan,zippo(sigara içiyorsa),kazak,gömlek,sweatshirt,ayakkabı,...

Bütçe ne kadar oyun konsolu yada pahalı gelirse sadece beğendiği bir oyunu da alabilirsiniz meslek sahibiyse mesleği adı soyadı yazılı bir kupa olabilir yada masa isimliği olabilir tabi o da işine bağlı

Sürekli kullandığı bir parfüm iş durumu masabaşı ise ismi yazılı kalem cüzdan not defteri seti yaptırabilirsin artık kişisel hediyeler daha ön planda yada sigara kullanıyorsa fotoğraf baskılı zippo da olabilir.

Oyun konsolu kadar bi butcem yok acikcasi. Meslek sahibi degil daha. Gomlek saat parfum gibi daha siradan ve direk akla gelen seyler almak istemiyorum yaraticiliktan yoksun biriyim o yuzde size danisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…