- 18 Şubat 2017
- 732
- 490
- 103
- Konu Sahibi belle femme
-
Bütçe ne kadar oyun konsolu yada pahalı gelirse sadece beğendiği bir oyunu da alabilirsiniz meslek sahibiyse mesleği adı soyadı yazılı bir kupa olabilir yada masa isimliği olabilir tabi o da işine bağlıSevgilime hediye alacagim. Zevkini vs dusun diyerek yorum yapacak arkadaslara simdiden diyeyim belirli bir zevk anlayisi yoklutfen yardm edin cok az kaldi ve her seyi dusumeye çalışıyorum. Daha once verip (bir erkege) cok begenilen hediyeleriniz var mi yada onerileriniz. Herkese tesekkur ederim simdiden.
kalem al.Oyun konsolu kadar bi butcem yok acikcasi. Meslek sahibi degil daha. Gomlek saat parfum gibi daha siradan ve direk akla gelen seyler almak istemiyorumyaraticiliktan yoksun biriyim o yuzde size danisiyorum.
Formasi zaten var. Baska modelini almama gerek var mi yani sevinir mi kiFutbolu seviyorsa forma alabilirsin.Ben doğumgününde forma alıp arkasına adını yazdırdım.Çok hoşuna gitti.
takim tutuyorsa ordan yürüOyun konsolu kadar bi butcem yok acikcasi. Meslek sahibi degil daha. Gomlek saat parfum gibi daha siradan ve direk akla gelen seyler almak istemiyorumyaraticiliktan yoksun biriyim o yuzde size danisiyorum.
Aaa bunu çok beğendim :) ama simdi passolig falan gerekli sanirim ve bende yok....takim tutuyorsa ordan yürümaca falan gidiyirsa bilet al
Sitenin ismini ozelden yazabilir misiniz :)sewgilin kac yasnda bilmiyim ama bi sitede eskiden kucuklugunuzun aburcuburkari satiliyir ondan al ohhh leziz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?