- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.921
- 508
- Konu Sahibi belle femme
dedigini anlamadim ilgilnmiyim maclarlaAaa bunu çok beğendim :) ama simdi passolig falan gerekli sanirim ve bende yok....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dedigini anlamadim ilgilnmiyim maclarlaAaa bunu çok beğendim :) ama simdi passolig falan gerekli sanirim ve bende yok....
Benimkininde vardı ama yinede bayıldı.Bence erkekler süs eşyalarından daha çok işlerine yarayan şeyleri seviyorlar.İlgi alanına göre kullanabileceği bir şey al derim.Çok ince düşünmeye gerek yok.Erkekler düz mantıkFormasi zaten var. Baska modelini almama gerek var mi yani sevinir mi ki
bnm kocann istedikleri hersey belli ama hicbizaman alamicam :)Benimkininde vardı ama yinede bayıldı.Bence erkekler süs eşyalarından daha çok işlerine yarayan şeyleri seviyorlar.İlgi alanına göre kullanabileceği bir şey al derim.Çok ince düşünmeye gerek yok.Erkekler düz mantık![]()
Ne istiyor ki:))bnm kocann istedikleri hersey belli ama hicbizaman alamicam :)
tuhaf tuhaf makinelerNe istiyor ki:))
Bir aradayken bir ara passolig numarasını bul ptt den para yatırıp netten alınabiliyor bilet direk oassoligine gerek yokAaa bunu çok beğendim :) ama simdi passolig falan gerekli sanirim ve bende yok....
Sevgilime hediye alacagim. Zevkini vs dusun diyerek yorum yapacak arkadaslara simdiden diyeyim belirli bir zevk anlayisi yoklutfen yardm edin cok az kaldi ve her seyi dusumeye çalışıyorum. Daha once verip (bir erkege) cok begenilen hediyeleriniz var mi yada onerileriniz. Herkese tesekkur ederim simdiden.
Ben Zamanında çok sevdiği eski bi sanatçının albüm serisini alacaktımSevgilime hediye alacagim. Zevkini vs dusun diyerek yorum yapacak arkadaslara simdiden diyeyim belirli bir zevk anlayisi yoklutfen yardm edin cok az kaldi ve her seyi dusumeye çalışıyorum. Daha once verip (bir erkege) cok begenilen hediyeleriniz var mi yada onerileriniz. Herkese tesekkur ederim simdiden.
tuttugu takimin atkisindan yaptirabilirsin ama kisiye ozel olarak sen tasarlayabilirsin hemde fiyat olarak cok uygun oluyorAaa bunu çok beğendim :) ama simdi passolig falan gerekli sanirim ve bende yok....