yeter cok bile.
o sana neler aliyor, karsilik bekliyormu acaba?
Yanına ekstra bişiler daha alsam iyi olurmu ki yani bunlar sanki az gibi geldi yada ben çok telaş yaptımYeter çok bile
Bence gayet yeterli.Bunlar her zaman ihtiyaç duyduğumuz şeyler devamli kullanabilir
Benim düşünceme göre önemli olan eşya biriktirmek değil anı biriktirmektir. İki küçük şey de olursa o anları hatırlamak için en misi olur. Bir fotoğraf bir küçük not bile yeter.
Manevi şeylere Önem vermiyor ! Bu sorun değil mi? Bence çok kötü bi özellik tabi bence..
Mutlu etmeye çalışmani anlıyorum ama yazmadan edemedim
Kendisi için bir kitap aldım içine onla ilgili notlar yazıcam bide pologram şeklinde fotoğraflarimizi çıkarmayı düşünüyorum benim aklıma takılan sevgililer gününde kendisi için 100 kagit not yazdım tek tek 1 ay sonra anca okudu
Bence gerek yok iki tane yeterli. Üçüncü gerçekten fazlalık olur. Ayrica pasta falan da alacaksınız daha ne olsunSizce yanına bişiler daha alsam bi tişört daha yada başka bişiler bunlar az mı olmuş çok telaş yaptım galiba
Ya çok abartıyorsun bence yapabileceğin her şeyi yapmışsın. Ama karşılığını göremiyor gibisin. Bu konuda oturup konuş bence sevgilinle. Ve kendini bu kadar yorma ne görüyorsan o kadarını yap. Her şey karşılıklı.Kendisi için bir kitap aldım içine onla ilgili notlar yazıcam bide pologram şeklinde fotoğraflarimizi çıkarmayı düşünüyorum benim aklıma takılan sevgililer gününde kendisi için 100 kagit not yazdım tek tek 1 ay sonra anca okudu
Bak ben buna çok bozulurdum.Manevi şeylere önem vermediğini surdan anladım sevgililer gününde bir kutu içinde 100 tane kendi ellerimle sözler yazdım önce içindeki çikolatayi yedi 1 ay sonra okudu notları