Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Manevi şeylere önem vermediğini surdan anladım sevgililer gününde bir kutu içinde 100 tane kendi ellerimle sözler yazdım önce içindeki çikolatayi yedi 1 ay sonra okudu notları
Manevi şeylere önem vermediğini surdan anladım sevgililer gününde bir kutu içinde 100 tane kendi ellerimle sözler yazdım önce içindeki çikolatayi yedi 1 ay sonra okudu notları
Arkadaşlar 20 gün sonra sevgilimin doğum günü var benimde durumum pek iyi değil şu sıralar yemek paramdan falan arttirarak kendisine kotondan 60 a gömlek collezine den 20 ye tişört aldım ek olarak pasta falan da alicam sizce bu hediye yeterli olurmu ? Manevi bişiler hazırlamak da istedim ama o öyle şeylere pek önem vermez sizce ek bişiler daha almalı miyim