HEDİYE ALAMAMA SORUNU

Kaleminiz iyiyse şiir yazabilirsiniz.
Manevi olarak.
Bu ara hediyeleriniz yeterde artar bile.

Hediye alamama sorunu yok ki almışsın zaten yeterince. Abartmaya gerek yok seninde durumun ortadaymış.

Manevi şeylere önem vermediğini surdan anladım sevgililer gününde bir kutu içinde 100 tane kendi ellerimle sözler yazdım önce içindeki çikolatayi yedi 1 ay sonra okudu notları :KK43:

Belki tembelliktir sadece ya da vakitsizlik bilemem ama siz çok net söyleyince kendisi manevi hediyeleri sevmem demiş zamanında gibi algiladim..

Gömleği ver yanınada bi mektup yaz. Tişörtüde git iade et kendine tişört al

Yemek parandan artırıp ( miktarı ne olursa olsun) 2 hediye almana gerek,bide soruyorsun az mı diye

Az degil arkadasım yeterde artar bile. Birde sanki cok telaşlı gibi sormuşsun hiç gözünde büyütme üstelik karşında

senin kadar ince biri yok

Manevi şeylere önem vermediğini surdan anladım sevgililer gününde bir kutu içinde 100 tane kendi ellerimle sözler yazdım önce içindeki çikolatayi yedi 1 ay sonra okudu notları :KK43:

okuduysa iyi

yani bu manevi şeylere önem vermemek değildir bence

zorlama yazıldığı yani bir nevi sipariş üzerine, sevgililer günün olduğu için yazıldıkları açık

yani 3 gün uzaktık deyip o üç günde defter yazsaydınız okurdu ama belirli gün ve haftalar için yapılanlar adamı açmayabilir

aldıklarınız yeter bence çok da maddi olarak sıkmayın kendinizi

Kızım ev görmeye, yeni doğmuş oğlan görmeye öi gidiyosuno_O bi tane bişey yeter ne gerek var hem tshirt hem gömlek. Gömleği geri ver kendine bişey al:KK45:

Arkadaşlar 20 gün sonra sevgilimin doğum günü var benimde durumum pek iyi değil şu sıralar yemek paramdan falan arttirarak kendisine kotondan 60 a gömlek collezine den 20 ye tişört aldım ek olarak pasta falan da alicam sizce bu hediye yeterli olurmu ? Manevi bişiler hazırlamak da istedim ama o öyle şeylere pek önem vermez sizce ek bişiler daha almalı miyim
Fazla bile bir tişört ve pasta yeter yada bir gömlek ve pasta yeterdi.

X