• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedefim 10 kilo zayıflamak-Günlüğüm

melekler-engelchen

Çok yordun beni hayat
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
5.268
6.092
198
Merhaba Arkadaşlar.
10 kilo Zayıflamak istiyorum. Bu nasıl olacak bilemem. Çünkü nefsime hakim olamıyorum. Bakalım artık . Bu kilolar beni çok rahatsız ediyor.
Bu yüzden zayıflamak icin nefsimle mücadele edecem.Ayda bir kilo bildirimi yapacam. Burayı kendimi motive etmek için açtım.
Hadi kolay gele inşallah

Canim bende 67-57 kiloya dusmrk istiyorum bu yaz tatilinde yanı 3ay içinde. 67den 57 kiloya hedef için bi günlük açtım bende araştırdıklarımi oraya yazdım istersen gir bi oku. İnşallah hedeflerimize ulaşırız

Püffff. Kilo veremedim bu ay. Aksine kilo aldım. Ne yapicam ben. 70 kilo oldum. Imdattt
Canim moralini bozma. Moralini yüksek tut. Ve gerçekten kararlı ol. Hedeflerini ve zamanlarını iyi ayarla. Çok uçuk hedefler yilmana neden olabilir. Benim hedefim haftada 1kilo. Ayda 4kilo. Hadi kacamaklar olur veremedim olur ayda 3kilo diye kendimi motive ettim. İyice araştırdım. şok diyet filanda değil gayet tok tutacak şekilde yiyiyorum. Buçuk açlık illaki yasayacakki zayıfla ama o açlığı bayilcak derecede yasarsak uzun süreli olmaz diyetimiz. Oyuzden sağlıklı bi şekilde ilerleyelim. Ben 6haziranda başladım 12haziranda ilk kontrolümu yapcam.tabi her sahurda tartiliyotum ama asıl kontrol 12,sinde. Ramazanda sonrada mutlaka spora gitcem. 6haziran 67.5
7haziran 66.8

Canim moralini bozma. Moralini yüksek tut. Ve gerçekten kararlı ol. Hedeflerini ve zamanlarını iyi ayarla. Çok uçuk hedefler yilmana neden olabilir. Benim hedefim haftada 1kilo. Ayda 4kilo. Hadi kacamaklar olur veremedim olur ayda 3kilo diye kendimi motive ettim. İyice araştırdım. şok diyet filanda değil gayet tok tutacak şekilde yiyiyorum. Buçuk açlık illaki yasayacakki zayıfla ama o açlığı bayilcak derecede yasarsak uzun süreli olmaz diyetimiz. Oyuzden sağlıklı bi şekilde ilerleyelim. Ben 6haziranda başladım 12haziranda ilk kontrolümu yapcam.tabi her sahurda tartiliyotum ama asıl kontrol 12,sinde. Ramazanda sonrada mutlaka spora gitcem. 6haziran 67.5
7haziran 66.8
Teşekkürler desteğin için. Ben stresten sürekli yiyorum. Istahima engel olamıyorum.

Teşekkürler desteğin için. Ben stresten sürekli yiyorum. Istahima engel olamıyorum.
Ne demek canım inşallah birlikte basarivaz. Aynı hedeflerimiz . Ben çok umutluyum. Ve kafamda bitirdim. Kafanda bitirirsen hiç bisey yememene engel olamaz çünkü yemek o an mutlu ediyo ama her an herşeyin üzerine yakismasi güzel görünmek her an

Merhaba Arkadaşlar.
10 kilo Zayıflamak istiyorum. Bu nasıl olacak bilemem. Çünkü nefsime hakim olamıyorum. Bakalım artık . Bu kilolar beni çok rahatsız ediyor.
Bu yüzden zayıflamak icin nefsimle mücadele edecem.Ayda bir kilo bildirimi yapacam. Burayı kendimi motive etmek için açtım.
Hadi kolay gele inşallah
Herbalife ile çok güzel ve sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsin araştırmanın tavsiye ederim

Back