- 21 Aralık 2012
- 180
- 375
Biraz geç oldu ama sağol canımAllah kolaylık versin canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz geç oldu ama sağol canımAllah kolaylık versin canımm
Tabiki yag koymak zorundasin tavuk pisirirken ama zeytinyagi koy mutlaka zeytinyagi zaten yag yakici ozelligi var ve cok saglikli salatana bile biraz gezdirebilirsin saglikli yaglar var sagliksiz yaglar var zeytinyagi en saglikli yag ve vicudun az da olsa ihtiyaci var canim :)selam kızlar bende el,mden geldiği kdr dikkat etsemde adet dönemim yakınlastı sanırım şişkinlik var dikkat etmeme ragmen ctesi tartıldıgımdan 400 gram fazla ckıyorum tam vermeye calısırken nerden cktı adet ya of,buarada jülyen tavuk salata uzerıne yaptım dun aksam cok az yag koymak zorundayım tavukları cevırırken tavada sızce göğüs eti yınede kalorili olmusmudur salata baska yag koymuyorum tavuktan dolayı azcık var dye resmini ekleyeyim bakın
bu yeterlı mi 1 porsıyona?
Isten ciktim elmami yedim simdi sekersiz soguk kahve iciyorum her zamanki gibi :) bugun napsam bilmiyorum hava cok sicak erkek arkadasimla gezicez ama nerde bilmiyoruzzkızlar nörüyonuz?ben pazar alışverşimi yaptım geldim yerleştirdim bulaşık yıkadım.paşa yatıyor.sırılsıklam oldum.bugünkü spora sayıcam mesafe baya var zati.öğlen 1 tabak menemen yaptım şimdi onu yicem birazda yoğurt yerim
selam kızlar bende el,mden geldiği kdr dikkat etsemde adet dönemim yakınlastı sanırım şişkinlik var dikkat etmeme ragmen ctesi tartıldıgımdan 400 gram fazla ckıyorum tam vermeye calısırken nerden cktı adet ya of,buarada jülyen tavuk salata uzerıne yaptım dun aksam cok az yag koymak zorundayım tavukları cevırırken tavada sızce göğüs eti yınede kalorili olmusmudur salata baska yag koymuyorum tavuktan dolayı azcık var dye resmini ekleyeyim bakın
bu yeterlı mi 1 porsıyona?
evet çokk sıcak avm daha iyi oluyor böyle havalarda.en azından sıcağı çekmiyorsun.Isten ciktim elmami yedim simdi sekersiz soguk kahve iciyorum her zamanki gibi :) bugun napsam bilmiyorum hava cok sicak erkek arkadasimla gezicez ama nerde bilmiyoruzz
Isten ciktim elmami yedim simdi sekersiz soguk kahve iciyorum her zamanki gibi :) bugun napsam bilmiyorum hava cok sicak erkek arkadasimla gezicez ama nerde bilmiyoruzz
Icinde espresso, su ve buz var canim bunu sade nescafeden de yapabilirsin aci oluyor ama seviyorum :)soguk kahveyi nasıl yapıyprsun tatlım frappe mi aldın?
yoksa klasık kahvelerden mi yapılışı nasıl pratik?
Ayyy çok sevindim inşallah verirsin canım:)Günaydın kızlar
68.8 ile 15 haziranda başladığım yolculuğumun 1 ayı sonunda baya kilo vermiş olucam sanırım Kİ şuan 15 Temmuz’a var daha
Sağol canımcımmAyyy çok sevindim inşallah verirsin canım:)
Inşallah cnmSelam kızlar. Tatil bu cuma bitiyor . Araniza son sürat dönecem inşallah. Hepinize azimli gunler diliyorum.