- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 47
Bu seferlik saydım Asmin cim.bisiklet parcasini saymazdim ben
Extralar hep çıkıyor işte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu seferlik saydım Asmin cim.bisiklet parcasini saymazdim ben
canim onlar herkesde cikiyorda, onlarida sayarsam 2 mislisi bütce hesaplamam gerekBu seferlik saydım Asmin cim.
Extralar hep çıkıyor işte.
1 kere tutsa diğerinde kaçıyor işte. En azından ,normalde daha fazla kaçak olacaktı,burası bunu önlüyor. İyi gidiyoruz bence.Bende yarın akşam alış verişe cıkcam. Cuma misafirimiz var.
Bütceyi tuturamıyacagım bu hafta herhalde.
bencede iyi gidiyoruz. Gelecek günlerde buzlıktakilerini bitirmeligim. Ardından taze alır pişiririm eti meti taşinana kadar. Yeni evde de doldururum buzlugu artık yine.1 kere tutsa diğerinde kaçıyor işte. En azından ,normalde daha fazla kaçak olacaktı,burası bunu önlüyor. İyi gidiyoruz bence.
Ben de buzluğu bitirmeye çalışıyorum. 1 hafta kaldı kurbana. Bugüne kadar hiç kurban eti koymadım. Hepsini bagisladik. Ama bu sefer kurbanlık çok büyük. Bolca dağıtsam da bize de kalacak. Allah sağlıkla yemek nasip etsin.bencede iyi gidiyoruz. Gelecek günlerde buzlıktakilerini bitirmeligim. Ardından taze alır pişiririm eti meti taşinana kadar. Yeni evde de doldururum buzlugu artık yine.
kuru gıdalar mercimek, bulgur filan fazla var bitiremem, ama buzlugu mutlaka bitirmeliyim.Ben de buzluğu bitirmeye çalışıyorum. 1 hafta kaldı kurbana. Bugüne kadar hiç kurban eti koymadım. Hepsini bagisladik. Ama bu sefer kurbanlık çok büyük. Bolca dağıtsam da bize de kalacak. Allah sağlıkla yemek nasip etsin.
Asmin ben de taşınırken senin gibi yapıyorum. Ne varsa bitiriyorum evde. Taşınınca sıfırdan yapıyorum alışverişi.
Bdv de gördüm ben konularınızı. Bir kadin bu kadar desteksiz ama bu kadar güçlü olsun,maşallah. Allah yolunuzu kolaylaştırsın,evladinizla huzurlu hayatınız olsun.Cuma vaktinde edilen dualar kabul olur inşallah.Merhabalar,bir aydır ekonomi topiklerinde geziniyorum, tasarruf ve birikim adına bayağı şey öğrendim.Keske daha önce kesfetseydim diyorum.İnsallah ben de sizler gibi güzel birikimler yapabilirim
Çalışıyorum bir bebeğim var 21 aylık.Annem babam ve bebeğimle yaşıyorum annem oğluma bakiyor ben de hepsine birden bakıyorum,annemin sigortasını ödüyorum 2 yıli kaldı emekliliğe,babamın kk ödedim kendi kk ödedim çok şükür şu an 353×4 =1412₺ lik kredim dışında borcum yok,bu ay 3 gram altın ile başladım önceden kalma bir çeyrek ve 50 € var başka da biseyim yok
Altın uçuşta döviz mi yapsam bilemedim zaten döviz-altın karisik gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olur.
Hedeflerimize ulaşmak dileğiyle birikimlerimiz bereketli olsun kızlar
Altın arttı evet ama döviz yerine ben yine de altın alırdım. Yarım gram da olsa almak lazım. Küresel büyük sorunlarda altın kraldır. Döviz kağıt sonuçta. Naçizane fikrim tabii.Bu arada ben bir aydır gelir-gider defteri tutuyorum haftalık harcamam nedir diye görmek için.Su an bebekle yalnızız ve haftalık harcamam ortalama olarak 100 un bile altında çünkü ben de memlekete gidecek olduğumdan dolabı boşaltmaya çalışıyorum.Aldiklarim temizlik ürünleri genelde.Eylulde stok yapıp duruma bakacağım inşallah