• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Bu haftanin bütçesinden 10tl kaldı 😀
Son 2 gün.
Benim pazartesi başlayacak yeni haftam.
155 le bekliyorum bakalım.
Buzluk ve buzdolabını iyice boşaltmak istiyorum bu hafta.
Haftasonu piknik yapalım diyoruz,herşeyi evden koyacağım. Canları ne isterse hazırlarım. Kendime de salata tarzı yaparım.

Benim pazartesi başlayacak yeni haftam.
155 le bekliyorum bakalım.
Buzluk ve buzdolabını iyice boşaltmak istiyorum bu hafta.
Haftasonu piknik yapalım diyoruz,herşeyi evden koyacağım. Canları ne isterse hazırlarım. Kendime de salata tarzı yaparım.
Harika ilerliyorsun 😊
Bende genelde toplu alışverişte herşeyi alip sonrasinda büyük alışverişe gerek kalmamasi için elimden geleni yapıyorum.
Haftalık menü epey etkili bir de :)

herkes iyi idare etti bu hafta sanki?

Ben aksam markete gittim, sagolsun ysn dairedeki komsularla karsilastik orda, benide arabayla biraktilar.

Aldiklarim:
6 organic avocado
1 patlican
2 kabak
15 cakma red bull
4 organic elma
2 bir litrelik yunan yogurdu
6 organic yumurta
1 paket kizartmalik balik kizim icin
1 kücük cuval patates
3 paket tavuk budu

37€
toplam bu hafta 57€ harcamisim, kaldi 43€. Daha birsey almam herhalde bakalim.
Yanliz bugün düsündümde, evde daha mama, bez, islak bez ve tuvalet kagifi stokum var. Yani bunlarida almaya mecbur olsaydim 100€ zor yeterdi.

Günaydın herkese. Hayırlı cumalar.
Bugünü de 0 harcamayla kapatırsam rekorumu kıracağım.😋
hadi görelim seni canim. Bende bircey almayi planlamiyorum. Yarinda gitmesem tamamdir, zaten pazar günleri her taraf kapali burda.
Eskiden türkyede pazar günü yinede her taraf acikti, halen öyle mi?

hadi görelim seni canim. Bende bircey almayi planlamiyorum. Yarinda gitmesem tamamdir, zaten pazar günleri her taraf kapali burda.
Eskiden türkyede pazar günü yinede her taraf acikti, halen öyle mi?
Tek tük küçük esnaf harici her yer açık Asmin.
Keşke kapalı olsa da insanlar doğaya falan yönelse.

herkes iyi idare etti bu hafta sanki?

Ben aksam markete gittim, sagolsun ysn dairedeki komsularla karsilastik orda, benide arabayla biraktilar.

Aldiklarim:
6 organic avocado
1 patlican
2 kabak
15 cakma red bull
4 organic elma
2 bir litrelik yunan yogurdu
6 organic yumurta
1 paket kizartmalik balik kizim icin
1 kücük cuval patates
3 paket tavuk budu

37€
toplam bu hafta 57€ harcamisim, kaldi 43€. Daha birsey almam herhalde bakalim.
Yanliz bugün düsündümde, evde daha mama, bez, islak bez ve tuvalet kagifi stokum var. Yani bunlarida almaya mecbur olsaydim 100€ zor yeterdi.
Stoklar olmasa günü kurtaramayiz,imkanı yok yani.
Asmin senin 37 birime aldığın ürünleri biz 200 birime ancak alırız. Bu da buranın ne kadar pahalı olduğunun ispatı.☹️
Harika ilerliyorsun 😊
Bende genelde toplu alışverişte herşeyi alip sonrasinda büyük alışverişe gerek kalmamasi için elimden geleni yapıyorum.
Haftalık menü epey etkili bir de :)
Tamamen mecburiyetten. Artanı kumbarama atacağım çünkü.😂😂
20 günlük menü yaptım,10 günü evdeki malzemelerle. Sonra pazara gitmem gerekiyor.
Benim bu hafta harcamam limiti asti.
önümüzdeki haftadan 125 TL kaldı.
Yarın su da söylerim, 95 kalır.
Haftaya nasıl geçecek bakalım
Ben bunu bazen aylikta yapıyorum. Maaş gelmeden karttan büyük bir şey aldığım oluyor. İnsanın hesabı şaşıyor tabii.

Stoklar olmasa günü kurtaramayiz,imkanı yok yani.
Asmin senin 37 birime aldığın ürünleri biz 200 birime ancak alırız. Bu da buranın ne kadar pahalı olduğunun ispatı.☹

Tamamen mecburiyetten. Artanı kumbarama atacağım çünkü.😂😂
20 günlük menü yaptım,10 günü evdeki malzemelerle. Sonra pazara gitmem gerekiyor.

Ben bunu bazen aylikta yapıyorum. Maaş gelmeden karttan büyük bir şey aldığım oluyor. İnsanın hesabı şaşıyor tabii.
canim sizde zaten cok zam oluyor, fiyatlar sürekli degisiyor. Burda bir ürüne zam gelse anca 10 cent gelir. Pek his emeyiz o zamlari.
Sizin sartlariniz daha zor kesinlikle

Back