Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Teşekkür ederim. Ailece çok seviyoruz hayvanları. Ben bu haftaya eksiyle başlamıştım zaten. Halim duman.

Ben toplu alışverişimi yapıp haftalık 250 ile döndürmeye çalışacağım. Yoksa nerede 1000 lira ile 4 kişilik aile iyi beslensin. Ancak doyulur, aç kalınmaz yani.
Aylik mutfak alisverisi disindayda ok. Yoksa bir markete gidiyorum 300-400 tl. 1000 tl ile doyabilene bile bravo.

100 telem vardı sabah.
Su almaya gittim ,19 litre sular indirime girmiş 4 tane su,30 lu yumurta,1 paket labne ,1 büyük te karpuz aldım.70 TL gitti.
Kalan 30 TL cik .

Aylik mutfak alisverisi disindayda ok. Yoksa bir markete gidiyorum 300-400 tl. 1000 tl ile doyabilene bile bravo.
Aslinda aylık alisveris dahil bu miktar.Valla başaran var mı var. Ben yapabilir miyim imkansız. Gelişme çağında iki çocuğum var. Her şeyin iyisini dogalini almaya çalışıyoruz.

karamelli_turta 1000 kalorinin altında kaldım bugün.
Kahvaltımı atmıştım zaten.
Akşam fırında bamya ve 1 kase yoğurt yedim.
Çok hafif bir akşam yemeği oldu. Büyük ihtimalle acıkırım. 3 tane ekşi angelica erik ayırdım ilerleyen saatler için.930 kalori görünüyor toplamda.

Buraya da yazariz ama orada da aktifiz

Nasil doydun
Ve çok az değil mi sağlıklı olmasi da önemli benim için.
Zaten bu yüzden veremiyorum ya

Buraya da yazariz ama orada da aktifiz

Nasil doydun
Ve çok az değil mi sağlıklı olmasi da önemli benim için.
Zaten bu yüzden veremiyorum ya
Biraz mide ve bağırsakları dinlendirme yapıyorum. Normalde 1200 kalorinin altına inmem.
Orayı da izlemek istiyorum aslında. Sonradan ,ortadan dalmak istemedim biraz da. Muhabbet akıyor çünkü.

Dünün harcamasından 19 lira düşüyorum, çünkü aldığım kemik küflü çıktı iade aldım

Kalan bütçe 154₺

Haftalik mutfak bütçesi konusu da kilo vermeye nasil baglandi yuhh yani bunun icin ayri başlıklar var oraya yazin allah askina ya

Neyse 28 liram kalmisti 20sini markette harcadim kaldi 8 lira

3 gun sonra yenileniyor bakiyem

Ilk defa denedim haftalik 250 yetmiyormus yani. 9 aylik bebek ve 2 yetiskin. Deneme yapmak icin cogu seyden kisarak harcama yaptim 3 gun kala 8 lirayla kaldim

Asmin arkadaşım ilaç kullandı hashimoto için. 10 kilodan fazla verdi tedavi olunca. Zorlanman çok normal.
Karbonhidratsız menülerini merak ettim. Arada yazsana.
Canim sabah iki dilim protein ekmegi yiyorum kahvaltida. Burda hazir satiliyor, unsuz ekmek. Internetde tariflerde var ama, eger kendin yapmak istersen. Yanina yesilik, yumurta, peynir kavurma yiyorum genelde.
Övlen karnim acikirsa biraz yogurt, aksamlari icinde et, balik, sebze salata seklinde gidiyorum. Vaktim yoksa eger konserve balik yada yine protein ekmegi yumurta seklinde bitiriyorum günü.
Bu sekil beslenmeyince birtürlü kilo veremiyorum.
Guatir icin ilac aliyorum canim, gecen sene 1 yilda 9kg verfim bu sekil, ama tabi rejimi bozunca 7 kg geri döndü.
Bukez rejimi hic birskmiyacagim, ilerde haftanin 5 günü böyle, iki gününüde istedigimi yiyip kiloyu dengelemek istiyorum.
Ha canim tatli cekerse, az birsey 85% kakaolucikolsta yerim. Yanliz tatli istegi böyle beslendigimden beri nerdese hic yok.

Yine övlen yazmışsın, başka kelimeye geçiyoruz ama eskisini unutuyorsun
Lütfen dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…