• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

vallahi zor ya. Ben 100€ luk ne aldim diye düsünüyorum da bu hafta. Icinde ne et vardi, ne sebze, ne kizin sütü veya bezi. Onlarda gerektiginde demek hic tutduramam.

Badem vardır kesin A Asmin75 :KK68:, kesinnnnn :)

Şaka bir yana kabaca bir hesap yaptım yetme olasılığı çok çok düşük 🙈 çünkü geçtiğimiz hafta harcamasız gün deneyimde dolapların diplerini kazıdım neredeyse :KK70:bu hafta gerçek bir mücadele vereceğim. minikkoala is the new cefakar Türk kadını :kahve:

vallahi zor ya. Ben 100€ luk ne aldim diye düsünüyorum da bu hafta. Icinde ne et vardi, ne sebze, ne kizin sütü veya bezi. Onlarda gerektiginde demek hic tutduramam.
Bezler orada da pahalı mı
Ben bez alsam bende tutturamam.çok şükür kurtardık bezden

Şaka bir yana kabaca bir hesap yaptım yetme olasılığı çok çok düşük 🙈 çünkü geçtiğimiz hafta harcamasız gün deneyimde dolapların diplerini kazıdım neredeyse :KK70:bu hafta gerçek bir mücadele vereceğim. minikkoala is the new cefakar Türk kadını :kahve:
vardi kiz 5 paket 😂😂😂

Cidden yemeklik pek birsey almadim, yinede zor yetti.
Esim mutfagi ve alisverisi devralinca tam batariz kesin. Dikat etmez o indurime kupona 😂

Bezler orada da pahalı mı
Ben bez alsam bende tutturamam.çok şükür kurtardık bezden
uygun bezlet vardi benimki pisik oluyor onlardan. Mecbur pahali marka kullaniyorum, ama kupon ve indirim sayesinde 14€ luk paketi genelde 9-10 € gibi aliyorum. Su an nerdese 3 ay yetecek kadar bez var, indirimden alip stockladim, islak bez ve sütü, sampuani var. Bunlar bitince haftada 100€ cok cok zor olur.
Bende ekimde döncem ise. Calismayi özledimde ayni sirkete hic dönesim yok.

uygun bezlet vardi benimki pisik oluyor onlardan. Mecbur pahali marka kullaniyorum, ama kupon ve indirim sayesinde 14€ luk paketi genelde 9-10 € gibi aliyorum. Su an nerdese 3 ay yetecek kadar bez var, indirimden alip stockladim, islak bez ve sütü, sampuani var. Bunlar bitince haftada 100€ cok cok zor olur.
Bende ekimde döncem ise. Calismayi özledimde ayni sirkete hic dönesim yok.
Tuvalet eğitimi ile bezden kurtulduğunda bütçen rahatlar. Belki şirket bıraktığın gibi değildir. Güzel şeyler olmuştur. Ben hep sorunlu insanlarla uğraşıyorum. Çekilir dert değil. Nereye kadar sabrederim. Bilmiyorum. Sanırım sınava çalışıp başka yere geçmem şart.

Tuvalet eğitimi ile bezden kurtulduğunda bütçen rahatlar. Belki şirket bıraktığın gibi değildir. Güzel şeyler olmuştur. Ben hep sorunlu insanlarla uğraşıyorum. Çekilir dert değil. Nereye kadar sabrederim. Bilmiyorum. Sanırım sınava çalışıp başka yere geçmem şart.
insan isyerinde mutlu degilse, kötü oluyor. Haftada 40 saat mutsuz oldugun yerdesin. Imkanin varsa degistir bence. Bana cikmam icin para teklif ederlerse cikarim ben. Hayat yeterince zor bazen, bide bari isde mutsuz olmuyalim bence.

sende kac cocuk var?

sende kac cocuk var?
2
insan isyerinde mutlu degilse, kötü oluyor. Haftada 40 saat mutsuz oldugun yerdesin. Imkanin varsa degistir bence. Bana cikmam icin para teklif ederlerse cikarim ben. Hayat yeterince zor bazen, bide bari isde mutsuz olmuyalim bence.
İmkanım var. Girişimde de bulundum. Kabul edilse gidecektim. Nasip

Harcamasız gün deneyimi 🧐 tam aradığım şey.
Arada beraber yapalım bunu.
Bu hafta mutlaka yapmam lazım.

Harcamasız gün deneyimi 🧐 tam aradığım şey.
Arada beraber yapalım bunu.
Bu hafta mutlaka yapmam lazım.
Bu bütçenin yetmesi için hepimizin yapması lazım
Geçen hafta 3 market alışverişinde 247 TL harcadım ki doğru düzgün meyve, sebze yok, büyük kalem birşey yok.
Bu hafta isim daha zor, bakalım nasil olacak🤔

Back