• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Günaydın herkese.
Hayırlı bir gün olsun inşallah.
Dün extra harcamalarım oldu. Kurbandan artan etimizi koymaya saklama kapları aldım dondurucu için. Eşime bahsettim buradan. Bu masraf bütçemi aşıyor benim dedim. Onu kurban masrafına dahil et diye fikir verdi. Haydi oradan kurtardık diyelim. Peynir aldım bir kaç çeşit bir de rossman a girdim fırın temizleyici almaya benim kalan para bitti🤦

IMG_20200704_092357.jpg

Bu haftanın menüsü de hazır. Fikir isteyen arkadaşlar için atıyorum.

İşlerimi hallettim .Hava biraz serinleyince kızlarla kitapçıya gideceğiz. Büyük kızım iyi bir okuma zevki geliştirdi . Sayesinde ben kitap almak zorunda kalmıyorum. Kütüphanemiz bayağı büyüdü. Küçük ,abla kadar düşkün değil okumaya. Oysa ona da o kadar kitap aşkı aşılamaya çalıştık. Fıtrat farkı demek.
Kızımın aylık bütçesi var . İstediği gibi harcayabilir. Kozmetik ,giyim yerine okumayı tercih ediyor. Bir anne olarak seviniyorum tabii.☺️

Ne pişireyim diye düşünmeyi sevmiyorum ben.
Hayatın her alanı için böyle listelerim var.
Bayılıyorum organize olmaya.
Yükselenim başak ondan mı acaba.😅
Ne pişirsem derdi hepimizi yiyor zaten.
Düşünmesi yapmasından daha zor
Liste, plan, program hayat kurtarır.
Biz altın biriktirmeye başlıyoruz konusunda aktif yaziyoruz, oraya da bekleriz

bnde başak burcuyum :D plan severim ama çalışmaktan gelişi güzel yaşamaya alıştım :D
bazen diyorum ben nasıl başak burcuyum

İşlerimi hallettim .Hava biraz serinleyince kızlarla kitapçıya gideceğiz. Büyük kızım iyi bir okuma zevki geliştirdi . Sayesinde ben kitap almak zorunda kalmıyorum. Kütüphanemiz bayağı büyüdü. Küçük ,abla kadar düşkün değil okumaya. Oysa ona da o kadar kitap aşkı aşılamaya çalıştık. Fıtrat farkı demek.
Kızımın aylık bütçesi var . İstediği gibi harcayabilir. Kozmetik ,giyim yerine okumayı tercih ediyor. Bir anne olarak seviniyorum tabii.☺
Çocukların okuma alışkanlığı edinmesi gerçekten çok güzel.
Kaç yaşında kizlariniz, hangi sehirdesiniz?
Güncel kitaplar varsa bir masrafi azaltir.
Çok istediklerini alirsiniz.
Benim oglanlari üye ettirdik buradaki kutuphaneye.
Bu ara virüsten dolayi onlari götürmüyorum ama kendim için faydalaniyorum.
Bütçesi ile kitap almayi tercih etmesini takdir ettim 👏
Benim büyük oğlum da öyle çünkü.
Yükselen başak mi 🤣
Benim küçük oğlum başak 😀

Merhaba hanımlar bu hafta pazartesi ben de varım haftalık bütçeye :kahve:

Colombre Colombre kesinlikle başaktan, ben de azılı bir başağım her şeyi not edebilirim 🙈😂

Çocukların okuma alışkanlığı edinmesi gerçekten çok güzel.
Kaç yaşında kizlariniz, hangi sehirdesiniz?
Güncel kitaplar varsa bir masrafi azaltir.
Çok istediklerini alirsiniz.
Benim oglanlari üye ettirdik buradaki kutuphaneye.
Bu ara virüsten dolayi onlari götürmüyorum ama kendim için faydalaniyorum.
Bütçesi ile kitap almayi tercih etmesini takdir ettim 👏
Benim büyük oğlum da öyle çünkü.

Yükselen başak mi 🤣
Benim küçük oğlum başak 😀
Büyük 17 küçük 10 yaşında.
Balıkesir deyiz. Kızların okul kütüphanesi bayağı zengin olunca il kütüphanesine gitmedik hiç. Ben PDF de okuyorum. Kızım ille kitaba dokunacak.

Günaydın herkese.
Hayırlı bir gün olsun inşallah.
Dün extra harcamalarım oldu. Kurbandan artan etimizi koymaya saklama kapları aldım dondurucu için. Eşime bahsettim buradan. Bu masraf bütçemi aşıyor benim dedim. Onu kurban masrafına dahil et diye fikir verdi. Haydi oradan kurtardık diyelim. Peynir aldım bir kaç çeşit bir de rossman a girdim fırın temizleyici almaya benim kalan para bitti🤦
saklama kabi zaten bütcede olmasin bence, gida ve temizlik yeterli bence. Ben baska birsey hesaplamiyorum.

Back