- 25 Haziran 2020
- 218
- 375
- 18
- 31
Canım hiç söyleme valla daha dün yarım kilo et alabildim 90 lira kilosu şok oldum vallaBiz de et çok tuketiriz.
Kasabı 250 TL nin dışında tutuyorum ben.
Yoksa mümkün değil yetişmesi, kıyma olmuş 60 TL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hiç söyleme valla daha dün yarım kilo et alabildim 90 lira kilosu şok oldum vallaBiz de et çok tuketiriz.
Kasabı 250 TL nin dışında tutuyorum ben.
Yoksa mümkün değil yetişmesi, kıyma olmuş 60 TL
Haftalik yemek listesi hazirlamak hem zamandan hem bütçeden tasarrufEki Görüntüle 2657696
Bu haftanın menüsü de hazır. Fikir isteyen arkadaşlar için atıyorum.
Ne pişireyim diye düşünmeyi sevmiyorum ben.Haftalik yemek listesi hazirlamak hem zamandan hem bütçeden tasarruf
Ne pişirsem derdi hepimizi yiyor zaten.Ne pişireyim diye düşünmeyi sevmiyorum ben.
Hayatın her alanı için böyle listelerim var.
Bayılıyorum organize olmaya.
Yükselenim başak ondan mı acaba.
Ne pişireyim diye düşünmeyi sevmiyorum ben.
Çocukların okuma alışkanlığı edinmesi gerçekten çok güzel.İşlerimi hallettim .Hava biraz serinleyince kızlarla kitapçıya gideceğiz. Büyük kızım iyi bir okuma zevki geliştirdi . Sayesinde ben kitap almak zorunda kalmıyorum. Kütüphanemiz bayağı büyüdü. Küçük ,abla kadar düşkün değil okumaya. Oysa ona da o kadar kitap aşkı aşılamaya çalıştık. Fıtrat farkı demek.
Kızımın aylık bütçesi var . İstediği gibi harcayabilir. Kozmetik ,giyim yerine okumayı tercih ediyor. Bir anne olarak seviniyorum tabii.☺
Yükselen başak miNe pişireyim diye düşünmeyi sevmiyorum ben.
Ne pişireyim diye düşünmeyi sevmiyorum ben.
Hoşgeldin , hayırlı olsun.Merhaba hanımlar bu hafta pazartesi ben de varım haftalık bütçeye
Colombre kesinlikle başaktan, ben de azılı bir başağım her şeyi not edebilirim
Hoşgeldin. Benim bitti dün param.Ben de deneyeyim dedim dun basladim. Iki gunde kasap pazar market 160 lira gitti
Haftaya cumaya kadar 90 liram kaldi
Büyük 17 küçük 10 yaşında.Çocukların okuma alışkanlığı edinmesi gerçekten çok güzel.
Kaç yaşında kizlariniz, hangi sehirdesiniz?
Güncel kitaplar varsa bir masrafi azaltir.
Çok istediklerini alirsiniz.
Benim oglanlari üye ettirdik buradaki kutuphaneye.
Bu ara virüsten dolayi onlari götürmüyorum ama kendim için faydalaniyorum.
Bütçesi ile kitap almayi tercih etmesini takdir ettim
Benim büyük oğlum da öyle çünkü.
Yükselen başak mi
Benim küçük oğlum başak
Oraya da uğramak isterim teşekkürler.Ne pişirsem derdi hepimizi yiyor zaten.
Düşünmesi yapmasından daha zor
Liste, plan, program hayat kurtarır.
Biz altın biriktirmeye başlıyoruz konusunda aktif yaziyoruz, oraya da bekleriz
Keyifli okumalar..Eki Görüntüle 2658002
Yeni kitaplar
saklama kabi zaten bütcede olmasin bence, gida ve temizlik yeterli bence. Ben baska birsey hesaplamiyorum.Günaydın herkese.
Hayırlı bir gün olsun inşallah.
Dün extra harcamalarım oldu. Kurbandan artan etimizi koymaya saklama kapları aldım dondurucu için. Eşime bahsettim buradan. Bu masraf bütçemi aşıyor benim dedim. Onu kurban masrafına dahil et diye fikir verdi. Haydi oradan kurtardık diyelim. Peynir aldım bir kaç çeşit bir de rossman a girdim fırın temizleyici almaya benim kalan para bitti