Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Ailece çok seviyoruz hayvanları. Ben bu haftaya eksiyle başlamıştım zaten. Halim duman.Colombre geçmiş olsun canım, benim kız da aynı. Evde 2 tane bahçede 6 tane besliyoruz biz de.
Durum bildirimi yapıyorum bugün kıza dondurma 7 lira, dün 108 lira market alışverişim vardı. Haftalık bütçeden kalan: 135 lira çok korkuyorum doktor
Ben toplu alışverişimi yapıp haftalık 250 ile döndürmeye çalışacağım. Yoksa nerede 1000 lira ile 4 kişilik aile iyi beslensin. Ancak doyulur, aç kalınmaz yani.Su an haftalik 250 tl ile ac kaliriz
Aylik mutfak alisverisi disindayda ok. Yoksa bir markete gidiyorum 300-400 tl. 1000 tl ile doyabilene bile bravo.Ben toplu alışverişimi yapıp haftalık 250 ile döndürmeye çalışacağım. Yoksa nerede 1000 lira ile 4 kişilik aile iyi beslensin. Ancak doyulur, aç kalınmaz yani.
Aslinda aylık alisveris dahil bu miktar.Valla başaran var mı var. Ben yapabilir miyim imkansız. Gelişme çağında iki çocuğum var. Her şeyin iyisini dogalini almaya çalışıyoruz.Aylik mutfak alisverisi disindayda ok. Yoksa bir markete gidiyorum 300-400 tl. 1000 tl ile doyabilene bile bravo.
Bir kilo et 70-80 liralarda zaten...Aslinda aylık alisveris dahil bu miktar.Valla başaran var mı var. Ben yapabilir miyim imkansız. Gelişme çağında iki çocuğum var. Her şeyin iyisini dogalini almaya çalışıyoruz.
Buraya da yazariz ama orada da aktifizAA toplu diyet o zaman,süper. Sayfanız çok hareketli maşallah. Ben oraya yetişemem herhalde. Siz buraya da yazın da kacirmayayim. Cuma tartı günü iyiymiş.ben de cuma tartılır yazarım.
Spor yapayım diyordum bugün 30 dk yürüyebildim. Ama tüm evi temizledim,kaç saattir durmadan.
En son balkonları yıkadım,saçımı boyadım,duşa atacağım kendimi.
Yemek olarak fırında bamya,domates sosu ve kelebek makarna yapacagim
Ara olarak 1 bardak erik suyu içtim . Bir şeyler atıştırmaya vaktim olmadı.
Nasil doydunkaramelli_turta 1000 kalorinin altında kaldım bugün.
Kahvaltımı atmıştım zaten.
Akşam fırında bamya ve 1 kase yoğurt yedim.
Çok hafif bir akşam yemeği oldu. Büyük ihtimalle acıkırım. 3 tane ekşi angelica erik ayırdım ilerleyen saatler için.930 kalori görünüyor toplamda.
Yetme durumu kişi sayısı, evde 3 öğün yiyip yememe, köyden vs destek gelip gelmeme durumuna göre değişiyor.Bir kilo et 70-80 liralarda zaten...
Biraz mide ve bağırsakları dinlendirme yapıyorum. Normalde 1200 kalorinin altına inmem.Buraya da yazariz ama orada da aktifiz
Nasil doydun
Ve çok az değil mi sağlıklı olmasi da önemli benim için.
Zaten bu yüzden veremiyorum ya
Dünün harcamasından 19 lira düşüyorum, çünkü aldığım kemik küflü çıktı iade aldımColombre geçmiş olsun canım, benim kız da aynı. Evde 2 tane bahçede 6 tane besliyoruz biz de.
Durum bildirimi yapıyorum bugün kıza dondurma 7 lira, dün 108 lira market alışverişim vardı. Haftalık bütçeden kalan: 135 lira çok korkuyorum doktor
Canim sabah iki dilim protein ekmegi yiyorum kahvaltida. Burda hazir satiliyor, unsuz ekmek. Internetde tariflerde var ama, eger kendin yapmak istersen. Yanina yesilik, yumurta, peynir kavurma yiyorum genelde.Asmin arkadaşım ilaç kullandı hashimoto için. 10 kilodan fazla verdi tedavi olunca. Zorlanman çok normal.
Karbonhidratsız menülerini merak ettim. Arada yazsana.
ben yillarca okuyup daldim. Hic cekinme benceBiraz mide ve bağırsakları dinlendirme yapıyorum. Normalde 1200 kalorinin altına inmem.
Orayı da izlemek istiyorum aslında. Sonradan ,ortadan dalmak istemedim biraz da. Muhabbet akıyor çünkü.
sen bu hafta bütceyi tutdurcan benceDünün harcamasından 19 lira düşüyorum, çünkü aldığım kemik küflü çıktı iade aldım
Kalan bütçe 154₺
Aa bu msji yeni gördümBiraz mide ve bağırsakları dinlendirme yapıyorum. Normalde 1200 kalorinin altına inmem.
Orayı da izlemek istiyorum aslında. Sonradan ,ortadan dalmak istemedim biraz da. Muhabbet akıyor çünkü.
Yine övlen yazmışsın, başka kelimeye geçiyoruz ama eskisini unutuyorsunCanim sabah iki dilim protein ekmegi yiyorum kahvaltida. Burda hazir satiliyor, unsuz ekmek. Internetde tariflerde var ama, eger kendin yapmak istersen. Yanina yesilik, yumurta, peynir kavurma yiyorum genelde.
Övlen karnim acikirsa biraz yogurt, aksamlari icinde et, balik, sebze salata seklinde gidiyorum. Vaktim yoksa eger konserve balik yada yine protein ekmegi yumurta seklinde bitiriyorum günü.
Bu sekil beslenmeyince birtürlü kilo veremiyorum.
Guatir icin ilac aliyorum canim, gecen sene 1 yilda 9kg verfim bu sekil, ama tabi rejimi bozunca 7 kg geri döndü.
Bukez rejimi hic birskmiyacagim, ilerde haftanin 5 günü böyle, iki gününüde istedigimi yiyip kiloyu dengelemek istiyorum.
Ha canim tatli cekerse, az birsey 85% kakaolucikolsta yerim. Yanliz tatli istegi böyle beslendigimden beri nerdese hic yok.