Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Ben obir topige 10€ kaldi yazdimda, simdi aksam harcamasi aklima geldi. 5€ kalmis bütcemden

Düzgün birseyde almadim yani.

Annem yarin yine bizde kalmaya geliyor. Yufka, sarma, lahmacun, köfte, semizotu, salatalik, elma ve paca getircekmis
Beni bu hafta kurtarir yanliz tatil icin daha ortak alisverisde var bu hafta, o tuzlu ola bilir.

Son düzenleme:
zeki kiz, hayatta neyin önemli oldugunu bu yasda anlamis
bayildim senin kiza

Anne yüreği işte,hep evlatlar için çabalamaca.
Tatil masraflı oluyor evet. Ama değer yani. Bir sene boyunca bekleniyor. Kızların okul ve kursları olunca biz pek kaçamak yapamıyoruz kışın. Yaz tatili daha önem kazanıyor bu yüzden.

benimki dagmadina kiyamiyor. getirdigi herseyi esimin sevdigi seyler Adam ac kalip beni anamin kapisinin önüne koyar diye korkuyor bence

Ne pişireyim diye düşünmeyi sevmiyorum ben.
Hayatın her alanı için böyle listelerim var.
Bayılıyorum organize olmaya.
Yükselenim başak ondan mı acaba.
Başka ne listeleriniz var. Harika menüler. Ben tek anayemek yapmaya başladım. Birde yeşillik ve yoğurt yetiyor bize.

Başka ne listeleriniz var. Harika menüler. Ben tek anayemek yapmaya başladım. Birde yeşillik ve yoğurt yetiyor bize.
Kısa ve uzun vadede alınacaklar listesi,birikim tahmin listeleri,gelir-gider listesi,market pazar aklınıza ne gelirse. Bayağı bir ajanda eskittim yani.
Zaten beslenmede önerilen tek çeşit ve salata. Sizin yaptığınız en doğrusu. Eskiden en az 3 çeşit yapardım. Tabii tatlıları listeye eklemiyorum. Akşam için illaki çayın yanına bir şeyler ister evdekiler. Hazır gıda yedirmek istemediğimden extra olarak kek, poğaça,sütlü tatlı vs yaparım.

Bende hep liste yapiyorum, ama evdeki hesap hic carsidakini tutmuyor
Almanlarin cogu iki günlük yemek yapiyor, blylece ceyranda fazla gitmiyor, hergünde yemekle ugrasmiyorlar.
Biz kücükkende evdeki yemek bitene kadar yenilirdi. Benim esim iki gün arka arkaya ayni yemegi yemiyor. Yoksa benimde isime gelirdi. Sahi ben ekimde ise basliyacagim, o evde olacagi icin yemek derdi onun olcak

Haydi iyisin Asmin.
Eşim dışarıdan yemek yiyemiyor. Evden götürüyor yemeğini. O yüzden günlük yapıyorum ben. Çok nadir ikinci güne kalır .
Eskiden dediğin gibiydi gerçekten. Zaten çeşit sınırlıydı bu kadar zengin seçenek yoktu.

benimki ilk zamanlar evden götürüyordu, ama cok cesit bilmedigim icin disarda yemege basladi ise gidince. Bende mecbur günlük yapiyorum iki kez ayni yemegi yiyemezmis diye. Dedigim gibi rolleri degisince bakalim o bize ne pisircek
Sen yemek konusunda tercübelisin listelerinden belli

24 yıllık evliyim olsun o kadar.
Seviyorum bir şeyler pişirip insanları doyurmayı. Yalnız hiç boğazımdan geçmez. İlle birileri gelsin isterim.
Eşin de yapa yapa öğrenir. En iyi şefler hep erkek.

24 yıllık evliyim olsun o kadar.
Seviyorum bir şeyler pişirip insanları doyurmayı. Yalnız hiç boğazımdan geçmez. İlle birileri gelsin isterim.
Eşin de yapa yapa öğrenir. En iyi şefler hep erkek.
24 yil

ben yaptigim yemekleri zaten cogunu ondan ögrendim o sever mutfagi, ben birtürlü sevemedim.
Yemek yemegi seviyorum ama
Yemeklerden biraz italyan komsuma verdim. Bitiremiyecez yoksa bozulcak. Yazik olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…