• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

aksam markete ugradim. 23€ orda harcadim (3,60€) kuponla indirim kullandim 😁 etti 37€. Kizada rossmandan alisveris yapcam daha, ama bu hafta baya kalir. Haftaya annem yine bizle ve daglara gitcez, haftaya tutduramam bütceyi.

Ve 300 Tl harcayarak perşembe gününü tamamladım.Baktigim zaman çoğu stokluga gitti ne yapayım uygun olunca aldim...Haftaya hedef 200 yaparak dengelemek
Stok için alinanlari yazmasak mı ki.
Yazmazsak ta saçma mı olur bilemedim.
Bildiğim bir şey var 1000 lira ile 4 kişilik ailenin yeme içme masrafı zor karşılanıyor.☹️

aksam markete ugradim. 23€ orda harcadim (3,60€) kuponla indirim kullandim 😁 etti 37€. Kizada rossmandan alisveris yapcam daha, ama bu hafta baya kalir. Haftaya annem yine bizle ve daglara gitcez, haftaya tutduramam bütceyi.
Oo Asmin sen bayağı iyi gidiyorsun.ben bu haftayı çıkaramayacak gibiyim. Paranın değeri yok resmen.

Bildiğim bir şey var 1000 lira ile 4 kişilik ailenin yeme içme masrafı zor karşılanıyor.☹
Yetmiyor bile..
Benim hala 205 TL param duruyor ama ben uyanıklık yaptım itiraf ediyorum
Cumadan mutfak alışverişi yaptım, haftayi pazartesiden başlattım🤭
Çıkarsam harcanacak yer var ama iki gündür çıkmadım, bugün de belirsiz
Ciktigimizda hemen harcaniyor cnm,
Eksikler azaldıkça toptan almaya çalışıyorum bende 😛

Oo Asmin sen bayağı iyi gidiyorsun.ben bu haftayı çıkaramayacak gibiyim. Paranın değeri yok resmen.
yok canim ya bugün 3 cesit yerden alisveris yaptim.
rossmann 13€ (2,90 kuponla indirim aldim)
15€ türk bakkali
22€ lidl (market)
etti 87 €

umarim baska birsey gerekmez bu hafta.
Haftaya hem annem, hem haftasonu tatili, zaten bütceyi tuturamam. Tatile4 aile gidiyoruz, daglarda ev kiraladik. Ortak alisveris yapilcak. Bakalim ne kadar tutar. Kizim yedigi özel gidalari yinede alcam zaten.

Bildiğim bir şey var 1000 lira ile 4 kişilik ailenin yeme içme masrafı zor karşılanıyor.☹️
Yani stok diye alıyoruz sonucta gun gelince kullanıyoruz...Bu sefer ben yazmazsam daha da harcanır..

1000 tl değeri yok ki...
Kahvaltılık pahalı pazar market derken uçuyor...Bir de kasap görsen bittin zaten..

yok canim ya bugün 3 cesit yerden alisveris yaptim.
rossmann 13€ (2,90 kuponla indirim aldim)
15€ türk bakkali
22€ lidl (market)
etti 87 €

umarim baska birsey gerekmez bu hafta.
Haftaya hem annem, hem haftasonu tatili, zaten bütceyi tuturamam. Tatile4 aile gidiyoruz, daglarda ev kiraladik. Ortak alisveris yapilcak. Bakalim ne kadar tutar. Kizim yedigi özel gidalari yinede alcam zaten.
Asmin ne güzel. Ben de dağda tatil istiyorum çok hem de. Ama küçük kızım deniz aşığı. Her sene ona kiyamadigimdan denizdeyiz .
Rossman in domol ürünleri güzel. Güneş kremlerini de kullandım geçen yaz. Bir de çocuklarla hijyen spreylerini yolluyorum okula. Otele gidince de kapı kollarından başlıyorum sıkmaya. Bu pandemi çıkmadan da hep yapıyordum. Şimdi herkes titiz oldu.😂😂

Yani stok diye alıyoruz sonucta gun gelince kullanıyoruz...Bu sefer ben yazmazsam daha da harcanır..

1000 tl değeri yok ki...
Kahvaltılık pahalı pazar market derken uçuyor...Bir de kasap görsen bittin zaten..
Gerekli olanları alıyoruz bu kadar tutuyor bir de lükse gitsek altindan kalkamayacagiz herhalde

Hoş geldiniz. Bekleriz tabii.
Ben kendime sınır getirmek için katıldım.
Fiyatlar arttığından beri yeterli birikim yapamıyorum dikkat etmeme rağmen.☹
Bizde de yetmiyor yaaa markete giriyoruz 3 parça şey 100 tl tutuyor eve getirecek poşet yok ortada😥😥😥

Asmin ne güzel. Ben de dağda tatil istiyorum çok hem de. Ama küçük kızım deniz aşığı. Her sene ona kiyamadigimdan denizdeyiz .
Rossman in domol ürünleri güzel. Güneş kremlerini de kullandım geçen yaz. Bir de çocuklarla hijyen spreylerini yolluyorum okula. Otele gidince de kapı kollarından başlıyorum sıkmaya. Bu pandemi çıkmadan da hep yapıyordum. Şimdi herkes titiz oldu.😂😂
Ben denizi seviyorum pek, korkutuyor beni. Daglara asigim ama 😊 Ben münihde yasiyorum, daglar arabayla 1,5 saat. Bu kez avusturyaya gitcez sma, oraninda dogasi cok güzel. 4 aile gitcez bakalim nasil olcak 😁 Umarim yagmur yagmaz yoksa eve tikali kalcaz.
Venim kizim daha 2 yasinda onun icin o konuda rahatim 😊

Gelelim ekonomie 😂

Aksam 3€ daha rossmanda biraktim.
Etti 90€. Evde domates kalmamis, bide ekmek almam gerek yarin veya cumartesi. Yani araya birsey girmezse 5€ kalcak bu hafta. Güya baya artircsktim 😂

Bu arada evet rossmannin kendi ürünleri ( domol) gercekten cok iyi. Burda app i var, onun telefona indiriyoruz, baya baya indirim oluyor. Ben bugün nerdese 6€ tassruf (blyle mi yaziliyor?😘 ) ettim kupon sayesinde rossmannda.

Bizim burda sansimiz bu, kupon imkanlari var. Gidada zam olsa, kurus fark ediyor. Et alincada batmiyoruz.

Back