• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Ben denizi seviyorum pek, korkutuyor beni. Daglara asigim ama 😊 Ben münihde yasiyorum, daglar arabayla 1,5 saat. Bu kez avusturyaya gitcez sma, oraninda dogasi cok güzel. 4 aile gitcez bakalim nasil olcak 😁 Umarim yagmur yagmaz yoksa eve tikali kalcaz.
Venim kizim daha 2 yasinda onun icin o konuda rahatim 😊

Gelelim ekonomie 😂

Aksam 3€ daha rossmanda biraktim.
Etti 90€. Evde domates kalmamis, bide ekmek almam gerek yarin veya cumartesi. Yani araya birsey girmezse 5€ kalcak bu hafta. Güya baya artircsktim 😂

Bu arada evet rossmannin kendi ürünleri ( domol) gercekten cok iyi. Burda app i var, onun telefona indiriyoruz, baya baya indirim oluyor. Ben bugün nerdese 6€ tassruf (blyle mi yaziliyor?😘 ) ettim kupon sayesinde rossmannda.

Bizim burda sansimiz bu, kupon imkanlari var. Gidada zam olsa, kurus fark ediyor. Et alincada batmiyoruz.
Kupon tr de olsa herkes sonuna kadar kullanır.
Amerika'da kupon çılgınlığı diye bir program vardı. İnanılmaz indirim alıyordu insanlar . 1000 dolarlar civarında. Bizde olsa marketler batar inanki.😂😂

Ya nasıl ama ya nasıl yetebilir benimde hedefim bu isteğimle bu ama yetmiyor kızlar. Et zaten çok pahalı hergün zeytinyağlı yapsam anca yeter arttırmak istiyorum para biriktirmek istiyorum ekmeği evde yapıyorum fazla lüksümüzde yok ama eşim her yemeği yemiyor burada pazarda yok arabasız gitmek imkansız. Listelerinizi paylaşırsanız çok sevirim haftalık yemek listesi mesela yada alışveriş listesi okuyalım ders alalım

Ya nasıl ama ya nasıl yetebilir benimde hedefim bu isteğimle bu ama yetmiyor kızlar. Et zaten çok pahalı hergün zeytinyağlı yapsam anca yeter arttırmak istiyorum para biriktirmek istiyorum ekmeği evde yapıyorum fazla lüksümüzde yok ama eşim her yemeği yemiyor burada pazarda yok arabasız gitmek imkansız. Listelerinizi paylaşırsanız çok sevirim haftalık yemek listesi mesela yada alışveriş listesi okuyalım ders alalım
ben yemek yapmasini yeni ögreniyorum, benim listelerim hep ayni resmen 😂 Ama istersen yinede paylasirim. Türkyede herkes cok cesit yapiyor.
Benim esim 1 yemegi yakmadan cikarmama sükür etdigi icin, 1 yemek cikar bizde genelde 😁

ben yemek yapmasini yeni ögreniyorum, benim listelerim hep ayni resmen 😂 Ama istersen yinede paylasirim. Türkyede herkes cok cesit yapiyor.
Benim esim 1 yemegi yakmadan cikarmama sükür etdigi icin, 1 yemek cikar bizde genelde 😁
Hahhahaha :)) çok tatlısın ya valla paylaşırsan sevinirim belki ben yakmam 😜 zaten 3 aylık evliyim benim eşimde yalandan yumurta kır gerekirse yerim der ama yemekte etleri seçer kalkar 😂

hic alistirma bence fazla cesite 😂
Tavuklu Pilav salata
Mercimek çorbası
Patates püresi köfte
Kuru Fasulye pilav
Fırında tavuk patates pilav
Patlıcan tava cacık
Domatesli makarna salata
Et sote pilav
İmam bayıldı cacık
Barbunya
Şakşuka
Etli Sulu patates
Domatesli bulgur pilavı tavuk sote
Kıymalı Patlıcan cacık
Patesli peynirli rulo börek
Arap kebabı pilav cacık
Lazanya
Türlü pilav
Sulu köfte
Fırında tavuk ızgara pilav
Etli taze fasulye
Karnıyarık pilav cacık

Sen listeme baksana 😂 başka bişe yemez et tavuk Kıyma hadi gel haftada 250 lira yetsin😀

ok bak genelde pisirdiklerim 😁

etli kurufasülye pilav
türlü bulgur pilavi
mercimek corbasi
köfte pilav salata
tavuk salata
kiymali pide (fazla olani buzluga atiyorum)
menemen
pizza
firinda et patates
makarna 😁
firinda balik
karides salata
bamya

anca annem geldiginde farkli seyler yiye biliyor, onun icin annemi hep 4 gözle bekler 😁

yanliz bu virusdan beri ekmegimi bende kendim yapiyorum.
Gecen haftada annemle peynir yaptim ilk kez, cok kolay mis.

ok bak genelde pisirdiklerim 😁

etli kurufasülye pilav
türlü bulgur pilavi
mercimek corbasi
köfte pilav salata
tavuk salata
kiymali pide (fazla olani buzluga atiyorum)
menemen
pizza
firinda et patates
makarna 😁
firinda balik
karides salata
bamya

anca annem geldiginde farkli seyler yiye biliyor, onun icin annemi hep 4 gözle bekler 😁

yanliz bu virusdan beri ekmegimi bende kendim yapiyorum.
Gecen haftada annemle peynir yaptim ilk kez, cok kolay mis.
Oo bayağı yapıyorsun canım daha ne olsun yani 😀

Tavuklu Pilav salata
Mercimek çorbası
Patates püresi köfte
Kuru Fasulye pilav
Patlıcan tava cacık
Domatesli makarna salata
Et sote pilav
İmam bayıldı cacık
Barbunya
Şakşuka
Etli Sulu patates
Kıymalı Patlıcan cacık
Arap kebabı pilav cacık
Lazanya
Türlü pilav
Sulu köfte
Etli taze fasulye
Karnıyarık pilav cacık

Sen listeme baksana 😂 başka bişe yemez et tavuk Kıyma hadi gel haftada 250 lira yetsin😀
vallahi ozaman eti az tut yemeklerde öyle kandirmaya calis 😂 burda et cok pahali degil allahdan

IMG_20200703_102838.jpg
IMG_20200703_102838.jpg evde olan malzemelerle böyle liste çıkarmıştım. Örnek olabilir.

Tavuklu Pilav salata
Mercimek çorbası
Patates püresi köfte
Kuru Fasulye pilav
Patlıcan tava cacık
Domatesli makarna salata
Et sote pilav
İmam bayıldı cacık
Barbunya
Şakşuka
Etli Sulu patates
Kıymalı Patlıcan cacık
Arap kebabı pilav cacık
Lazanya
Türlü pilav
Sulu köfte
Etli taze fasulye
Karnıyarık pilav cacık

Biz de et çok tuketiriz.
Kasabı 250 TL nin dışında tutuyorum ben.
Yoksa mümkün değil yetişmesi, kıyma olmuş 60 TL

Back