Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben genelde hazirlik yapmiyorum. Konserveden korkuyorum bozuk cikar diye, buzlugumda kücük yerim yok hazirlik icin.Kışlık hazırlığına başlayan var mı.
Bugün pazardan bezelye ve çilek alıp atayım diyorum dondurucuya.
Öyle geniş hazırlık yapanlardan değilim.
Kışın arada değişiklik olsun yetiyor bana.
Çam kavanozlara doldurup kaynatinca hiç bozulmuyor asmin:)ben genelde hazirlik yapmiyorum. Konserveden korkuyorum bozuk cikar diye, buzlugumda kücük yerim yok hazirlik icin.
okadar olmadim ben daha canimÇam kavanozlara doldurup kaynatinca hiç bozulmuyor asmin:)
Bence denemelisin.
Komposto,meyve suyu,domates sosları,menemen,salca hep bu yontemle yapiyoruz.
gece mi oldu sizde bacim daha zaman varHaftanın 2. Günü,
Benden sifir(0)sifir(0)harcama
Bakiye=250
Olursun olursunokadar olmadim ben daha canim
Öğleden sonra 16 civari oldu gülümgece mi oldu sizde bacim daha zaman var
Ohh miss.Çam kavanozlara doldurup kaynatinca hiç bozulmuyor asmin:)
Bence denemelisin.
Komposto,meyve suyu,domates sosları,menemen,salca hep bu yontemle yapiyoruz.
Ellerinize sağlıkDondurucuya doğranmış domates,biber, çilek,şeftali,ayıklanmış vişne,bamya, börülce ve bezelye koyuyorum.
Büyük dondurucum yok olsa fazladan yaptığım hamur işlerini koyardım tepsi tepsi. Bir girisimde 7 çeşit yaptığım oluyor.cocuklar hazır gıda yerine tüketsin diye kek kurabiye çörek tatlı vs yapıyorum.
İnşallah seneye alacağım bakalım.
Turşu bizde de çok yenir,çeşit çeşit yapar annem de kv dem de.Ohh miss.
Kavanoza yaprak bastım geçen yaz. Bir de acı biber turşusu çok yenir bizde. 15 kavanoz ondan yaptim domatesli. Kendi bahçem olsa yaparım ama. Mis gibi ek,topla, kışın ye.
Gönlümde arazili ev yatıyor. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Sizlerin de gönlünüzdeki versin.
Ben denedim ama hiç beğenmedim çıkartıncasalatalik bile koyuluyormus buzluga, bir ara burda okumusdum.
aclik grevine mi girdiniz evde kiz git ekonomie bi can ver bacimHaftanın 3. Günü
Hâlâ el değmemiş 250tl var
acil alincak birsey yoksa, bence bu hafta baya kalir gibiHerkese hayırlı bir gün dilerim.
Akşam kizlar dondurma isteyince 20 TL de oraya gitti.
Kalan 120 TL. Şu an alınacak acil bir ihtiyaç yok.umarim aşmadan bu haftayı bitiririm.