• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Kızlar günaydın
Bugün başlıyoruz 200tl ler hazır mı bakalım ;)
Bugün sadece ekmek alırız yarın da sadece süt alırız toplam 2 günlük masrafımız inş 15 tl olacak

Selam kızlar.bende sizinle denemeye karar verdim bu hafta. Dün başlamışsınız ama olsun. Dün:20 bugün :22 harcadım sadece. Sigarada dahil. Siz sigarayı dahil ediyomusunuz

Bugün 13 TL harcadım. esime de yufka,süt, yumurta,lor,ve ufak tefek market siparisi verdim.ama toplam harcamayı bilmiyorum.

Bugün bende yumurta kek çocuklara süt 31 tl duduklum bozulduydu 25 de ona verdim gitti paraciklar
Bu arada şokta finish90 li 28 tl alırsanız benim vardı almasın fiyatı çok iyi

Uzun süredir pazara çıkmıyorum. Meyve var alınmayacak. Balık,yeşillik ve 2 yada 3 çeşit sebze almayı düşünüyorum. Sizce ne kadarla kapatabilirim pazarı. En son eylül yada ekimde çıkmıştım. 100 lira gidiyodu her çıktığımda. Şimdi bunca zamdan sonra korkuyorum pazardan:)Gerçi meyve yok. Ordan kurtarabilirim belki.

Pazartesi:40 ( sigara,pırasa,kestane)
Salı:20 (2 pkt sigara)
Çarşamba:20 (kumbara,mutfak bezi,ekmek)

İyi gittiğimi düşünüyorum. Bende hafta 6 gün. Pazar günleri harcamam olmaz,eşim evde..
Bugün pazara çıkacaktım ama vazgeçtim. Hem hava tuhaf,hemde dünden yemeğim var. Balık alırım diye pazara çıkacaktım

Back