- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.216
- 448
aynen öyle sağlık olsun canım.saglik olsun da yiyelim icelim bizde 3 kisiyiz benim ogle yemegim ucretli oglumun da kres ucreti kira fatura vs derken bitiyor para
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle sağlık olsun canım.saglik olsun da yiyelim icelim bizde 3 kisiyiz benim ogle yemegim ucretli oglumun da kres ucreti kira fatura vs derken bitiyor para
Ben de kisacagim, stoklar erisin artık.Bu hafta pek alinacak ihtiyac yok cok sukur
gelecek haftanin butcesiyle 25 tl alisveris yaptim
K kahvemsi mutluluk ben 2 haftadir 200 den cok cok az harciyorum stok faydasi...
ben bir de kk borçlarını temizlersem kafam daha a rahat olacak.Ben de kisacagim, stoklar erisin artık.
Biz haftaici de evde kahvaltı yapıyoruz ve çeşit seviyoruz. Bütçenin en çoğu buna gidiyor, bu hafta 150 deneyeceğim
İnşallah bir an evvel kapatırsın canım, ben bu ay tum borcu kapattım umarım kullanmak zorunda kalmamben bir de kk borçlarını temizlersem kafam daha a rahat olacak.
kahvaltulik urunlerin her biri pagali cnm bende kahvalti yapiyorum evde
bu ay benimmkinin cogunlugunu ayin 5 inde eşimin kk tamamini kapatacagiz oyle hesapladikİnşallah bir an evvel kapatırsın canım, ben bu ay tum borcu kapattım umarım kullanmak zorunda kalmam
Haklısın ama nakit kalmayınca bir yerde mecburiyet oluyor.K kahvemsi mutluluk inatci olmak lazim munkun oldugunca kullanmamak icin
ben birikimi abartinca nakit kalmiyor kk yukleniyorumevet tl biraksam belki oyle olmazHaklısın ama nakit kalmayınca bir yerde mecburiyet oluyor.
Birikimi bozmaktansa kk giriyor devreye.
Bu sefer karta bulasmamak için TL acil durum parası da ayirdim