• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

karadenizde olmama rağmen çinekopun kilosu 25 liraydı. palamutları da 10 ar liradan aldım. balıkçı teknelerinin en büyük sorunu mazotu çok harcamaları ve mazotun pahalı oluşu. bunlar fiyatları zıplatıyor resmen.

karadenizde olmama rağmen çinekopun kilosu 25 liraydı. palamutları da 10 ar liradan aldım. balıkçı teknelerinin en büyük sorunu mazotu çok harcamaları ve mazotun pahalı oluşu. bunlar fiyatları zıplatıyor resmen.
canim burda yoktu bile cinekop hava da buz gibi olsa da heralde orda 25 ise burda 40 i bulurdu en az.
Balik hayalim suya düştü ins haftaya artik

Ben yine bütçeyi aşacağım sanırım normal davranırsam.Herşey ateş pahası.pazar market hiçde indirimli değil.saçma sapan şeylere indirim var yersen ;)
Daha bugünden 20tl kaldı.Cuma cumartesi pazar için yetmeyeceği açık :(( evde ne yapabilirim ekmek dışında bir şey almadan hatta ekmek bile almadan atlatmaya çalışmak için kendimi zorlayacağım bakalım.
Bugün Pizza biberli ekmek tarzı bişeyler yapayım diyorum.Cuma için kısır köfte tarzı bişeyler, pazar günü kahvaltıyada bazlama mayalayayım.

Haftalık Bütçemi aşmak istemiyorum, hatta bütçeden artırmam bile gerek Allahım sen yardım et.

Ben yine bütçeyi aşacağım sanırım normal davranırsam.Herşey ateş pahası.pazar market hiçde indirimli değil.saçma sapan şeylere indirim var yersen :KK66:
Daha bugünden 20tl kaldı.Cuma cumartesi pazar için yetmeyeceği açık :KK43:( evde ne yapabilirim ekmek dışında bir şey almadan hatta ekmek bile almadan atlatmaya çalışmak için kendimi zorlayacağım bakalım.
Bugün Pizza biberli ekmek tarzı bişeyler yapayım diyorum.Cuma için kısır köfte tarzı bişeyler, pazar günü kahvaltıyada bazlama mayalayayım.

Haftalık Bütçemi aşmak istemiyorum, hatta bütçeden artırmam bile gerek Allahım sen yardım et.

biberli ekmek mi, antakya kokusu alıyorum. :))

Ben yine bütçeyi aşacağım sanırım normal davranırsam.Herşey ateş pahası.pazar market hiçde indirimli değil.saçma sapan şeylere indirim var yersen :KK66:
Daha bugünden 20tl kaldı.Cuma cumartesi pazar için yetmeyeceği açık :KK43:( evde ne yapabilirim ekmek dışında bir şey almadan hatta ekmek bile almadan atlatmaya çalışmak için kendimi zorlayacağım bakalım.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Baklagil en kurtarıcımız diye düşünüyorum ben. Soğan su salça tuz ve baklagil uyumu ;)

Back