Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslinda hep vardi boyle seyler ama avlenip ebeveyn olunca farkettik galinaEvet aynen öyle ,
Peynir alıyorsun yoğurt bitiyor
Sebze var diyorsun meyve bitiyor
Çoook şükür...
canim burda yoktu bile cinekop hava da buz gibi olsa da heralde orda 25 ise burda 40 i bulurdu en az.karadenizde olmama rağmen çinekopun kilosu 25 liraydı. palamutları da 10 ar liradan aldım. balıkçı teknelerinin en büyük sorunu mazotu çok harcamaları ve mazotun pahalı oluşu. bunlar fiyatları zıplatıyor resmen.
Ben yine bütçeyi aşacağım sanırım normal davranırsam.Herşey ateş pahası.pazar market hiçde indirimli değil.saçma sapan şeylere indirim var yersen
Daha bugünden 20tl kaldı.Cuma cumartesi pazar için yetmeyeceği açık ( evde ne yapabilirim ekmek dışında bir şey almadan hatta ekmek bile almadan atlatmaya çalışmak için kendimi zorlayacağım bakalım.
Bugün Pizza biberli ekmek tarzı bişeyler yapayım diyorum.Cuma için kısır köfte tarzı bişeyler, pazar günü kahvaltıyada bazlama mayalayayım.
Haftalık Bütçemi aşmak istemiyorum, hatta bütçeden artırmam bile gerek Allahım sen yardım et.
Yok canım genel Akdeniz kokusudur o mersin adana hatay lezzetler yakındır küçük farklar olsada..biberli ekmek mi, antakya kokusu alıyorum. :))
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Baklagil en kurtarıcımız diye düşünüyorum ben. Soğan su salça tuz ve baklagil uyumuBen yine bütçeyi aşacağım sanırım normal davranırsam.Herşey ateş pahası.pazar market hiçde indirimli değil.saçma sapan şeylere indirim var yersen
Daha bugünden 20tl kaldı.Cuma cumartesi pazar için yetmeyeceği açık ( evde ne yapabilirim ekmek dışında bir şey almadan hatta ekmek bile almadan atlatmaya çalışmak için kendimi zorlayacağım bakalım.
Bugün Pizza biberli ekmek tarzı bişeyler yapayım diyorum.Cuma için kısır köfte tarzı bişeyler, pazar günü kahvaltıyada bazlama mayalayayım.
Haftalık Bütçemi aşmak istemiyorum, hatta bütçeden artırmam bile gerek Allahım sen yardım et.