tahinli pekmezi cok severimafiyetle ağız tadıyla yemeği nasip etsin Rabbımm.
Bal kaç para acaba bizim geçen yıldan 2 kavanoz var yeter bize. İyi ki geçen yıl almışım. Pekmezimiz de var bir tahinimiz yoktu. Onu da aldım. Tahinlerin son kullanma tarihi de 2020 bu sene bitmezse seneye biter.
Allah bugün gönlüme göre verdi
Annem memleketten dönerken zeytin zeytinyağı sarımsak bal getirmiş
Bal alacaktım gerek kalmadı söylemiştim marmaristen sipariş edicem diye bekle bakarım ben dedi bulmuş almış kuzum.
Zeytin oğlum çok seviyor diye yeşil siyah almış baya gider bize.
Turşu çok yapıyorsun sarımsak lazım olur diye aldım diyor. Anneler iyi ki var
Aminn sagolasin ogluşa çikolata niyetine de yedirecegiz inş.tahinli pekmezi cok severim
afiyet olsu n bereketli olsu
Veee 167 tl kitap aldık.Bugün 2 ekmek 3.5 tl lik sarımsak aldim. 200 tl ile denemeye devam
Aminn canım inşallah hepimizinkine bereket versin Allah.tahinli pekmezi cok severim
afiyet olsu n bereketli olsu
evet cnm yarayacak karsilikli olarakAminn canım inşallah hepimizinkine bereket versin Allah.
Bu arada destek eğitim hem sana hem öğrencine yarayacaktır. Kolay gelsin
ben aslinda kapatiyordum stoklarim sayesinde ama misafir gelince mangal icin et ve bikac sey almak benzin parasi vermek zorunda kaldik boyle olmasaydi 150 ye yakin bir rakamla kapatmistik stoklar sayesinde200 lira ile haftayı kapatarak başarılı olanlar kimler? varsa yöntemlerini paylaşabilirler mi?
200 lira ile haftayı kapatarak başarılı olanlar kimler? varsa yöntemlerini paylaşabilirler mi?
Bende kışlık tereyağı zeytin yağı aldım onun dılında aylık olarak max 400 500 lira oluyor bizde çocuk yok onu belirteyim birde ne varsa onlardan yapıyorum çalışıyoruz 1 ya da 2 çeşit yetiyor yemek ve en önemlisi abur cuburu kestik sigara yok turk kahvesi keyfimiz var sadece hergun markete girmemek çok önemli yoksa ıvır zıvır alınıyor200 lira ile haftayı kapatarak başarılı olanlar kimler? varsa yöntemlerini paylaşabilirler mi?
Ben ilk hafta için iyiydim200 lira ile haftayı kapatarak başarılı olanlar kimler? varsa yöntemlerini paylaşabilirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?