Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

tahinli pekmezi cok severim
afiyet olsu n bereketli olsu

Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin
Afiyet olsun

günaydınlarrrr

dünü harcamasız geçirdim. bugün de ekmek alıcam, sabah dolmuş kullandım. bugünkü harcamam 10 lirayı bulmaz.
bu haftanın bütçesiyle, cumartesi pazar market ve pazar ihtiyaçlarımı karşılayacağım. pazartesi yeni bir bütçeyle devam.

selamlar;

hafta sonu koşturmacası başlasın. gerçi benim sabah toplantım vardı, erken başladı.
dün 4,75 lira harcadım. kalan bütçe: 158,25 bu bütçeyle bugün market ve pazar alış verişi yapmalıyım. umarım yeter. pazartesi taze bir başlangıç yaparız

selamlar;

200 tl bütçeyi 30 lira aşarak haftayı kapattım. sonuç olarak yetiremedim. aldıklarımın içinde temizlik malzemesi olarak 14 liraya ütü açıcı, bir de a101 den kotex. gerisi tamamen gıda. üstelik et, tavuk ve balık da almadık. tereyağı ve sucuk bizi bitirdi :))

bugün 200 tl ile denemeye devam.

200 lira ile haftayı kapatarak başarılı olanlar kimler? varsa yöntemlerini paylaşabilirler mi?
ben aslinda kapatiyordum stoklarim sayesinde ama misafir gelince mangal icin et ve bikac sey almak benzin parasi vermek zorunda kaldik boyle olmasaydi 150 ye yakin bir rakamla kapatmistik stoklar sayesinde

200 lira ile haftayı kapatarak başarılı olanlar kimler? varsa yöntemlerini paylaşabilirler mi?

evde bulunan malzemelere göre menü belirleyip eksik olanları alıyorum
böylelikle rahatlık ile yetiyor.
araba için gazımı da 2 hafta bir alıyorum, bazen parça parça alıyorum.
bana yeterli oluyor.
mesala
haftalık 50- tl gaz (işyerim evime 7 km)
kalan 150-tl içinde evde eksik olanları alınca olur diye düşünüyorum.
bana yeterli

Bende kışlık tereyağı zeytin yağı aldım onun dılında aylık olarak max 400 500 lira oluyor bizde çocuk yok onu belirteyim birde ne varsa onlardan yapıyorum çalışıyoruz 1 ya da 2 çeşit yetiyor yemek ve en önemlisi abur cuburu kestik sigara yok turk kahvesi keyfimiz var sadece hergun markete girmemek çok önemli yoksa ıvır zıvır alınıyor

Ben ilk hafta için iyiydim
Ama sağlam stok yaptım başlamadan, hem gıda hem de temizlik ürünlerinde.
Hafta sonu tüm haftanın ihtiyaçlarını listeleyip alışverişi yaptım onun dışında iki sefer markete gittim
Onda da yine stokluk birkaç parça aldım.
Stoklar ve et bitene kadar haftalık 200 TL yeterli olacak gibi gorunuyor
Zaten yakında sebze alışverişi de yapmayıp tamamen dondurucuya döneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…