- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Ben tatilde olduğum için bu hafta sütcüyü kaçırdım hazır yoğurt aldım ama bir kasıktan sonrasını yiyemedik.bende haftalik 200 tl butceye basladim aslinda bu ay cok sıkıştim o kadar bile harcamayacagim 23 tl harcadim pazarda sut alabilirim belki ama tedirginim bu konuda
bende bir onceki gunden yapma karari aldim eve gelince yorgunluktan gozum donuyorbugün menüm şöyle: etli taze fasulye yemeği- pilav- yoğurtlu havuç salatası.
haftalık menü planlayamadım, yemeklerimi bir akşam öncesinden yapıyorum, eve gittiğimde yemek derdim olmuyor.
ben de kıza 3 kutu süt, unibaby(çağdaşta 30₺ üzeri alışverişte 4lü sarı unibaby 24.5’tan 16₺ ye geliyor), 3 kavanoz zeytin ezmesi ve minik bazlama aldım 52₺ bütçeden düşüyorum. 148₺ kaldı. cumaya kadar market yok
yalnızca yeşil mercimek siparişim geldi kendime, anneme ve kv’ye toplam 6 kilo, 42₺ oraya verilecek. bir de 10₺’den kurufasulye sipariş verdim 5 kilo. yani 92₺ ödemem olacak, onları da zaten önceden ayırmıştım.
Tesekkür ederim planliNikita tayinin hayırlı olsun.
haftalardan sonra harcamasız bir gün geçirdim. yarın için patatesli tavuk yemeği yaptım, oğlumla eşim sever. bana zeytinyağlı fasulye var. ortaya pilav var. patates salatası yapıcam, patatesleri haşladım. tavuktan da azıcık ayırdım, ertesi gün için tavuk çorbası yapabilirim.
harcamasız ve planlı günlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?