Ayy biber patlıcan bende koymak istiyoruummm. Yaparken banada haber ver. Nasıl yaptığını öğreneyim canım.Ben motive ederim canım senişöyle yaz sonuna doğru kış hazırlıkları başlasın gör bak dolmalik biber barbunya ve bezelyeyi hiç kullanmadım kuzum kışın nedense onlara sıra gelmedi daha doğrusu en çok kozlenmiş biber ve patlican ile domates biber mısır filan tükettik anneme kaç kez soyledim anne dolmalık biber var dolma yapalim bi turlü sıra ona gelmedi
Tabiki canım benim ne demek illaki paylaşırım kışlık hazırlamaya başlayalım nasipse biber ve patlıcanları közleyip koydum dondurucuya genelde yoğurtlu meze şeklinde tükettik ama patlıcanın yemeğinide yaptım közlenmiş biberleri başka yerlerde de kullandım çok işimi gördü hem birde bol bol taze fasulye ve bamya koymuştum onları bitirdik bayrama kadarda elimde olanları tüketiyim diyorum artıkAyy biber patlıcan bende koymak istiyoruummm. Yaparken banada haber ver. Nasıl yaptığını öğreneyim canım.
Barbunya bezelye koymuştum Allahtan. Onları da koymasam ne yapardım bilmiyorum. Dolmalık biber azda olsa bende koyayım bu sene.
Dondurucum yok benim buzluğa az az bişeyler koycam artık yine :S
yaz ortasi dolmalik biber em ucuz hem lezzetli olur.Inşallah canımbenim dondurucum var kuzum o yüzden yer sıkıntım yok da gecen senekileri daha tüketemedim tamamen h sonu markette uygun gordüm nohutun fiyatınida o yuzden kaçırmak istemedim acıkcası stok yapmayı severim ben pazardan bu sene dolmalık biber almadım daha önce dondurucudakini bitireyim
pazarlarda var su an ama yuksek fiyati ben fiyati biraz düşsün 1 aya kalmadan koyarimKizlar barbunya ne zaman konuluyor?
Fiyatı nedir canimPhilips marathon harika diyebilirim. Cok memnunum
kac suanda ne kadarlikken uygun olur? Ben hic koymadim bilmiyorumdapazarlarda var su an ama yuksek fiyati ben fiyati biraz düşsün 1 aya kalmadan koyarim
şu taşınma düzensizliğinden mutfak bütçem altüst durumda, gaz yok diye dışardan yemeler, kahvaltılıkla geçiştirme derken epey masraflı oldukesinlikle stok yaomak lazim ramazan oncesi ve secim oncesi
bende ayin 15 inde alisveria yaparim
bezelye barbunya falan bu ayki butceyle koyarum sanirim
benimde 200 u gecti bu hafta
istanbul a hemen gelmez gekse de fiyati yuksektir. ama sicak yerlerde olmus ama pahali burdaşu taşınma düzensizliğinden mutfak bütçem altüst durumda, gaz yok diye dışardan yemeler, kahvaltılıkla geçiştirme derken epey masraflı oldu
ben de haftasonu sağlam bir liste yapıp eksikleri almayı planlıyorum
barbunya için daha erken değil mi canım
canim simdi pazardan gectim bir sey almadim 12 tl idi barbunya. ama bollassun 5 e falan duser. geen yil 3. 50kr almistim harikaydikac suanda ne kadarlikken uygun olur? Ben hic koymadim bilmiyorumda
Ben yikayip ayikladigim taze fasulyeleri kaynar suya atıp birkez karıştırıp hafif sarartiyorum. Hemen çıkartıp buzlu suya atıyorum. 2 dk içinde buzlu sudan alıp sofra bezine seriyor kurutuyor ve buzluk kaplarına yerlestiriyorum. Pişirirken buzlu olarak atıyorum tencereye harika oluyor.Ne güzel şeyler paylaşmışsınız arkadaşlar. Bende sizden kopya çektim,haftaya bezelye ve çileğimi alıyorum o zaman
Birde bu taze fasulye olayını nasıl yapıyosunuz. Bu kış çok para verdim ben fasulye ve bamya ya. Kaçırmamam lazım bu yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?