Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Bugün ekmek dışında harcama yok.
Doldurma mantı yaptım birz kaldı akşamda annem yemeğe çağırfı akşam yenmedi.
Yarın güveçte kaşarlı köfte patates yapıcam kısmetse.2 gün birşey almak istemiyprum bu. Ay 700 tl mutfak alışverişi yaptık 2 gün harcamayayım bari

Selam kızlar
Benim de bu aralar market harcamam pek istediğim gibi düzenli olamadı

Bu ay daha dikkatli olacağım inşallah
Bende bu yaz fasulye biber daha çok koyacağım
Ramazan da da buzluk stoklarımı eritirim
Bezelye koysam mı emin değilim bizde pek yenmiyor

çilek reçeli de yapmak istiyorum

Selam canım bende geçen haftalarda ipin ucunu kaçırdım 1 haftadır dikkat etmeye calısıyorum abur cubur haricinde bundan sonra onuda kesiyorum ucuz bulupta stoklamak acıyla bisey almazsam bu hafta 100 tl hedefim ve dondurucuyu kullanıp bitirmek bayrama kadar

ben güya mutfak alışverişine harcamadım,ama oğlanla çıkıyorum manava markete iki gündür..canının istemediği bişey kalmadı yani..henüz çıkmaya yeni başlamış meyvelerden aldırdı hep..hem pahalı,hem tadı yok..gerçi aşmadım çok hedefimi..sadece meyve ve sigaraya harcadım bu hafta..başka bişey almadım.

Bu hafta itibari ile normal duzenimize geri dönüyoruz, yarın toplu bir market alışverişi yapacağız sonrasında günlük eksikler ile devam. Yeni tasindigim yerde büyük marketler pek yakın değil mecburen artık haftalık alışveriş yapacagiz

Biz dün alışveriş yaptık 256 TL tuttu, bir kısmı stokluk alışveriş. Bugün de su ve ekmek aldım. Hafta içi ekmek dışında masraf olmaz sanırım,
Az önce de buzluktakiler ile sucuklu kurufasulye, bezelye ve mercimek çorbası yaptık. Birkaç gün idare eder. Ramazan'a kadar buzlugu biraz daha hafifletmek gerek

Günaydın kızlar
Mutlu sağlıklı bereketli bir hafta olsun
Dün dışarı çıkmadım
Harcama da yapmamış oldum
Buzluğa attığım kuru yufka tarzı ince lavaş ve bozulacak gibi olan beyaz peynirle börek, yine buzluktan et ile et sote yaptım
Oğluma da erişte yaptım
bu hafta istikrarlı gitmeliyim
Bugün markete gideceğim bir kaç eksiğim var almalıyım
Maaş alana kadar idare etmem lazım

30 tl ye meyve biskuvi yumurta aldim
bu hafta ekmek harici bir sey almamaliyim
yarin bezelye pilav
carsamba corba kizartma yaparim
sonraki gunler icin fikrim yokk

Benim bu aralar mutfak butcem koptu gitti.
Taşınma süreci yeni yerde doğalgazın olmaması epey masraflı oldu. Şimdi de stokları dolduruyorum.
Bu hafta itibari ile yeniden 150 TL bütçe ile devam etmeye başlayacağım.

36 tl lik sebze meyve alisverisi yaptim haftanin ilk 2 gunu menusunu planladim
pzt taze fasulye sali semizotu
biraz sebze tuketmek istiyorum
kis boyunca cok kuru ve hamurlu yedik

Ben denedim bu 150 lira haftada olayını ama yapamıyorum bir türlü. Geçen hafta sadece pazarda harcamışım nerdeyse o kadar para.sadece meyveye 60 lira verdim ve hiçbir şeydende fazla fazla almadım. Sadece bezelye ve çileği 2 kg aldım. Onlarıda reçel be buzluk için.
Siz nasıl başarıyosunuz,yada ben nerde hata yapıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…