• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

günaydın kızlar
bu hafta için yine 100 tl hedef koyuyorum
ctesi pazar 2 tl ekmek için harcadım sadece
elektirkli süpürge almam lazım bakınıyorum

günaydın kızlar
Benim vestel airmax delux. Çekim gücü çok fena zor süpürüyorum. Açıkçası hiç araştırmadan almıştım diğerlerine göre daha uygun fiyatlı diye. Memnunum.
Tek eksisi çekim gücünün ayarını yapamamak. İnternetten bir araştır istersen.

günaydın kızlar
Ben Arnica Bora kullanıyorum, hem elektrik hem dikey Süpürgem Arnica çok çok memnunum
Emsali ürünlere göre fiyatı da çok uygun

ramazan ayi gelmeden biraz gida alisveriai yapacağım cunku daha da pahalanacak her sey
dolaba barbunya ve bezelye koyma zamani yaklasti uygun guzel bulursam alirin

Ramazan öncesi ek bir bütçe ayırıp stok yapmak lazım, peşine seçim derken bu yaz çok sıcak olur
kesinlikle stok yaomak lazim ramazan oncesi ve secim oncesi
bende ayin 15 inde alisveria yaparim
bezelye barbunya falan bu ayki butceyle koyarum sanirim

benimde 200 u gecti bu hafta

Ben geçen h sonu biraz bezelye stokladım canım başkada aklıma bişey gelmiyo enginarı hiç denemedim buzlukta belki o olabilir birde haziran gibi vişneler çıkarsa oda olabilir çilek reçeli olabilir :KK52: bu arada sayenizde hatırladım akşam eve giderken 2.5 kg lık bi paket nohut alayım diyorum son nohutlarımıda haşlayıp 3 paket halinde buzluğa attım :KK16:

nohut kiru fasulye bende de var ama hasarsam dolaba koyarsam yerim yetmez eylul ayina kadar tuketmek gerekli.
bu sene dolmalik biber koyacagim ins.
ve ayrica biber kizartmasi soslu yapip kavanozlayacagim
Inşallah canım :KK19: benim dondurucum var kuzum o yüzden yer sıkıntım yok da gecen senekileri daha tüketemedim tamamen h sonu markette uygun gordüm nohutun fiyatınida o yuzden kaçırmak istemedim acıkcası stok yapmayı severim ben :KK48: pazardan bu sene dolmalık biber almadım daha önce dondurucudakini bitireyim :KK52:

Inşallah canım :KK19: benim dondurucum var kuzum o yüzden yer sıkıntım yok da gecen senekileri daha tüketemedim tamamen h sonu markette uygun gordüm nohutun fiyatınida o yuzden kaçırmak istemedim acıkcası stok yapmayı severim ben :KK48: pazardan bu sene dolmalık biber almadım daha önce dondurucudakini bitireyim :KK52:
Ooo nasıl istiflemişsen artık :) geçen senekiler bitmemiş :)
Maşallah canım valla hamaratlık başka birşey. Bende bazı şeyler yapmak istiyorum bu sene ama umarım vazgeçmem :)

Ooo nasıl istiflemişsen artık :) geçen senekiler bitmemiş :)
Maşallah canım valla hamaratlık başka birşey. Bende bazı şeyler yapmak istiyorum bu sene ama umarım vazgeçmem :)
Ben motive ederim canım seni :KK48:şöyle yaz sonuna doğru kış hazırlıkları başlasın gör bak :KK66: dolmalik biber barbunya ve bezelyeyi hiç kullanmadım kuzum kışın nedense onlara sıra gelmedi daha doğrusu :KK48: en çok kozlenmiş biber ve patlican ile domates biber mısır filan tükettik :işsiz: anneme kaç kez soyledim anne dolmalık biber var dolma yapalim bi turlü sıra ona gelmedi :KK48:

Back