Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
philips marathon serisi kullaniyorum daha yuksek bir bitcen varsa dyson dan cok memnunlargünaydın kızlar
bu hafta için yine 100 tl hedef koyuyorum
ctesi pazar 2 tl ekmek için harcadım sadece
elektirkli süpürge almam lazım bakınıyorum
philips marathon serisi kullaniyorum daha yuksek bir bitcen varsa dyson dan cok memnunlar
Philips marathon harika diyebilirim. Cok memnunumgünaydın kızlar
Benim vestel airmax delux. Çekim gücü çok fena zor süpürüyorum. Açıkçası hiç araştırmadan almıştım diğerlerine göre daha uygun fiyatlı diye. Memnunum.günaydın kızlar
Ben Arnica Bora kullanıyorum, hem elektrik hem dikey Süpürgem Arnica çok çok memnunumgünaydın kızlar
kesinlikle stok yaomak lazim ramazan oncesi ve secim oncesiRamazan öncesi ek bir bütçe ayırıp stok yapmak lazım, peşine seçim derken bu yaz çok sıcak olur
Inşallah canım benim dondurucum var kuzum o yüzden yer sıkıntım yok da gecen senekileri daha tüketemedim tamamen h sonu markette uygun gordüm nohutun fiyatınida o yuzden kaçırmak istemedim acıkcası stok yapmayı severim ben pazardan bu sene dolmalık biber almadım daha önce dondurucudakini bitireyimnohut kiru fasulye bende de var ama hasarsam dolaba koyarsam yerim yetmez eylul ayina kadar tuketmek gerekli.
bu sene dolmalik biber koyacagim ins.
ve ayrica biber kizartmasi soslu yapip kavanozlayacagim
Ooo nasıl istiflemişsen artık :) geçen senekiler bitmemiş :)Inşallah canım benim dondurucum var kuzum o yüzden yer sıkıntım yok da gecen senekileri daha tüketemedim tamamen h sonu markette uygun gordüm nohutun fiyatınida o yuzden kaçırmak istemedim acıkcası stok yapmayı severim ben pazardan bu sene dolmalık biber almadım daha önce dondurucudakini bitireyim
Ben motive ederim canım seni şöyle yaz sonuna doğru kış hazırlıkları başlasın gör bak dolmalik biber barbunya ve bezelyeyi hiç kullanmadım kuzum kışın nedense onlara sıra gelmedi daha doğrusu en çok kozlenmiş biber ve patlican ile domates biber mısır filan tükettik anneme kaç kez soyledim anne dolmalık biber var dolma yapalim bi turlü sıra ona gelmediOoo nasıl istiflemişsen artık :) geçen senekiler bitmemiş :)
Maşallah canım valla hamaratlık başka birşey. Bende bazı şeyler yapmak istiyorum bu sene ama umarım vazgeçmem :)