- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakkatten haa, iyiymiş bu topik canım. ben de ayın 1 inden itibaren burada da yazayım , günlük yazamıyorum yoksa, başlıyorum, devamı gelmiyor.Bugün sütte aldık. Yoğurt yapıcam 3kg aldık sanırım 10tl vermiştir eşim.
65+10=75
Valla topik sayesinde bütçe planlaması yapıyorum. Süper.
Evet canım valla çok iyi oldu. Mutfak tutarını çıkarıcazhakkatten haa, iyiymiş bu topik canım. ben de ayın 1 inden itibaren burada da yazayım , günlük yazamıyorum yoksa, başlıyorum, devamı gelmiyor.
zaten en hesapsız, tutarsız ve de kontrol edilemeyen mutfak giderleri. bi türlü tutamadım hesabımı.Evet canım valla çok iyi oldu. Mutfak tutarını çıkarıcaz
Evet bende şimdiye kadar ne harcadığımızı hiç bilmiyorum. Şimdiden sonra bırakmadan devam ederim umarımzaten en hesapsız, tutarsız ve de kontrol edilemeyen mutfak giderleri. bi türlü tutamadım hesabımı.
Kahvaltılık almam lazım :S bu ev giderleri hiç bitmez mi :))zaten en hesapsız, tutarsız ve de kontrol edilemeyen mutfak giderleri. bi türlü tutamadım hesabımı.
Evet bende şimdiye kadar ne harcadığımızı hiç bilmiyorum. Şimdiden sonra bırakmadan devam ederim umarım
Kahvaltılık almam lazım :S bu ev giderleri hiç bitmez mi :))
Hahahah ay çok hoşsun canım. Bende çok geziyordum market. Artık sık sık girmemeye çalışıyorum. İnsan hiç ihtiyacı olmayan şeyleri topluyor geliyor.şimdi eşime söylüyorum marketten alınacakları çoğunlukla. Sebze kısmını ben hallediyorum.ben haftalık toplu alım yaptıklarımı takip ediyordum ama haftaiçi markete girmeler daha çok para tutuyor maalesef
bitmiyor hakkaten.aslında markete hiç girmemek lazım. az önce sadece yoğurt almaya girdim, yine topladım ne var ne yoksa...
eşim benden beter :) o çok abur cubur düşkünü.Hahahah ay çok hoşsun canım. Bende çok geziyordum market. Artık sık sık girmemeye çalışıyorum. İnsan hiç ihtiyacı olmayan şeyleri topluyor geliyor.şimdi eşime söylüyorum marketten alınacakları çoğunlukla. Sebze kısmını ben hallediyorum.
Hahahahha. Dayanamıyorsun :)) al beniii al benniiii diyorlar.eşim benden beter :) o çok abur cubur düşkünü.
ben de indirimli görünce dayanamıyorum.hele ki tavuk ve makarna indirimdeyse hiç kaçırmam :))) geçen hafta konserve haşlanmış fasulye,garnitür, nohut vs çok indirimdeydi, yine yığdım mutfağa :)