• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Kasap manav 35 tl harcadım
5 tl kaldı hedefe
Ama aldığım ayakkabı da dahil yani
Mercimek sıvıyağ tuvalet kağıdı almam lazım bu günlerde

Aynen eksiye dustum. Bu hafta 180 civari harcandi. Meyve sebzem bayagi var. Haftaya onlardanda fazla almam. Kahvaltiligimda var. Haftaya dengelemeyi dusunuyorum pure hazel pure hazel

Ben de ugrayamadım gecen hafta olmadı bu hafta olucak
Qma kolay değil hep planlı olmayı gerektiriyor

Ben hesabı baştan tutayım ya karıştı benim :(
315 tl nakit kaldı maaşa kadar ya da daha erken yatarsa bursa kadar onunla idare etmeye çalışıcam

Dün nöbetteydim eşime pazardan patates soğan aldırdım 5tl harcamış. Bende eve gelirken pirinç, makarna, mantar filan aldım marketten. 15tl harcadım. Kahvaltılıklarım bitti. Kahvalvaltılık almam lazım unutmuşum. Artık onuda yarın alırım kısmetse.
45+5+15=65 etti

Bugün sütte aldık. Yoğurt yapıcam 3kg aldık sanırım 10tl vermiştir eşim.
65+10=75
Valla topik sayesinde bütçe planlaması yapıyorum. Süper.
hakkatten haa, iyiymiş bu topik canım. ben de ayın 1 inden itibaren burada da yazayım , günlük yazamıyorum yoksa, başlıyorum, devamı gelmiyor.

Evet bende şimdiye kadar ne harcadığımızı hiç bilmiyorum. Şimdiden sonra bırakmadan devam ederim umarım

ben haftalık toplu alım yaptıklarımı takip ediyordum ama haftaiçi markete girmeler daha çok para tutuyor maalesef

Kahvaltılık almam lazım :S bu ev giderleri hiç bitmez mi :))

bitmiyor hakkaten.aslında markete hiç girmemek lazım. az önce sadece yoğurt almaya girdim, yine topladım ne var ne yoksa...

ben haftalık toplu alım yaptıklarımı takip ediyordum ama haftaiçi markete girmeler daha çok para tutuyor maalesef

bitmiyor hakkaten.aslında markete hiç girmemek lazım. az önce sadece yoğurt almaya girdim, yine topladım ne var ne yoksa...
Hahahah ay çok hoşsun canım. Bende çok geziyordum market. Artık sık sık girmemeye çalışıyorum. İnsan hiç ihtiyacı olmayan şeyleri topluyor geliyor.şimdi eşime söylüyorum marketten alınacakları çoğunlukla. Sebze kısmını ben hallediyorum.

Hahahah ay çok hoşsun canım. Bende çok geziyordum market. Artık sık sık girmemeye çalışıyorum. İnsan hiç ihtiyacı olmayan şeyleri topluyor geliyor.şimdi eşime söylüyorum marketten alınacakları çoğunlukla. Sebze kısmını ben hallediyorum.
eşim benden beter :) o çok abur cubur düşkünü.
ben de indirimli görünce dayanamıyorum.hele ki tavuk ve makarna indirimdeyse hiç kaçırmam :))) geçen hafta konserve haşlanmış fasulye,garnitür, nohut vs çok indirimdeydi, yine yığdım mutfağa :)

eşim benden beter :) o çok abur cubur düşkünü.
ben de indirimli görünce dayanamıyorum.hele ki tavuk ve makarna indirimdeyse hiç kaçırmam :))) geçen hafta konserve haşlanmış fasulye,garnitür, nohut vs çok indirimdeydi, yine yığdım mutfağa :)
Hahahahha. Dayanamıyorsun :)) al beniii al benniiii diyorlar.

Back