- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 38
Taze olur lezzetli beteketli olur canım.Ya bisiy sorcam ama yanlis anlamayin tamamen bilmedigimden cahilligimden soruyorum.
Ben hic kurban eti yemedim. Tadi farkli oluyor mu? Annem farkli oluyor der. Esim hep kesmeye ozenir. Ama ben onyargimdan hep engel oluyorum
Valla canım biz iki kişiyiz bize yetiyor.
Buzdolabının da iki tane derin çekmecesi var, onunla birlikte kullanıyorum.
Yazdan herşeyi de koydum. Cekmeceleri derin, düzgün yerlestirince birçok şeyi koyabiliyorsun.
Ben dondurucunun bir çekmecesine peynir, tereyağı buzluga et, diğer çekmecesine sebze ve meyve koydum. Aklina gelen tüm yaz sebzelerinden koydum.
Benim dolabın cekmeceleri de büyük olduğu için belki bana küçük gelmedi.
Dondurucunun da yarisina yakını hala duruyor.
Satıldığı gün gidip içine bak istersen, her ailenin tüketim alışkanlığı farklıdır sonucta
Et yeme aliskanligina bagli. Mesela ben kuzu eti hic sevmem ve yiyemem. O yuzden allah affetsin ama kurban etini tuketemiyorum. Esim icin kucuk porsiyonlar ayarlamisim ona pisiriyorum. Kurban da dana kessek cok fazla pay dusuyor dagitacak yer bulamiyoruz o yuzden dana kesemiyoruz. Sen kuzu eti seven birisiysen kurban eti farkli gelmeyeceektir.Ya bisiy sorcam ama yanlis anlamayin tamamen bilmedigimden cahilligimden soruyorum.
Ben hic kurban eti yemedim. Tadi farkli oluyor mu? Annem farkli oluyor der. Esim hep kesmeye ozenir. Ama ben onyargimdan hep engel oluyorum
Benim bilgilerim dogru cnm. Tesekkur ederim.@pure hazel
P planli
@kaizen S
@zeyneprer
suukaa
@kronikuykucu
B bir_umut_yasamak
@sekerim00
_kunfeyekun_
@mornergis
@burhan
@ciceklientari
K kahvemsi mutluluk
p_ritha
@balbebekk
@ay-isigi
@Spizella
Kafam-karisik
@tobosoludulcinea
@Maggiore
@lindalinda
@Nesrinay86
T tatlu 6
@Alfffffffa
minikoglan
@ zynzeynep
hatuncanlarım; ilk sayfadaki listeye bir göz atıp eksik-yanlış varsa beni bilgilendirir misiniz?
cuma günkü bildirimlerde hedefinizi ve kalan paranızı beni etiketleyerek bildirebilir misiniz?
Sizin orda keci yok mu? Biz hep keci keseriz. Kuzu bana cok kokuyor. O yuzden kesmem. Ama kendimi bildim bileli keci keseriz biz. Saolsun esimde keci etini sevdi.Et yeme aliskanligina bagli. Mesela ben kuzu eti hic sevmem ve yiyemem. O yuzden allah affetsin ama kurban etini tuketemiyorum. Esim icin kucuk porsiyonlar ayarlamisim ona pisiriyorum. Kurban da dana kessek cok fazla pay dusuyor dagitacak yer bulamiyoruz o yuzden dana kesemiyoruz. Sen kuzu eti seven birisiysen kurban eti farkli gelmeyeceektir.
Bence bu hedefin tutması için evde iyi bir stok durumunun olması lazım
Aksi halde hedef baştan başarısız olur
Ben genel olarak kucuk bas hayvan etini sevmiyorum. Keçi eti de ekşi geliyor malesef. Yoksa esim keçiyi de cok sever.Sizin orda keci yok mu? Biz hep keci keseriz. Kuzu bana cok kokuyor. O yuzden kesmem. Ama kendimi bildim bileli keci keseriz biz. Saolsun esimde keci etini sevdi.
O zaman sıkinti tabi. Alismayinca cok zorBen genel olarak kucuk bas hayvan etini sevmiyorum. Keçi eti de ekşi geliyor malesef. Yoksa esim keçiyi de cok sever.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?