Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi
- Konu Sahibi planli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sende sorun yok . Beni içinde imkansız...Sizin harcamalar bize daha yakın gibi peki yetiyormu buşekilde aylık 600? Biz evde yağ olarak zeytinyağlı kullanıyoruz. Yağı edremit kuzey korfez bölgesinden alıyorım bu bölgenin yağı dünya sıralamasında iyi bir yere sahip. O nedenle korfezin guney kısmının yağını bile tercih etmiyorum litresine 26 veriyorum. Tereyağını köyden alıyorum, çocuklar uzunömürlü değil Atatürk orman çiftliği sütü içiyor litresi 4,5tl. Pasta borek dışında organik yumurta alıyorum enucızu 1lira. Yaprak annemden gelir hatta sarar verir dondurucuya stoklarız, fasulye,bezelye,barbunya yine annem verdi dondurucuya koydum. Domates sosumu kayınvalidemlerin donateslerden reçeli yine onların çilekten yaptım. Eriştem olur tarhana anne ve kayınvalideden gelir. Ama dediğim gibi biz meyveyi eti çok tüketiyoruz. Benim çocuklar 20aylık ama meyveöğününde 1er portakal+1er mandalina yiyorlar, normaldede zayıf çocuklar yani. Mesela bugun kayınvalidemler gelecek arnavut ciğeri yapacağım ki bu en maliyetsizi, aileler sık gelir ve onlar gelince mutlaka salt et yemeği yapılır. Ne bilim ya aslında tamda bunun için detaylı yazdım sorun nerde yardımcı olub diye. biz meyve tüketmiyoruz, eti sevmeyiz, kahvaltı yapmayız diyen arkadasları anlıyorum ama herseyi yerli yerinde ve kalitelisinden tüketiyorum diyen arkadasların 600le nasıl geçindiğini çözemedim, bende bir sorun var sanırım depresyona girmek üzereyim:)
- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
- 7 Ocak 2018
- 1.638
- 2.793
- 133
excel den ayri bir tablo mu istiyorsun?Arkadaşlar bugün farklı bir kurumdayım. Dün gece tablo yapmaya çalıştım olmadı.bilen biri tablo yapıp atabilir mi bana. Bir tarafta isimler olacak diğer tarafta 1. 2. 3. 4. Hafta şeklinde olacak.
Bildirimleri saat 4 e kadar yaparsak iyi olur.
Ben yapabilirim de nasil gonderecegim sana?
- 7 Ocak 2018
- 1.638
- 2.793
- 133
- 7 Ocak 2018
- 1.638
- 2.793
- 133
Nick | 1. Hedef-Harcanan | 2. Hedef-Harcanan | 3. Hedef-Harcanan | 4. Hedef-Harcanan | |
---|---|---|---|---|---|
pure hazel | 100tl | - | - | - | |
P planli | 150tl | - | - | - | |
Kaizen S | 150 tl | - | - | - | |
Z zeyneprer | 150 tl | ||||
suukaa | 150 tl | ||||
kronikuykucu | 100 tl | ||||
@avukatbusra | 150 tl | ||||
sekerim00 | 100 tl | ||||
_kunfeyekun_ | 150 tl-150 tl | 100 tl | |||
mornergis | 100 tl | ||||
@burhan | 150 tl | ||||
ciceklientari | 150 tl | ||||
K kahvemsi mutluluk | 150 tl | ||||
p_ritha | 150 tl | ||||
balbebekk | 150 tl | ||||
A ay-isigi | 150 tl | ||||
S Spizella | 100 tl | ||||
Kafam-karisik | 150 tl | ||||
@tobosoludulcinea | 100 tl | ||||
Maggiore | 150 tl | ||||
lindalinda | 75 tl | ||||
Nesrinay86 | 150 tl | ||||
T tatlu | 60 tl | ||||
@Alfffffffa | 100 tl | ||||
minikoglan | 75 tl | ||||
Z zynpzeynep | 150 tl |
- 7 Ocak 2018
- 1.638
- 2.793
- 133
Nick | 1. Hedef-Harcanan | 2. Hedef-Harcanan | 3. Hedef-Harcanan | 4. Hedef-Harcanan | |
---|---|---|---|---|---|
pure hazel | 100tl | - | - | - | |
P planli | 150tl | - | - | - | |
Kaizen S | 150 tl | - | - | - | |
Z zeyneprer | 150 tl | - | - | - | |
suukaa | 150 tl | - | - | - | |
kronikuykucu | 100 tl | - | - | - | |
@avukatbusra | 150 tl | - | - | - | |
sekerim00 | 100 tl | - | - | - | |
_kunfeyekun_ | 150 tl-150 tl | 100 tl | - | - | |
mornergis | 100 tl | - | - | - | |
@burhan | 150 tl | - | - | - | |
ciceklientari | 150 tl | - | - | - | |
K kahvemsi mutluluk | 150 tl | - | - | - | |
p_ritha | 150 tl | - | - | - | |
balbebekk | 150 tl | - | - | - | |
A ay-isigi | 150 tl | - | - | - | |
S Spizella | 100 tl | - | - | - | |
Kafam-karisik | 150 tl | - | - | - | |
@tobosoludulcinea | 100 tl | - | - | - | |
Maggiore | 150 tl | - | - | - | |
lindalinda | 75 tl | - | - | - | |
Nesrinay86 | 150 tl | - | - | - | |
T tatlu | 60 tl | - | - | - | |
@Alfffffffa | 100 tl | - | - | - | |
minikoglan | 75 tl | - | - | - | |
Z zynpzeynep | 150 tl | - | - | - |
- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- 1 Ekim 2013
- 8.462
- 20.511
- 548
- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Sizin harcamalar bize daha yakın gibi peki yetiyormu buşekilde aylık 600? Biz evde yağ olarak zeytinyağlı kullanıyoruz. Yağı edremit kuzey korfez bölgesinden alıyorım bu bölgenin yağı dünya sıralamasında iyi bir yere sahip. O nedenle korfezin guney kısmının yağını bile tercih etmiyorum litresine 26 veriyorum. Tereyağını köyden alıyorum, çocuklar uzunömürlü değil Atatürk orman çiftliği sütü içiyor litresi 4,5tl. Pasta borek dışında organik yumurta alıyorum enucızu 1lira. Yaprak annemden gelir hatta sarar verir dondurucuya stoklarız, fasulye,bezelye,barbunya yine annem verdi dondurucuya koydum. Domates sosumu kayınvalidemlerin donateslerden reçeli yine onların çilekten yaptım. Eriştem olur tarhana anne ve kayınvalideden gelir. Ama dediğim gibi biz meyveyi eti çok tüketiyoruz. Benim çocuklar 20aylık ama meyveöğününde 1er portakal+1er mandalina yiyorlar, normaldede zayıf çocuklar yani. Mesela bugun kayınvalidemler gelecek arnavut ciğeri yapacağım ki bu en maliyetsizi, aileler sık gelir ve onlar gelince mutlaka salt et yemeği yapılır. Ne bilim ya aslında tamda bunun için detaylı yazdım sorun nerde yardımcı olub diye. biz meyve tüketmiyoruz, eti sevmeyiz, kahvaltı yapmayız diyen arkadasları anlıyorum ama herseyi yerli yerinde ve kalitelisinden tüketiyorum diyen arkadasların 600le nasıl geçindiğini çözemedim, bende bir sorun var sanırım depresyona girmek üzereyim:)
Aylik 600le gecinen sanirim kimse yok girmeyin depresyona :) cok cok normalsiniz
Burda yazdiklarimiz cok gunluk seyler.
Ben gecen hafta mutfak masrafi olarak 14 tl harcadim. Cunku evde hersey vardi. Bu bahsettigim haftada 1 kere tavuk sote bir kere balik bir kere bonfile bir kere kofte yedik. Kuruyemis hep yedim. Dondurucu kiler dolu. Zeytin recel peynir yumurta vardi. Cuvalla un aliyorum. Ekmegi kendim yapiyorum eksi maya. 5 kg ceviz 3 kg findik almistim. Burdan biraz tasarrufum oldu. Mesela badem antrp fistigi vs alirdim normalde. 2 cesit var ne de olsa diye almadim. Cunku kendime 20 tl hedefi koymustum :)
Hatta pirasa ve kereviz aldim 4.5 tl ya. Onlar bu haftaya kaldi.
Makarna var
Dolapta 30a yakin cipuram var
10 dilim somon var
2 butun tavuk var
Kiyma bonfile kemikli et var
10 kg manti yaptirmistim, 7 8 kg gibi ondan var
3 poset bamya
30a yakin enginar
5 poset bezelye
Kilerde pirinc nohut mercimek barbunya kuru borulce tarhana eriste makarna
Peynir ve meyve acil. Bu haftaya 100 lira koydum ama herhalde 50 harcarim.
Yani en taze urunler icin gunluk harcamalar bunlar. Stoklarimizin maliyetini sayarsaniz tam bilmiyorum, 600 olmadigi kesin :)
Ben is olarak menu planlama ve maliyet yapiyorum hesabi cok sık yapiyorum. 4 kisilik aile menusu 550 liraya cikiyor aslinda. Beslenme degerlerine gore her sey yeterli konuldugunda.
Ama biz biraz oburluga alismisiz.
- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 32
gunaydin kizlar.cok dysuk maas ile gecinenleri bu hafta cok iyi anladim bende.
kizlar yaz mevsiminde guzel hazirliklar yapalim kisin rahat edelim
Aynen ya ben bu konularda tecrubesizim. Buzluguma yazdan hic bir sey koymuyordum. Sizleri gorunce bu sene bende koymak niyetindeyim. Yazdan hazirlik yaptikca burayada yazalim. banada fikir vermis olursunuz hem
- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- 598
- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780