• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

pure hazel pure hazel
P planli
@kaizen S
Z zeyneprer
suukaa suukaa
kronikuykucu kronikuykucu
@avukatbusra
sekerim00 sekerim00
_kunfeyekun_ _kunfeyekun_
mornergis mornergis
@burhan
ciceklientari ciceklientari
K kahvemsi mutluluk
p_ritha p_ritha
balbebekk balbebekk
A ay-isigi
S Spizella
Kafam-karisik Kafam-karisik
@tobosoludulcinea
Maggiore Maggiore
lindalinda lindalinda
Nesrinay86 Nesrinay86
T tatlu 6
@Alfffffffa
minikoglan minikoglan
@ zynzeynep

hatuncanlarım; ilk sayfadaki listeye bir göz atıp eksik-yanlış varsa beni bilgilendirir misiniz?
cuma günkü bildirimlerde hedefinizi ve kalan paranızı beni etiketleyerek bildirebilir misiniz?

Günaydın.
Bu hafta bende hedefimi tutturmak istiyorum 25 tl açık verdim gerçi çok sayılmaz ama düşürmeliyim.
Bu hafta yine dondurucu ağırlıklı gidicem.
Barbunya börek pırasa kadınbudu köfte balık etli çorba var listemde. Yaptığım yemek 2 gün gidiyor. Balık yine pazar gününe kalır. Barbunya bu akşam.

pure hazel pure hazel
P planli
@kaizen S
Z zeyneprer
suukaa suukaa
kronikuykucu kronikuykucu
@avukatbusra
sekerim00 sekerim00
mornergis mornergis
@burhan
K kahvemsi mutluluk
p_ritha p_ritha
balbebekk balbebekk
A ay-isigi
S Spizella
Kafam-karisik Kafam-karisik
@tobosoludulcinea
Maggiore Maggiore
lindalinda lindalinda
Nesrinay86 Nesrinay86
T tatlu 6
@Alfffffffa
minikoglan minikoglan
@ zynzeynep

hatuncanlarım; ilk sayfadaki listeye bir göz atıp eksik-yanlış varsa beni bilgilendirir misiniz?
cuma günkü bildirimlerde hedefinizi ve kalan paranızı beni etiketleyerek bildirebilir misiniz?

Günaydın, ben de pazar günü 133,50 tl lık market alısverısı gordum. Ekmek dısında ıhtıyacım yok gozukuyor. Sanırım hedefı tuttururum: )

İlk bildirimi ben yapayım bugün için :)
Hedefi tam olarak tutturdum, bu hafta için de stoklar tamam; ekmek, simit vb dışında ek bi giderimiz olmaz.

Geçen hafta aldığımız dolmalık biberden kıymalı dolma yaptım akşam için.
Biraz da kuru fasulyemiz var.
Cacık ve turşu ile bize afiyet olsun :)

hedefimiz mutfak giderlerini haftalık 150 tl bütçe ile gerçekleştirmek. yani haftalık harcamamız 150 tl yi geçmeyecek. bu giderlerin içinde gıda ve temizlik malzemeleri bulunuyor. haftalık pazar harcamaları da buna dahil. diyelim ki 150 tl bütçeden 30 lira arttı, bu parayı stok yapmak için kullanabilir ya da birikim hesabınıza aktarabilirsiniz.

15 mart-15 nisan tarihleri arasını kapsayacak bu uygulama için cuma günleri bildirimde bulunabiliriz. isteyen arzu eden herkes katılabilir. ilk hafta yarın(perşembe) başlayacak bir sonraki hafta cumaya kadar. cuma günü yeni bir 150 tl ile devam.

bu kapsamda haftalık yemek planlarınızı oluşturabilir, burda paylaşabiliriz. böylece yapacağımız alışverişleri minimize edebiliriz.

bu topik sadece bu amaçla kurulmuştur, yatırım birikim tavsiyeleri vs için mevcut topiklerden devam edeceğiz.

bazı arkadaşlarımız 100tl ile deneme yapmak istedikleri için isimlerinin yanına belirttim.

15 MART-15 NİSAN HEDEFLERİ

@pure hazel 100 tl
P planli
@kaizen S
Z zeyneprer
suukaa suukaa
@kronikuykucu 100 tl
@avukatbusra
sekerim00 sekerim00 100tl
@mornergis 100tl
@burhan
@kahvemsi mutluluk
p_ritha p_ritha
balbebekk balbebekk
@ay-isigi
@Spizella 100tl
@Kafam-karisik
@tobosoludulcinea 100 tl
Maggiore Maggiore
@lindalinda 75 tl
Nesrinay86 Nesrinay86
@tatlu 60 tl
@Alfffffffa 100
@minikoglan 75
@ zynzeynep

Nick1. Hedef-Kalan2. Hedef-Kalan3. Hedef-Kalan4. Hedef-Kalan
pure hazel pure hazel 100tl-0---
P planli 150tl/-40150 tl--
Kaizen S Kaizen S 150 tl/ 0150 tl--
Z zeyneprer 150 tl/-?150 tl--
suukaa suukaa 150 tl/11tl150 tl--
kronikuykucu kronikuykucu 100 tl100tl --
@avukatbusra 150 tl150 tl--
sekerim00 sekerim00 100 tl100 tl--
_kunfeyekun_ _kunfeyekun_ 150 tl/0 100 tl--
mornergis mornergis 100 tl/ 20 krş150 tl--
@burhan 150 tl150 tl--
ciceklientari ciceklientari 150 tl---
K kahvemsi mutluluk 150 tl/1 tl100tl --
p_ritha p_ritha 150 tl/33 tl150 tl--
balbebekk balbebekk 150 tl/20 tl150tl --
A ay-isigi 150 tl---
S Spizella 100 tl---
Kafam-karisik Kafam-karisik 150 tl/ -60 tl150tl --
@tobosoludulcinea 100 tl/35 tl100 tl--
Maggiore Maggiore 150 tl150 tl--
lindalinda lindalinda 75 tl---
Nesrinay86 Nesrinay86 150 tl---
T tatlu 60 tl/10 tl50 tl--
@Alfffffffa 100 tl---
minikoglan minikoglan 75 tl---
Z zynpzeynep 150 tl/ 0 150 tl--
Z zynpzeynep - 150 tl--

Tablo çok güzel olmuş,
Bizim şu an kalan paramız 25 ama evde her şey var. Bakalım ufak tefek birkaç şey için markete gidersek gideriz.

Arkadaşlar bugün farklı bir kurumdayım. Dün gece tablo yapmaya çalıştım olmadı.bilen biri tablo yapıp atabilir mi bana. Bir tarafta isimler olacak diğer tarafta 1. 2. 3. 4. Hafta şeklinde olacak.
Bildirimleri saat 4 e kadar yaparsak iyi olur.
Exelden yapılır canım. Pc m olsaydı yapar yollardım

T tatlu ve kızlar derin dondurucu olmayan ve almak isteyenler;
bu hafta a101'e regal marka geliyor, 399 TL
ben de bimden yazın aynı marka almıştım, memnunum

Kuzum bu derin dondurucu ufak geldi gözüme
Öyle mi yoksa bebekli aile ve yazın çok hazırlık yapmak için etten meyveye gozlemeye kadar koymak isteyen icin yeterli mi ki

geçen hafta hedefimi tutturamadım, bu hafta da tutturacak gibi görünmüyorum. her şey çok çok pahalı. :işsiz:
hedeflerini tutturanları tebrik ederim. zor bir iş başardınız. darısı benim gibi eksilere düşenlerin başına.
Bence bu hedefin tutması için evde iyi bir stok durumunun olması lazım
Aksi halde hedef baştan başarısız olur

Öyle mi yoksa bebekli aile ve yazın çok hazırlık yapmak için etten meyveye gozlemeye kadar koymak isteyen icin yeterli mi ki
bende inceledim biraz kucuk benim vaktim de cok olunca her seyden koyarim. Sanirim almayacagim kirmizi eti satin almayip kesiyoruz
hatta sene icinde kuzu da keseriz
tesekkurler haber versigin icin.

P planli merhaba canım bu hafta cogunlukla annemde olacagız o yuzden pek alısverıs yapmayı dusunmuyorum benım kalan para durumum objektıf olmaz o yuzden,ayın 1ine kadar 80liram kaldı sadece mutfak degıl bide toplam:duduk:

İki haftadır pazara çıkamamıştık dolap tamtakırdı.
Ctesi günü eşim, meyve sebze yeşillik patates soğan almış. Ne kadar harcadı bilmiyorum o yüzden bu harcama kalemini düşüyorum.
Pazar günü ;
50 lira kahvaltılık
35 lira market
10 lira su
Toplam : 95 lira

55 lirayla perşembeyi buluruz evvelallah

bende inceledim biraz kucuk benim vaktim de cok olunca her seyden koyarim. Sanirim almayacagim kirmizi eti satin almayip kesiyoruz
hatta sene icinde kuzu da keseriz
tesekkurler haber versigin icin.

Ya bisiy sorcam ama yanlis anlamayin tamamen bilmedigimden cahilligimden soruyorum.
Ben hic kurban eti yemedim. Tadi farkli oluyor mu? Annem farkli oluyor der. Esim hep kesmeye ozenir. Ama ben onyargimdan hep engel oluyorum

Valla canım biz iki kişiyiz bize yetiyor.
Buzdolabının da iki tane derin çekmecesi var, onunla birlikte kullanıyorum.
Yazdan herşeyi de koydum. Cekmeceleri derin, düzgün yerlestirince birçok şeyi koyabiliyorsun.
Ben dondurucunun bir çekmecesine peynir, tereyağı buzluga et, diğer çekmecesine sebze ve meyve koydum. Aklina gelen tüm yaz sebzelerinden koydum.
Benim dolabın cekmeceleri de büyük olduğu için belki bana küçük gelmedi.
Dondurucunun da yarisina yakını hala duruyor.
Satıldığı gün gidip içine bak istersen, her ailenin tüketim alışkanlığı farklıdır sonucta

Back