Euro olmuş 9 tl, zamları hiç düşünemiyorumHafta başından beri 200 TL harcandı . Yarın çarşıya pazar da pazara gidilecek,artık toplam kaç olur Allah Kerim.
Kızım bahçedeki kedilere mama salam falan alıyor bittikçe. Anne her gidişimde fiyat artmış oluyor hafta hafta diyor. 5 kuruş 10 kuruş derken hiç durmayan bir artış söz konusu. Allah sonumuzu hayırlara çıkarsın inşallah.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi
- Konu Sahibi planli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?protein ekmegi yiyordum ben, malesef rejimi bozdum yeni evdede mutfagımız gelene kadar zor protein rejşmi yaparım. ikili ocakla idare etmeliyim, fırın yok bulaşıkda legende yıkancak. Vallahi kilolar beni çok üzüyor ama rejimlerede uzun süre dayanamıyorumSen zaten yemiyordun ekmek değil mi.
Ben yemiyorum ama evdekiler bayılıyor hamur işi ve taze ekmeğe. Ama nasıl da kokuyor evde yapınca. Nefsime söz gecirmekte zorlanıyorum ama dokunuyor işte yiyince.
bırakmayın burayı kızlarBen bu hafta ise başladım
Market alışverişi hiç yapmadım
Zamanla yazarım diye umuyorum
- 7 Ekim 2020
- 28
- 1
- 35
- 18
- 34
- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 47
Ben bu ara gelen gidenin hesabını zor tutuyorum. Mutfak masrafından çok kızların eğitim giderleri çok fazla. Bu ay 800 TL civarı kaynak kitap aldım. Daha da alınacaklar var. Her sene mufradat değişmese aldığım her kitap seneye başka bir öğrencinin işine yarayacakti. Ama şimdi sadece geri dönüşüme gidecek. Seneye yeni kitaplar basılacak. Kısır döngü. Sanki çok zengin ülkeyiz gibi .
- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 47
Ben maaş gelince toplu alışveriş yapıyorum. Ona rağmen haftalık da 400 gidiyor.Mutfak harcamasi cok yapiyoruz bizde.
Onerileri olan var mi. Haftalik 250 degil 500 tutsa sevinecegim
- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Konu 2018 de 150 TL ile açıldı.Konu 2018 de açılmış ve haftalık 250 TL sınır koyulmuş mutfak harcamasına iki sene sonraki duruma bakıyorum aylık mutfak harcamam 2500 TL neredeyse üç katına çıkmış harcamalar iki sene de
200 TL ve 250 TL oldu.
Ama tabiki bu tutar yeterli degil
- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
İyi olur ben varımKizlar haftaya yine baslatalim mi burayi?
süper ayın birinde yeniden başlıyoruz öyleseİyi olur ben varım
- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.768
- 248
ben ev taşıdım ondan hesaplar biraz karışdı.Herkes nerelerde bakıyım
Haftalık 250tl yeterli mi emin değilim ben. Her şey çok artmış
Türkyede 250 biraz zor artık herhalde. 350 mi yapsanız aceba?
- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
Tamamdırsüper ayın birinde yeniden başlıyoruz öylese
- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 47
Ailede kaç kişi olduğuna göre değişir Asmin cim. Bana 500 zorlarsam yetiyor mesela. Evde 2 öğrenci olunca kitap masrafı bile aylık 300 ü buluyor..sırf yeme içme diye hesaplarsam 400 olabilir .ben ev taşıdım ondan hesaplar biraz karışdı.
Türkyede 250 biraz zor artık herhalde. 350 mi yapsanız aceba?
ben sadece gida ve temizlik malzemelerini hesapliyorum canim. Yani mantikli bir rakam belirlesin herkes kendine göre. Dedigin gibi kisi sayisida önemli tabi. Ona göre ilerliyelimAilede kaç kişi olduğuna göre değişir Asmin cim. Bana 500 zorlarsam yetiyor mesela. Evde 2 öğrenci olunca kitap masrafı bile aylık 300 ü buluyor..sırf yeme içme diye hesaplarsam 400 olabilir .