• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Hayırlı akşamlar kızlar bende varım 300 tle ayırıyorum. Sut yogurt. Pazar. Mutffak bu payla hallediyorum..ama 19 aylık oglumdan dolayı bazen bu lımıtı asıyorum cumku bebek bezı prima olunca asıyorum. Malesef 😊😁

Yarından itibaren ben de yazacağım. Yardımcı kitap masrafimiz oldu bu ay bayağı. Bir o kadar daha olacak. Al al bitmiyor. Allah dar gelirlinin yardımcısı olsun.😔

Hayırlı akşamlar kızlar bende varım 300 tle ayırıyorum. Sut yogurt. Pazar. Mutffak bu payla hallediyorum..ama 19 aylık oglumdan dolayı bazen bu lımıtı asıyorum cumku bebek bezı prima olunca asıyorum. Malesef 😊😁
Hoş geldin. Bebek masraflı ama bir de büyüyünce görün. Bizim hesaplar hiç tutmuyor çocuklar büyüdüğünden beri. İlla extra oluyor. Canları sağolsun yeter ki. Onlar için kazanılıyor.

Hoş geldin. Bebek masraflı ama bir de büyüyünce görün. Bizim hesaplar hiç tutmuyor çocuklar büyüdüğünden beri. İlla extra oluyor. Canları sağolsun yeter ki. Onlar için kazanılıyor.
Cok sukur. Rabbım can sağlığı versin yeterkı

Bugün harcama sıfır TL. Böyle az az günler geçiyor,sonra bir günde hepsini birden harcıyorum.😂😂

Bende bugün 11€ ödedim. Kendime iki haftalik red bull, kizimada bir avocado ve muz aldim.
Evde sebze vardi. Türlü ve bulgur pilavi yaptim

Canım bence sleepy denemelisin hem çok rahat ve güzel fiyatı da primaya göre daha uygun👍👍👍

Canım bence sleepy denemelisin hem çok rahat ve güzel fiyatı da primaya göre daha uygun👍👍👍
Canım oglumun vucudu alerjı yapıyor. Dunyaya geldıgınden bu yana kullandıgı hıc bişey degişmedı. Bezı ıslak mendılı. Kremlerı masaj losyonları. Detarjanı. Bebek parfumlerı gıc bıseyı degişmiyor. Farklı bır urunu denedıgımuz gun alerjı doker ogunumuz hastanede gecer

Canım oglumun vucudu alerjı yapıyor. Dunyaya geldıgınden bu yana kullandıgı hıc bişey degişmedı. Bezı ıslak mendılı. Kremlerı masaj losyonları. Detarjanı. Bebek parfumlerı gıc bıseyı degişmiyor. Farklı bır urunu denedıgımuz gun alerjı doker ogunumuz hastanede gecer
Ayy kuzum benim 😥😥

Neyse sağlığı yerinde olsun da gerisi halledilir🤲🤲🤲

İyi akşamlar kızlar.
Asmincim gelen gidiyor,biliyorsun tr deki durumları. Yazmak istiyorum ama. Takibini yapmak her zaman için faydalı.

Selam canlar,

burayi birakmayin bence. Bütceyi tuturramadak bile, bana cidden iyi geliyor burasi, dikatli harciyorum bütceyi tutdurmak icin 😘

Bugğn haftalık bğtcemi bitirdim ama evde birçok eksigimiz vardı.
Bu hafta daha ekmek alırız. Ekmekgi yeni eve geçince yine yaparım, şimdilik alalım.

Hafta başından beri 200 TL harcandı . Yarın çarşıya pazar da pazara gidilecek,artık toplam kaç olur Allah Kerim.🤷
Kızım bahçedeki kedilere mama salam falan alıyor bittikçe. Anne her gidişimde fiyat artmış oluyor hafta hafta diyor. 5 kuruş 10 kuruş derken hiç durmayan bir artış söz konusu. Allah sonumuzu hayırlara çıkarsın inşallah.

Bugğn haftalık bğtcemi bitirdim ama evde birçok eksigimiz vardı.
Bu hafta daha ekmek alırız. Ekmekgi yeni eve geçince yine yaparım, şimdilik alalım.
Sen zaten yemiyordun ekmek değil mi.
Ben yemiyorum ama evdekiler bayılıyor hamur işi ve taze ekmeğe. Ama nasıl da kokuyor evde yapınca. Nefsime söz gecirmekte zorlanıyorum ama dokunuyor işte yiyince.

Back