- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin. Bebek masraflı ama bir de büyüyünce görün. Bizim hesaplar hiç tutmuyor çocuklar büyüdüğünden beri. İlla extra oluyor. Canları sağolsun yeter ki. Onlar için kazanılıyor.Hayırlı akşamlar kızlar bende varım 300 tle ayırıyorum. Sut yogurt. Pazar. Mutffak bu payla hallediyorum..ama 19 aylık oglumdan dolayı bazen bu lımıtı asıyorum cumku bebek bezı prima olunca asıyorum. Malesef
Cok sukur. Rabbım can sağlığı versin yeterkıHoş geldin. Bebek masraflı ama bir de büyüyünce görün. Bizim hesaplar hiç tutmuyor çocuklar büyüdüğünden beri. İlla extra oluyor. Canları sağolsun yeter ki. Onlar için kazanılıyor.
Canım bence sleepy denemelisin hem çok rahat ve güzel fiyatı da primaya göre daha uygunHayırlı akşamlar kızlar bende varım 300 tle ayırıyorum. Sut yogurt. Pazar. Mutffak bu payla hallediyorum..ama 19 aylık oglumdan dolayı bazen bu lımıtı asıyorum cumku bebek bezı prima olunca asıyorum. Malesef
Canım oglumun vucudu alerjı yapıyor. Dunyaya geldıgınden bu yana kullandıgı hıc bişey degişmedı. Bezı ıslak mendılı. Kremlerı masaj losyonları. Detarjanı. Bebek parfumlerı gıc bıseyı degişmiyor. Farklı bır urunu denedıgımuz gun alerjı doker ogunumuz hastanede gecerCanım bence sleepy denemelisin hem çok rahat ve güzel fiyatı da primaya göre daha uygun
Ayy kuzum benimCanım oglumun vucudu alerjı yapıyor. Dunyaya geldıgınden bu yana kullandıgı hıc bişey degişmedı. Bezı ıslak mendılı. Kremlerı masaj losyonları. Detarjanı. Bebek parfumlerı gıc bıseyı degişmiyor. Farklı bır urunu denedıgımuz gun alerjı doker ogunumuz hastanede gecer
Aynen canımAyy kuzum benim
Neyse sağlığı yerinde olsun da gerisi halledilir
Geldim canım,diğer tarafı da kaçırıyorum bu ara ya. Sabahtan yatana kadar full geçiyor günüm.
Sen zaten yemiyordun ekmek değil mi.Bugğn haftalık bğtcemi bitirdim ama evde birçok eksigimiz vardı.
Bu hafta daha ekmek alırız. Ekmekgi yeni eve geçince yine yaparım, şimdilik alalım.
Ben bu hafta ise başladım